Şimdi Ara

köpek sahipleri lütfen ....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yardıma ihtiyacım var..terrier cinsi bir köpek aldım ve bakımıyla ilgili hiç bir bilgim yok.heryere çişini yapıyor :))

• şeyini yak
  • İlk önce bilgi edinip sonra köpeği alıcaktın,hayvan alıyosun oyuncak değil,hem bakımıyla ilgili hiç bir bilgim yok diyosun hem şikayet ediyosun,işesin her yere müstehaktır
  • bez bağla
  • bi de sıçsın sen o zaman gör curcunayı evde...
  • dostum 1 aylık olduktan sonra en fazla 2-3 ay içinde çiş eğitimi aldırman gerekiyor yazdığından anladığım kadarıyla sen bu eğitimi vermeyi bilmiyorsun. Bence hemen profesyonel birinden yardım iste tüm illerde var artık köpek çifitlikleri eğitim 150 usd civarında kazık yeme ve eğitimde geç kalırsan köpeği bahçede tutmak zorunda kalırsın tabiki genel sorun BAHÇEMİ VAR diyoruz. BEnce hemen çiş eğitimine 1-2 haftada öğrenir sonra rahat edersin....
  • Ancak genel olarak köpekler idrar kokusunu bulup onun bulunduğu yere yaparlar. Bölge işaretlemeden geliyor olabilir. Neyse.
    Bunun için petshoplarda sıvılar satılır ama çoğu zaman işe yaramazlar.

Bir yöntem köpeği bir ordaya kapatmak ve her yeri gazete kağıdı ile kaplamak (kalın tabakalar olmalı). Sonra da gazeteleri azaltmak. Ama bu arada pislenenleri atmadan (tabii üzerindekileri saklamanın da alemi yok) Gazete miktarını azaltmak. En sonra gazeteleri balkon veya tuvalete atmak. Zaten bir süre sonra dışarı alışkanlığı kazanır ve günde bir kere dışarı çıkartman yeter.

Ama bunlar her köpekte aynı etkiyi göstermez. Hatta bazılarında etki göstermezler. Ben küçük köpek alacak olsam kaniş seçerdim. Eğitimi çok daha kolaydıdr, zeki olduğu için kolay anlar. Ama sen almışsın bir köpek.

Bence başlangıç için bir kitap al. Buradan anlat anlat bitmez. Her kitap evinde içinde temekl bilgiler bulunan bir sürü köpek kitabı bulabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok küçükken alıp eğitmen gerekiyodu bir yardımcı bul
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeruya

yardıma ihtiyacım var..terrier cinsi bir köpek aldım ve bakımıyla ilgili hiç bir bilgim yok.heryere çişini yapıyor :))

ilk önce köpegin ipinden tut kapıyı aç köpegi kapının önüne getir ve dötüne tekmeyi at
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.