Şimdi Ara

Köpeğim gençlik hastası yardimci olabilir misiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle herkese iyi gunler diliyorum.

Benim Şoşa adında 2 buçuk aylık bir kızım var. Bulduğumda 2 aydan daha küçüktü. 3 haftadır benimle birlikte. İlk bulduğumda çok hareketli, yerinde duramayan bir köpekti. Sonra bir hastalığa yakalandı. Adı gençlik hastalığı. Veterinere götürdüm. 350 lira muayene ücreti istedi. O kadar para bulamadım. 50 TL bulabildim ve Veteriner e bunu söyledim. Günü kurtarmak için serum takıldı. Bugün tedavisine devam edilmesi gerekiyor. Lakin benim 50 TL nin üzerini tamamlayacak durumum yok ve bugün de tedavisine devam edebilmek için paraya ihtiyacım var. Ne yapmam gerekiyor hiç bilmiyorum. Yardımcı olabilecek, fikir verebilecek herkese açığım.

Şimdiden çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla dostum Allah yardımcın olsun param olsa göndedrirdim.
  • Teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun.

• Aptal aptal, ergen konularında yüzlerce mesaj olması bu konuda olmamasına çok takıldım.300 lira çok para değil köpeğin durumu çok acil değilse biraz zamanla biriktirebilirsin.Ailene,tanıdiklara anlat durumu.

• Son durum şöyle. Veteriner e gidip konuştum, tedaviye başlayın ücreti sonra vereceğim dedim. Güvenmiyorum dedi. Referans gösterdim yinede güvenmedi. Müdahale etmez iseniz köpek ölecek dedim. Parayi getir edelim dedi. Çok sinirlendim. Sonra Malatya Hayvan Koruma Derneği Başkanı sayesinde bir veteriner hekime yonlendirildim. Orada ki veteriner çok sağolsun daha düşük bir ücrete tedavisini başlattı. Üstelik ücreti daha sonra alacak. Şoşa şu anda yanımda. Bugün serum takıldı. Yarın yine serum takılacak. İyileşme şansı hala var. Dualarinizi eksik etmeyin lütfen.

• Allah şifa versin inşallah hocam, hayvan koruma dernekleri iyiki var.
  • İyi ki varlar. İnsanda vicdaniyet öldü demişken onları buldum çok şükür. Amin inşallah, çok teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.