Şimdi Ara

Köpeğim Ölüyor (Güncellendi) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
300
Cevap
4
Favori
45.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
464 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakın biz veterinere sadece muayene ve ancak 1 hafta yetebilecek bir ilaç için 300 tl ödeyip çıktık. 3 farklı ilaç 6 hafta boyunca kullanılacak ve fiyatları 80, 80, 90 tl. 2 vitaminin fiyatı 200 tl sadece vitamin 6 haftada 1200 tl yapıyor. Veterinerimiz çok iyi bir hekim ancak fiyat konusunda sadece kendi aldığı meblağları yazmış. Diğer giderleri belietmemiş sanırım biz sadece ona 2000 tl ödedik diye düşünüp yazmış bunları. Ayrıca hasta olmama ihtimali nasıl olabilir yukarıda zaten belirtmiş mesajda gençlik hastalığına yakalandığını. Tekrar desteğiniz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roimeita

Bakın biz veterinere sadece muayene ve ancak 1 hafta yetebilecek bir ilaç için 300 tl ödeyip çıktık. 3 farklı ilaç 6 hafta boyunca kullanılacak ve fiyatları 80, 80, 90 tl. 2 vitaminin fiyatı 200 tl sadece vitamin 6 haftada 1200 tl yapıyor. Veterinerimiz çok iyi bir hekim ancak fiyat konusunda sadece kendi aldığı meblağları yazmış. Diğer giderleri belietmemiş sanırım biz sadece ona 2000 tl ödedik diye düşünüp yazmış bunları. Ayrıca hasta olmama ihtimali nasıl olabilir yukarıda zaten belirtmiş mesajda gençlik hastalığına yakalandığını. Tekrar desteğiniz için teşekkürler.
    Rica ederim kardeşim doğrudur. Ben bişey demiyorum bu konuyu tartışmam, sen sadece iyi bak ona yeter inşallah aşalım bu hastalığı
  • hocam numaranı özel mesajla yollar mısın , yardımda bulunmak istiyorum ufak dostumuza.
  • www2 kullanıcısına yanıt
    hocam 2 ayakli dicektiniz sanirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: veteriner69

Geçmiş olsun. Karma aşıları düzenli yapılmış mıydı?
    O elinizdeki beşeri ilaçların reçetesi daha çok ishal için verilmiş.

Gençlik hastalığı (Distemper) için test yaptırdınız mı?

Gerçekten Dşistemper varsa işiniz zor, Polyglob gibi ithal bir ilaç lazım, o bile 1.000 Tl'ye mal olur size.

(20 yıldır küçük hayvan Veteriner Hekimiği yapıyorum)
    Bende kedi-köpek hekimliği yapıyorum ve bu şekilde reçete ilk defa görüyorum. Muayeneyi yapan hekim bunu uygun görmüştür saygı duyarım ancak. Başka bir hekim e götürülmeli mutlaka.
  • %95 ihtimalle ölecek bir köpek için para topluyorsun. Büyük lüks
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fire Cavalry

%95 ihtimalle ölecek bir köpek için para topluyorsun. Büyük lüks
    gereksiz yorum yapmayalım.
  • Kendi dusuncelerimi soyluyorum zaten kopeginiz malesef olecek , neden daha fazla canini yakmayi istiyorsunuz ? Onu caresiz. Daha halsiz yurumeyez hala geleiginde daha da cok uzuleceksiniz:(

• Benim de balığım öldü sabah 5 yıldır besliyordum..

• quote:

Orijinalden alıntı: Snow'

Bende kedi-köpek hekimliği yapıyorum ve bu şekilde reçete ilk defa görüyorum. Muayeneyi yapan hekim bunu uygun görmüştür saygı duyarım ancak. Başka bir hekim e götürülmeli mutlaka.

Alıntıları Göster
    Bu reçete sadece Eczaneden alıınacak beşeri (insan) ilaçları için elle yazılmış reçete.
    Yanlış bir durum yok.
    Tüm Veterinerler e-reçeteye geçtiği için reçete gerektiren ilaçları zaten böyle alamaz. Yazılanlar reçetesiz ilaçlar.

Distemper tedavisinde kullanılacak ilaçlar zaten Veteriner Kliniğinde bulunur.

Benim bu hikayeye inanman için Canine Distemper Virus tesitinin fotosunu görmem lazım.

