Şimdi Ara

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
13.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rockerroll

bu arada "kızıldereli" demiş biri,

farkettim onu ya :)
  • Bi sabah okula giderken çöpün yanında 3 tane sokak köpeği vardı mesafe baya uzak biri kafasını kaldırdı bana havladı umarsamadım hızlı hızlı yürürken ard arda havlamalar geldi arkadan o sesleri duyunca koşmaya başladım peşimdede köpekler kovalamaya başladı bide yere düştüm tam köpekler üzerime gelirken bi adam hoşt diye bi bağırdı köpekler kaçtı o günden beri köpekten kaçmanın çözüm olmadığını karşı bi tepki vermen gerektiğini anladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ekström

Bi sabah okula giderken çöpün yanında 3 tane sokak köpeği vardı mesafe baya uzak biri kafasını kaldırdı bana havladı umarsamadım hızlı hızlı yürürken ard arda havlamalar geldi arkadan o sesleri duyunca koşmaya başladım peşimdede köpekler kovalamaya başladı bide yere düştüm tam köpekler üzerime gelirken bi adam hoşt diye bi bağırdı köpekler kaçtı o günden beri köpekten kaçmanın çözüm olmadığını karşı bi tepki vermen gerektiğini anladım.

insan o an mantıklı düşünemıyor.köpek uzaktaysa sana gelıyorsa reklamdakı genclerın dediği gibi "topukluyore"...
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellLord_gs

Dün arabanın içindeydim aşagıya arkadaşın inmesini bekliyordum bir yandanda sigara içiyordum baktım bir tane köpek geliyor arabanın yanından geçiyordu kolumu kafasına dogru bir uzattım köpek inledi korkudan sonra havla yarak uzaklaştı oysa ki ben seveyim demiştim hayvanda bayagı korktu benden

Düzeltirmisin lütfen
  • Hocam tırsmayınız onlardan.
    80 'lerin ortasında (İzmir çandarlıyı bileniniz varsa,yol ayrımından sonra çandarlıya 15 km filan bir sapa yol vardır.) Gece bahsettiğim yoldan Çandarlıya yürüyorum,dediğiniz gibi havlamalar vs.Geldiler yanıma.Tabi ben 165 50 kilo bi oğlanım o zamanlar.Dedim şansım yok.3-4 köpek yanaştı yanıma.Bir paket sigaram var yanımda,dedim yapacak birşey yok,büyüklerimden duyduklarım üzerine oturdum asfalta.Dediğin gibi ben de yardım bekliyorum.Tabi o saatte gelen giden de yok.Bir paket sigarayı içtim,köpekler başımda ama ne ayrılıyorlar ne dikkatleri dağılıyor.Sonra yavaş yavaş yürüdüm,ondan sonra da Işıklar'ın öğrencisi olmanın avantajıyla bir koptum oradan hoop denize orada bırakmışlardı peşimi.
  • Valla hep köpek size doğru koşarken,

"Yere eğiliyor gibi yap, köpek kaçar derler."

1 tane yapan görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mufettis74

quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

o değilde köpeklerden kurtulduktan sonraki halini düşünemiyorum Ellerin nasıl titremiştir acaba

Ellerim değil de olay esnasında ayaklarım zangır zangır titredi.Sanki 100 metre koşusu yapmış gibi de nefes nefese kaldım ve kalbim güp güp atıyordu...Sanırım Isırık yememenın verdiği düşünceyle zafer kazanmış bir kumandan edasıyla kasıla kasıla o mahalden ayrıldım.:D

o köpeklerde kurtulduktan o komuran rahatlığını yasadiktan 3-5 dk.sonra baska bi sokakta, baska köpekler üstüne gelseydi,işte ozaman bomba olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: S.A.G.S.

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emre1834

o değilde köpeklerden kurtulduktan sonraki halini düşünemiyorum Ellerin nasıl titremiştir acaba

Ellerim değil de olay esnasında ayaklarım zangır zangır titredi.Sanki 100 metre koşusu yapmış gibi de nefes nefese kaldım ve kalbim güp güp atıyordu...Sanırım Isırık yememenın verdiği düşünceyle zafer kazanmış bir kumandan edasıyla kasıla kasıla o mahalden ayrıldım.:D

o köpeklerde kurtulduktan o komuran rahatlığını yasadiktan 3-5 dk.sonra baska bi sokakta, baska köpekler üstüne gelseydi,işte ozaman bomba olurdu

Komuran (tttt)

• Avazın çıktığı kadar bağırman yeterli olacaktır diye düşünüyorum. Bir arkadaşa sokak köpekleri havlaya havlaya geliyordu, ben yerden taş alırken arkadaş olanca gücüyle bağırdı ve köpekler yarı yoldan geri döndüler.
  • dakip
  • Köpeklerden korkmayın demiyorum çünkü saldırdıklarında bende de adrenalin salgılanır ama çok zevkli oluyor bu durum Köpek kuduz değilse veya size yavrusuna/kendisine/sahibine zarar vermediyseniz sadece havlar(Pitpül dışında tabi ki). Büyük ihtimal hayvanın alanına girmişsinizdir, ite yüzünüzü dönün ve bağıra bağıra geriye doğru ilerleyin. Belli bir yerden sonra peşinizi bırakır.

