Şimdi Ara

KoPedal Yapımı Projem(Bitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
16.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • KoPedal fiyatlarını görünce kendi imkanlarımla birşeyler başarmaya çalıştım.. Bozuk bir direksiyonum vardı..Pedalı sağlamdı..
    Direksiyon içeriğini söküp bir kutuya yerleştirdim. Pedalı direksiyona giden kabloya bağladım. Geriye kalan tek şey bir yazılımdı.Bunu da hallettim.
    Ve pedalı tamamladım. Malum elektronik bölümüne açtım ve knight online oynamayanlar ne işe yaradığını bilemeyebilir.
    Bu pedal sayesinde minör ve mana'ya otomatik şekilde basılacak. Bir tip macro ama Actool benzeri yazılımlar oyun tarafından çeşitli yamalar ile engellendiğinden donanım ile yapmak zorundayız.
    Eve aldığım direksiyon (Made in China) için 20 tl ödemiştim. Sanırım KoPedal'lar 50 - 60'tan başlıyor. Hem evimdeki bir elektroniği değerlendirmiş, hem de dilediğim gibi pedalı çeşitli tuşlara atama özgürlüğüne sahip olmuş oldum.
    Sizin için resimler..

Yorumlarınızı bekliyorum..

• Eğer çalışıyorsa sizin için çok iyi olur. Malum cz 'de her türlü şey var. Artık hile kullanmadan np kasmak çok zorlaştı.
  • tam olarak nasıl yapılıyor anlatabilir misiniz? yazılımı nasıl hallettiniz?
  • öncelikle tebrik ederim çok iyi düşünmüşsün ve başarmışsın
    acaba proje adımlarını bize de anlatır mısın yazılım işini mesela biz de oyalanıp birer tane yapmayı deneyebiliriz :)
  • emirilhan kardesim merhabalar.Bendede aynı pedal var jwın 5700 usb.kardeim ben bunu pic ile yapıcaktım USB üzerinden veri aktarımı seklinde baktım cok zor uğraş istiyor bende dedim bi bunu değerlendirmeyi deneyim dedim.Öncelikle birşey sorayım bu pedal bilgisyara pedala bastığında lojik 1 sinyali yollıyor ve mesela atıyorum 1101 diye mesaj yollıyor.Bilgisayar codec i de bunu pedal sağ olarak algılıyor komut işliyor muhtemelen sen bu 1101 billgisinin codec ini değiştirdin ve mesela 7 yaptın .bu yazılımı benimlede paylaşırmısın.resimdeki direksiyonun aynısı bendekide. yardımcı olursan cok sevinirim .Eline sağlık.
  • Helal olsun =) Yazılımı anlatırsan sevinirim
  • Yazılım işini nasıl halettin biraz paylaşır mısın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kusura bakmayın uzun bir süre olmuş ama,

XPadder veya JoytoKey buna benzer programlar internette mevcut, bunları kullanarak oyun kolu,joystick gibi cihazların tuşlarına a,b,c gibi harfler atanabiliyor..

yardımcı olabildiysem ne mutlu
  • quote:

Orijinalden alıntı: emirilhan

kusura bakmayın uzun bir süre olmuş ama,

XPadder veya JoytoKey buna benzer programlar internette mevcut, bunları kullanarak oyun kolu,joystick gibi cihazların tuşlarına a,b,c gibi harfler atanabiliyor..

yardımcı olabildiysem ne mutlu

sağol bilgilendirdiğin için
  • arkadaşlar bende elimdeki joystick ile denedim kopedalı fakat şöyle bir sorun var. joystick sadece notepad de çalışıyo oyuna girince çalıştıramadım.

joystick markası saitek cyborg evo

kullandığım program joy to key

sorun nedir acaba yardımcı olabilirmsiniz. şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: biqblue

arkadaşlar bende elimdeki joystick ile denedim kopedalı fakat şöyle bir sorun var. joystick sadece notepad de çalışıyo oyuna girince çalıştıramadım.

joystick markası saitek cyborg evo

kullandığım program joy to key

sorun nedir acaba yardımcı olabilirmsiniz. şimdiden teşekkürler.

beyler hort olcak ama benimde bu problemim var. not defterini açtıgımda joyistige basınca atadıgım tuşlar sıralanıyor ard ard a fakat oyunlarda çalışmıyor ne yapmak lazim

edit

çözümü buldum. joy to key programini windows xp uyumlu şekilde çalıştırırsanız oyunlardada çalışıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FD1540C7 -- 8 Eylül 2013; 15:25:59 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.