Isırmamıştı hem de hiç. Konu anket konusudur, ankette seçenğinizi değerlendirin. Her zaman saldırganca koşup telaşe eden bir tane ufak sayılır doberman tipi köpek vardı. Issız bir yer. Gün itibari ile; her zaman telaşe ettiğinden dönülüp de bakılmadı kendisine. O anda sağ ayağın dış baldır kısmına kitledi. 3 dişini saplamış. Sonra bir tane ufaktan yedi, dayak sayılmaz, köpeğin durduğu yerdekiler atladı köpeği savunmaya. "başını okşasaydın" demez mi!!!! Belki ısırdığını görmeyenler de olmuştur aralarında. Tabii üste çıkamadı köpeği savunanlar. Hepsi bir tarafa, küçük bir çocuk yolunu kaybetse ya da oyun oynarken uzaklaşsa ve ya bisikleti başka tarafa sürse. BU tip köpeklerle baş başa kaldığında ölüm an meselesi değil mi ? Hani bazen kaybolur çocuklar, evden çıktığı olabilir. Gece vakti bir köpekle karşılaşsa, kimse yokken ? Hatta köpekle korunan bir alana giriverse çocukcağız ? Yolunu ararken kaybolduğunda felan? Hepsi bir tarafa evinin etrafına gece vakti 2-3 tane o biçim iri köpekleri salanları düşünsenize bir de ? Kapalı alanda değil yoldalar.... Ölüm nasıl bu kadar yanı başımızda ? |
Köpek ısırdı mı ?
Köpek ısırdı mı ?
(En Son Oy Tarihi: 24.7.2024)
-
-
İlkçağ'da bile köpekler bağlı.
Sene 2024'te hala sokakta başıboş köpekler olsun isteyen var.
Gerçekten bu kafalar ilkçağ insanından bile daha ilkel, gerçekten hani bazen birşeyi anlatmak için abartırsın ya, gerçekten abartmıyorum bugün sokakta başıboş köpekler olsun isteyenler ilkçağ insanından çok daha ilkel..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 22 Temmuz 2024; 21:53:5 >
-
Isirmadi lakin az kalsin araba carpiyordu
Dukkanin onunde duran kopekler hizlica ustume geldi yola cikmama sebeb oldular
illa isirmasimi lazim zararli olduklarini kanitlamak icin zaten geceleri sokaga cikamiyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 22 Temmuz 2024; 21:57:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Köpek ısırmadı ama küçükken köpekler çok kovaladı mahallede beni. Özellikle Zeytinburnu ve Bağcılar gibi semtlerde sokak köpekleri sorunundan daha önemlisi apaçikerin pitbul tarzı köpekleri. Bu apaçi çocukları çoğu zamanda tasmasız gezdiriyor köpeklerini. Yani ülkede yalnız sahipsiz köpek sorunu yok sahipli köpek sorunu da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu şıkların saçmalığı ne?
-
Basıbos köpek tarafından hic ısırılmadım.. Fakat cocukken sahipli köpek tarafından onu severken 2 kez ısırıldım.. Köpekle her gün ilgileniyordum üstelik beni tanıyordu.. Birinde yemegini calacagımı düsünüp ısırdı öbüründe gögsünde kemik gibi bir sey fark ettim bu neymis lan diye hafifce elledim huylanıp ısırdı köpeğe güven olmaz dünyanın en sinsi ve seytani canlısı böyle yaltaklanır, sevgi gösterir sonra menfaatine dokunan bir sey oldugunu düsünürse anında ısırır cocukları kıskanır ve öldürmek ister gercekten itlerin iclerinde dogal bir kötülük tasıdıklarına inanıyorum onun yerine kedi sevin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 23 Temmuz 2024; 10:59:50 > -
Hayir kopekler isirmaz :D
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Köpek ısırdı mı ?
Isırılan öldü mü ?
Ödlek öcün aldı mı?
İmdi yürek yırtılır.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
İlkçağ'da bile köpekler bağlı. Sene 2024'te hala sokakta başıboş köpekler olsun isteyen var. Gerçekten bu kafalar ilkçağ insanından bile daha ilkel, gerçekten hani bazen birşeyi anlatmak için abartırsın ya, gerçekten abartmıyorum bugün sokakta başıboş köpekler olsun isteyenler ilkçağ insanından çok daha ilkel.. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X