Şimdi Ara

Köpek Aranıyor :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Köpeği Olupda vermek isteyen varmı? Pitbullar hariç eğer köpek alıp bakmak istemeyen sıkılan vs.. fazla yavrusu olan varsa ben bakabilirim ist oturuyorum köpek almayı düşünüyorum fakat okadar para vermek istemiyorum. ist oturuyorum ve gecici heves olmadığını söylim. alıcam köpeğide en iyi şekilde bakıcam varsa yazın

• Kedi desem varya 20tane gönüllü çıkardı Kimse vermek istemiyo demekki köpeğini yokmu fazladan yavru
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukon12

Kedi desem varya 20tane gönüllü çıkardı Kimse vermek istemiyo demekki köpeğini yokmu fazladan yavru

git al:D

parana kıyamıyonmu

beleşci seni
  • bizde kangal var yavrusu olunca satarız beleş vercek değiliz herhalde
  • Aman vermeyin be gider bitane sokak köpeği yavrusu bulurum ona bakarım köpek köpektir. Onu eğittinmi cins ve ev köpeklerinden hiç bir farkı kalmaz hatta dışlerini firçalamayı bile öğretirim Param olsa zaten burda yazmam beleş lazım bana

He bu arada "77_alemci" Param yok diyom sende bana kangal satmaya çalışıyosun onu beleş versende almam doyuramamki onu zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yukon12 -- 28 Temmuz 2007; 22:30:05 >
  • bende şu köpek yavrularını satanlara uyuz oluyom bizdede kangal var yavrular veririz eşe, dosta satmak yanlış bi hareket bence mesela ben farlı cins köpek almak istiyorum adam 500 ytl istiyo kimse kusura bakmasın vermem herşeyin bi karşılığı tabi olmalı benden başka bişey istesin yaprım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 28 Temmuz 2007; 22:32:39 >
  • Kimse çıkmadı iyimi tamam ya fikrimi değiştirdim papağan da olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MELEK YATIRIMCI ARANIYOR
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yukon12

Kimse çıkmadı iyimi tamam ya fikrimi değiştirdim papağan da olur

• quote:

Orjinalden alıntı: halilibrahim1907

bende şu köpek yavrularını satanlara uyuz oluyom bizdede kangal var yavrular veririz eşe, dosta satmak yanlış bi hareket bence mesela ben farlı cins köpek almak istiyorum adam 500 ytl istiyo kimse kusura bakmasın vermem herşeyin bi karşılığı tabi olmalı benden başka bişey istesin yaprım

Ben köpeğimi almak için elin gavuruna bi avuç dolar döktüysem, üreticisine 2 ay başkasına satmasın diye dil döktüysem, İzmirden ta istanbullara kadar gidip köpeğimi alıp getirip harçlığımı veterinere harcadıysam köpeğimin yavrusunu satmakta hakkım dostum. Gerçi eşleştirmedim ama eşleştirirsemde bedava vermem. En azından karşılığında köpek maması alırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.