Bildirim
Köpeğim Ölüyor (Güncellendi) (15. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bugün veterinere gidecektiniz, gittiniz mi?
ve toplam meblağ ne kadar oldu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bugün başka bir veterinere gittik, veteriner cdv ye benzemediğini, verilen ilaçları kullanmaya devam etmemizi, bayramdan sonra tekrar gelip mr çektirmemizi söyledi. Beyin tümörü olabilir dedi. Türkiye de gördüğünüz gibi bazı veterinerlerimiz bile yetersiz.
Toplam meblağ 340 tl civarındaydı en son araya hafta sonu girdiği için gelen eftler hafta içi ancak gelir.
Yahu velet lise giriş sınavından çıkıp gelip burada yazıyorsun tamam eyvallah'ta,şu üslubuna dikkat et.quote:
Orijinalden alıntı: Kurutulmus Domates
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Ondan sonra mahkemeye verince anam babam duymasın abi diye ağlıyorsunuz
Şu yazdığın yorumu silmen için sana 1 gün mühlet veriyorum,sonrasına ben karışmam -
9 gün bayram tatili olduğu için, haftaiçi bankalar da tamamen kapalı ve EFT işlemleri yapılamayacak.quote:
Orijinalden alıntı: Roimeita
Bugün başka bir veterinere gittik, veteriner cdv ye benzemediğini, verilen ilaçları kullanmaya devam etmemizi, bayramdan sonra tekrar gelip mr çektirmemizi söyledi. Beyin tümörü olabilir dedi. Türkiye de gördüğünüz gibi bazı veterinerlerimiz bile yetersiz.
Toplam meblağ 340 tl civarındaydı en son araya hafta sonu girdiği için gelen eftler hafta içi ancak gelir.
EFT yapacak arkadaşlar için de duyurulur.
Sen de istersen 1. mesaja not olarak yaz bunu. Yapılan EFT'ler 10 Haziran'da geçer. -
İlhan abi merhaba,
Eft işlemleri pazartesi öğlen 13.00 a kadar devam ediyor. Pazartesi sabahı bankalar açık yani
Onu bilmiyordum bak, iyiymiş o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: Roimeita
İlhan abi merhaba,
Eft işlemleri pazartesi öğlen 13.00 a kadar devam ediyor. Pazartesi sabahı bankalar açık yani -
Sen bu zamana aynı elini kullanmış olmayasın. Müslüman sol elle taharet yapar sağ elle yer. Doktor-kadavra hikayesini biliyorsundur.
ya da şeyinde pislik ile dolaşıyorsundur. tuvalet kağıdı 30 yıl öncesinde yoktu..
müslümanın ayağına bu kadar yakın durursan gelir koku tabii.. Ben hiç duymadım mantar kokusunu..
"Sahibi korumak için kurşuna atlayan köpek" vay be.. hollywood sahnesi değil mi bu?yoksa bollywood mu?
Ben haberlerde hergün insan, çocuk parçalayan köpekleri görüyorum... -
Ben hergün haberlerde neler görüyorum neler.
Benim anlamadığım sizdeki bu düşmanlık nerden geliyor, nerden besleniyorsunuz anlamak güç. Şu milleti salın bi artık. Karışmayın gidin köşenizde muhteşem kafaları yaşayın.
Garip aynı havayı soluyoruz.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya kardeşim şu ilk mesajda sandalyede oturan köpeğin gözlerindeki mazlum yaşanmışlığı görmüyor musun? Konu fake veya değil onu ileride göreceğiz ama bu fotoğrafa bakıp duygulanmıyorsan insan falan değilsin.
Bugün forumdan abimizin bir yakını gelip bizi ziyaret etti ve kendisi bir miktar yardımda bulundu kendisine çok teşekkür ederiz.
Umarım faydam dokunabilmiştir -
hocam nasil keyfi likorun merak ettim?
Şuan iyi görünüyor, pazartesi kesin sonuçlar için MR çekilecek.
son durum nedir ? -
-
Bağış toplamak valilik iznine tabidir. Valilik izni olmadan açılan bağış konuları yasal değildir. Dolayısıyla konuyu kilitliyorum.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X