• veteriner69 kullanıcısına yanıt
    Bizde yarın başka bir veterinerle görüşmek için randevu aldık. Yarın tekrardan test yaptıracağım

Tamamı ise böyle bir göz gezdirirseniz
    Köpeğim Ölüyor (Güncellendi)

Yukarıda gonzalos isimli hocamız da veterinerle görüşmüş zaten

• bence arkadaş tokatlıycak buradaki barbie kalplileri
  • Bu köpeği kurtarmak lazım ya her foruma girişimde gözümün önünde çok da tatlı maşallah herkes 2-3 lira atsa toplanir zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Furgazy F kullanıcısına yanıt
    Hocam arkadaşa yardımcı olmak tabi sizin kendi inisiyatifinizde. Ben arkadaşa yardım etmeyelim diye yazmadım mesajı. Mesleğimizin saygınlığı ve yok işte 2000tl neymiş soyguncu bunlar diye atıp turanlaradir yazım. Tabiki arkadaşın yardıma ihtiyacı vardır ona bisey diyemem. Ortada bir can var ve bunu yaşatmak için de arkadaş herkesten yardim istiyor. Herkesin kendi vicdanıdır yalan söyleyen de kendi bilir.

Kesinlikle aynı fikirdeyim...
  • quote:

%95 ihtimalle ölecek bir köpek için para topluyorsun. Büyük lüks
    200 milyon spermden en şanslısı senin olman kadar ironik işte!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sê7êN SKY kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam, şans değil kader. Ben arkadaşın yerinde olsam Elantra mı Jetta mı konusu açtığım hesaptan bağış için para istemem mesela. Biraz uyanık olmak lazım ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: ymy67

Toplumdaki gençlerin bu kadar sorunu ve hastalığı varken köpeğin gençlik hastalığını düşünemeyeceğim kusura bakmayın. Şimdi beni linç edecek şeyler söyleyeceksiniz; hayvan düşmanı, köpekden değersiz vs. gibilerinden fakat hiçte öyle değilim sayısız hayvan besledim sevdim bunu ispatlamaya çalışmayacağım zaten yakınımdaki insanlar bunu bilir. Sadece kızdığım nokta şu: Sokakta ayakkabısız gezen çocuklar var 2 gün önce de bunlardan biri İstanbulda Ekrem İmamoğluna denk geldi pazaryerinde esnaf ziyaretinde bulunurken. Demek istediğim şu dünyadaki bütün hayvanları kurtaramayız zaten yaradılışları gereği de kurtarmamız imkansız. Ama bir insanı kurtarmak günün birinde birçok şeyi kurtarmak olabilir. Şurada bir insan konu açsa dese ki şu sınava gireceğim 2500 lira bulamıyorum adamla d....k geçenler olur. Toplumda bu kadar sorun sıkıntı varken bu tarz konuların öne çıkması beni rahatsız ediyor. İnş. demek istedğimi anlatabilmişimdir. Abuk subuk başka taraflara çekmek isteyen elbet olacaktır ona yapacak bir şey yok. Gerçekten gönülden isterim ki bu hayvanda yakalandığı hastalıktan inşallah kurtulur. İyi forumlar.
    Köpeğin iyileşmesini gönülden istiyorsan bu mesajı atmanın sebebi nedir? Geçmiş olsun de geç? Toplumdaki gençlerin bu kadar sorunu varken diye başlayıp geveliyorsun be kardeşim. Toplumda sana göre daha önemli olan noksanlıkları göstererek bu köpeğin hastalığını küçümsüyorsun. O çocuklarada yardım edelim eyvallah ama bu köpeğede edelim diyemiyorsun birisini birisine tercih ediyorsun sokakta gördüğün bir çocuğada bari yardım etmiş olsan ama yok.. senin gibiler hep aynı, sorun orda değil bakın burda daha büyüğü var diye işaret edersin ama her ikisinede hiç bişey yapmazsın. Sadece gösterirsin sen tabela mısın ? Nedir olayın ? Bunu yazmandaki sebep nedir? Muhalif olabilmek için şekilden şekile giriyorsun rezilsin gerçekten Utanıyorum senin adına utanıyorum

• quote:

Hayır hocam, şans değil kader. Ben arkadaşın yerinde olsam Elantra mı Jetta mı konusu açtığım hesaptan bağış için para istemem mesela. Biraz uyanık olmak lazım ;)
    Kadere inanan insan zaten şansa inanmaz, varlığını da kabul etmez ama bana göre bunu sizin yazdığınız şekilde de ifade etmez.

Gençlik hastalığına 6 yaşında (5.5 senedir baktığı yorumundan yola çıkarak) bir köpeğin yakalanma riski/ihtimali var mı bilmem ama doğru/gerçek içeriği bilmeden hüküm vermek de doğru değil.

İnşaAllah sizin yakaladığınız detay üzerinden konu da gerçek değildir, bir cana yazık olmaz ve herkes bilinçli şekilde hareket eder.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.