Şimdi Ara

Konyalılar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konya'ya yerleşeceğim yakında bilenler yardımcı olursa sevinirim. En yaşanılası, daha nezih ve daha elit diyebileceğimiz muhit neresidir? Siz olsanız hangi muhitte oturmayı tercih edersiniz? Benim aklımda iki yer mevcut Meram Yeni Yol civarı ve bir de Yazır Mahallesi. Buraları da karşılaştırabilirsek çok sevinirim.

• İş yerine, ulaşım araçlarına yakınlığı maddi durumunuz nelerdir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: espial

İş yerine, ulaşım araçlarına yakınlığı maddi durumunuz nelerdir.

Merkezde çalışıcam ama bunlardan bağımsız sadece keyifli bir yaşam sürmek için hangi bölgede yaşamak tercih edilir hangi muhit daha elit ya da yobaz kesimin tutucu insanların daha az yaşadığı bir semt var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeymavi

quote:

Merkezde çalışıcam ama bunlardan bağımsız sadece keyifli bir yaşam sürmek için hangi bölgede yaşamak tercih edilir hangi muhit daha elit ya da yobaz kesimin tutucu insanların daha az yaşadığı bir semt var mı?

Bosna Hersek
    Nüfusun %80-90'ı öğrenci.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

quote:

quote:

Bosna Hersek
    Nüfusun %80-90'ı öğrenci.

Peki şöyle cıvıl cıvıl sokağa çıkınca burda hayat var diyebileceğimiz kaliteli bir yaşam sürülebilecek belli muhitler yok mu? Bosna biraz şehrin dışında ve çok fazla sakin bir yer gibi yani bi cafe yok şık mekanlar yok gezen tozan yok öyle gibi geliyo bana orası

• kuzeymavi kullanıcısına yanıt
    Hocam bosna hersekten başka yaşanabilecek biyeri yok bence, kötünün iyisi diyelim en azından.
    Not:Öğrenciyim bosnada kalıyorum

Bosnada konyanın en hareketli yeri bence. Ayrıca kafe yok demişsiniz ,bence tekrar bi gezin bakın heryer kafe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KendiHalinde. -- 19 Ocak 2016; 1:15:36 >
  • Tabikide bosna

• quote:

Orijinalden alıntı: Meiyou Rei_

Hocam bosna hersekten başka yaşanabilecek biyeri yok bence, kötünün iyisi diyelim en azından.
    Not:Öğrenciyim bosnada kalıyorum

Bosnada konyanın en hareketli yeri bence. Ayrıca kafe yok demişsiniz ,bence tekrar bi gezin bakın heryer kafe

Hmm anladım. Peki bosna çok büyük bir yer neresi senin dediğin şekilde mesela kosova mh. tarafı nasıldır japon bahçesi yakınları ya da sancak mh. ve ya yazır mh. bilginiz var mı?
  • Meram yeni yol ve yazırdan başka yerde kalınmaz hocam

Şu an arkadaşlarla kentplaza taraflarında kalıyoruz 2.dönem yazıra geçecez. Bizde hem sakin hem de cıvıl cıvıl olan yerleri tercih ediyoruz da bakalım.

Not : Hocam arkadaşlar bosna demişte hiç tavsiye etmem :) gecenin 12'sinde kız yurdunun önünde şahinle dolanan hovardaları çekmek istiyorsunuz gidin kalın yoksa bulaşmayın bence. Bana kalsa yazır.

Bu arada 1+1 eve çıkacaz 2 grup şeklinde tavsiyeniz varsa bekleriz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: gel pc pc

Meram yeni yol ve yazırdan başka yerde kalınmaz hocam

Şu an arkadaşlarla kentplaza taraflarında kalıyoruz 2.dönem yazıra geçecez. Bizde hem sakin hem de cıvıl cıvıl olan yerleri tercih ediyoruz da bakalım.

Not : Hocam arkadaşlar bosna demişte hiç tavsiye etmem :) gecenin 12'sinde kız yurdunun önünde şahinle dolanan hovardaları çekmek istiyorsunuz gidin kalın yoksa bulaşmayın bence. Bana kalsa yazır.

Valla araştırıyorum bende hala işte. Benim de kafamda en güzel yerler bu ikisi. Meram yeni yol şık mekanlarla dolu hem sakin bir yer ve merkeze yakın. Yazır da çok güzel düzenli bir yer yakında avmler vs var ama bilemedim hangisi daha yaşanılası acaba?

• gel pc pc kullanıcısına yanıt
    İyisin hoşsunda adam kız yurdunda kalmayacakki bosna dediğin yer sadece o cadde mi? Konya yani bu heryer keko, insanın pek bi beklentisi olmamalı

• quote:

İyisin hoşsunda adam kız yurdunda kalmayacakki bosna dediğin yer sadece o cadde mi? Konya yani bu heryer keko, insanın pek bi beklentisi olmamalı

Yok hocam ya 2 yıldır şu bosnaya ısınamadım ya,fiziki olarak iyide sosyal (aktivite değil yaşantı) olarak,gözümde pek yer edinemedi. Bu arada konyadaysanız sorayım ; tavsiye ettiğiniz f/p stüdyo daire var mı?

• quote:

quote:

Meram yeni yol ve yazırdan başka yerde kalınmaz hocam

Valla araştırıyorum bende hala işte. Benim de kafamda en güzel yerler bu ikisi. Meram yeni yol şık mekanlarla dolu hem sakin bir yer ve merkeze yakın. Yazır da çok güzel düzenli bir yer yakında avmler vs var ama bilemedim hangisi daha yaşanılası acaba?

Hocam yerinizde olsam ben meramda kalırdım. Geçen sene İstanbul'dan abim ziyaretime geldi dediğiniz tarafları gezdirdim çok çok beğendi. Kiralar biraz pahalı oralarda ama iyi bir yer bulursanız tadından yenmez

• quote:

quote:

Yok hocam ya 2 yıldır şu bosnaya ısınamadım ya,fiziki olarak iyide sosyal (aktivite değil yaşantı) olarak,gözümde pek yer edinemedi. Bu arada konyadaysanız sorayım ; tavsiye ettiğiniz f/p stüdyo daire var mı?

Hocam Şubat gibi geçicem Konya'ya çok az biliyorum şimdilik oraları muhtemelen meram tarafında çalışıcam işyerim orada olacak yani. Ben de çok fazla keko var mıdır diye merak ediyordum ama sanırım sarmışlar dört bir yanı kurtuluş yok anlaşılan. Hiç mi gelişme yok şu konya ahalisin de yavvv :)

• gel pc pc kullanıcısına yanıt
    Meram ne tarafını gezdirdiniz Yeni Yol civarını mı?
  • Konya'da internet varmış ya şaşırdım

• quote:

Meram ne tarafını gezdirdiniz Yeni Yol civarını mı?

Valla hocam nereye gittik hatırlamıyorum da navigasyon'dan meram bağların gitmek için oraları full gezmiştik. Ama şu ilahiyat fakültesimiydi neydi o taraflar bayağı iyiydi hem lüks cafeler oldukça fazlaydı hemde evler falan bayağı moderndi. Tek eksisi çok sessiz oralar,şahsen ben yapamam ama huzurlu ortam arıyorsanız on numara yerdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.