Arkadaşlar tranvay hattına yakın Konya'da ev arıyorum bosnada olursa daha ii cevabınızı bekliyorum 05552141122 arayabilirsiniz bu konu için.
quote:Orjinalden alıntı: gazioglu afyonun kaymağı konyanın manyağı cevabını yazmıştım . ama belliki Çok ağır olduğu içi silin miş. Yinede Şaka olsa bile
evet ya ne işin var bosnada.Bu arada biz CLUBE ROCK CAFEDE sahne almaktayız.Pazartesi Salı saat 20:00 23:00 arası.Grup AbsoluT.Hepiniz davetlisiniz. quote:Orjinalden alıntı: tarum82 ya ne yapacan bosnada dağın başı bul zaferden bi ev kurtul...ara sıra clube filan yaparsın işte...
quote:Orjinalden alıntı: PHI314 bu konuyu da yeniden gündeme getiriyorum Senden sonra bende gündeme getireyim dedim Konyalılar alooooo bende Akşehir de yaşıyorum
quote:Orjinalden alıntı: ecom86 quote:Orjinalden alıntı: PHI314 bu konuyu da yeniden gündeme getiriyorum Senden sonra bende gündeme getireyim dedim Konyalılar alooooo bende Akşehir de yaşıyorum teşekkürler
quote:Orjinalden alıntı: cera ben konyalı değilim ama pastırma varsa bende gelim. orası kayseri kardeş karıştırdın heral
AĞustosta 2 gün konyadaydım bayağı modern bir şehir olmuş Eski konyalı yeni karamanlı ( 1989 ) olarak konyayı beğendim