Şimdi Ara

KONYALILAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
142
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fenerli_imam

yani camlıca diye bişey yok artık.

• quote:

Orjinalden alıntı: tunedpipe

konya:türkiyede içkinin en çok tüketildiği,fuhuşun gırla gittiği yer...

Rücksicht (Almancada saygı demek) hihahah

İçki konusunda Trakyanın eline kimse su dökemez ve birlikte içilecek en güzel insanlardır (18 yıl orada kaldım).
    Fuhuş içinse, Konya'da fuhuş denilen şey başka yerlerde çıkma, özgür irade, çağdaşlık gibi kisvelerde sunulduğundan pek göze batmıyor tabii... Ah İzmirim güzel İzmirim tek geçerim seni, İstanbul bile eline su dökemez.

Ben de Taşkent'liyim. Hafiften biraz dağlı Ama şimdi İzmir'de yaşamak zorundayım, neyaparsın ekmek parası.

• Tüm hemşehrilerime selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZiPirBeY -- 23 Aralık 2004, 23:07:48 >
  • .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemt -- 19 Ocak 2005, 1:17:39 >
  • Konya akşehir ve Konya da öğrenciyim bir gün formdaki konyalılar toplanalım birşey yaparız kaynaşırız filan geyik olur aslın zaferde piyasa yaparız
  • konyalı bir kıza çakıyordum bir ara konyalı sayılırmıyım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Night_Mare

Konya akşehir ve Konya da öğrenciyim bir gün formdaki konyalılar toplanalım birşey yaparız kaynaşırız filan geyik olur aslın zaferde piyasa yaparız

yapalım hocam bi ara
    ama önce şu öss yi bi atlatalım
  • konyalı değilim ama şimdi konyadayım....konyalılara
  • bende gonyalı sayılrım ereğliliyim ... buluşalım.....
  • Bende konyada ikamet ediyom.merkezdeyim.Ya bi buluşma filan ayarlasak iyi olmazmı?
  • Bütün psikopat KonYalıLAr bir AraYa gelicek.

Hamam da kese attırdıktan sonra buz gibi gazoz içip eli ekmek yemenin tadına doyum olmuyor. Kapıda bekleyen garson BuYRUN efendim diye bağırır genellikle. Sonrada Çek bi 1.5 yağlı etli diye ahşı mı fırıncı mı ne işte ona seslenir. ah ulan ah 2 sene olduneredeyse gitmeyeli akşehire. Ben konyanın içine neredeyse hiç gitmedim. Küçükken gittim onuda hatırlamıyorum yani.
  • quote:

Orjinalden alıntı: farfara

bende ereğliliyim

bende bende ereğliliyim
  • ben konyalı değilim ama konyadayım ,öğrenciyim

BEKLERİZ...
  • o zaman konya,donanımhaber-msn-siberalem vesaire dostluğu başlatalım msnde bulusalım
  • ok olabilir....yapalım anasını satıyım.....
  • www.benbutopicidahaonceacildiginigormustum.com.tr.tc.de.uk

bende 5 yıldır konyadayım ama konyalı değilim. Ama konyanın hemen her yerini biliyorum(ilçeleri hariç)

• ben de konyalı sayılırım..Babam konyalıydı.Konyaya defnettik.Üçler mezarlığına.Allah rahmet eylesin.Nyse konu dağıldı.Konyayı çok severim özellikle MEVLANA türbesini ziyaret etmenizi tavsiye ederim.Bir de eğer konyaya gittinizde HACI ŞÜKRÜ'de kebap yemenizi tavsiye ederim...eyvallah hemşehrilerim
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.