En zevklisi de köpeğin saldırdığı kişiyi izlemektir. O korkuyla çıkan sesler aklıma geldikçe gülüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boor -- 20 Mayıs 2012; 23:47:36 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

quote:

Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_

1 tane kangal al ve bir akşam yine oraya git

+ 1453
    dönüşün muhteşem olucaktır

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün.

Ya dostum bu yiğiti oraya götürsene , akmayan kanımı yerde bırakmayacağına eminim resimdeki yiğitin.

Yiğidin malı meydanda

• quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

öncelikle geçmiş olsun diyeyim...

bu gibi durumlarda köpekleri iyi anlamak gerekiyor.iş yeri köpeği ve serbest bırakılmış olduğuna göre büyük ihtimal ya kangal ya kurt köpeğidir.
    bu hayvanların boş yere zevk için birisine saldırdığı pek görülmemiştir.onların sana havlamalarındaki amaç kendi bölgelerini,iş yerlerini karuma
    istediğinden kaynaklanmaktadır.eğerki kaçarsan bir şey bulmuş edasıyla tepkilerini daha çok arttıracaklardır ve o adranalinle birisi üstüne
    bile atlayabilir.senin burada yapacağın en iyi şey köpeğe gel olum gel demek olacaktır ki artık bu sözü duyduğunda geri besleme şeklinde onu seven insanları hatırlayacaktır.ama tabi işi iyice ileri götürüp sevme girişimine kadar girmeden sakinlik içinde yoluna devam etmen daha iyi olacaktır

ayrıca eğer pitbull filan ise dursan,bağırsan,kaçsan bile o hayvanın üstüne atlamasını engelliyeceğini sanmıyorum bu durumda en güzel çözüm o hayvanın
    ulaşamıyacağı bir yere çıkmak olacaktır tabiki en yüksek sesinle bağıracaksın ki başka insanlarda yardıma gelsin.

15 yıllık köpek deniyimi

• dünya üzerinde zevk için başka bir canlıya zarar veren 2 tür varmış. biri insanlar diğeri köpekbalıkları.

böyle bir durumda topuklamak en iyisi. korumaya çalıştığı bölgeyi terk ettiğin zaman köpek geri dönecektir. tabi o korkuyla bunu akıl edebilirsen

• Yine mi Adana?
  • Arabadan inmiştim köpek bi anda üstüme koşmaya başladı.Acayip bi adrenalinle "HOOOYT" diye bi bağırdım ama bildiğiniz kükredim.Köpek geri dönüp koşa koşa kaçmaya başladı.
  • bu adamı çağırsaydın

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Valla hep köpek size doğru koşarken,

"Yere eğiliyor gibi yap, köpek kaçar derler."

1 tane yapan görmedim

ben yaptım hiçbişi fayda etmedi çömeldim taş attım banamısın demedi 2 köpek bana havlayarak saldırdı beni ısırmaya calışırken yere düşürdüler yerde de ayağımı ısırdılar diğer köpek de kalçamdan ısırdı devlet hastanesinde 5 iğne yedim ertesi sabah bekçiyi bulamadım deşicektim adamı neyse dedim oradan da zabitayı arayıp köpekleri toplattırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trust Me

bu adamı çağırsaydın

/>

kahraman lan bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bass strings

quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

öncelikle geçmiş olsun diyeyim...

bu gibi durumlarda köpekleri iyi anlamak gerekiyor.iş yeri köpeği ve serbest bırakılmış olduğuna göre büyük ihtimal ya kangal ya kurt köpeğidir.
    bu hayvanların boş yere zevk için birisine saldırdığı pek görülmemiştir.onların sana havlamalarındaki amaç kendi bölgelerini,iş yerlerini karuma
    istediğinden kaynaklanmaktadır.eğerki kaçarsan bir şey bulmuş edasıyla tepkilerini daha çok arttıracaklardır ve o adranalinle birisi üstüne
    bile atlayabilir.senin burada yapacağın en iyi şey köpeğe gel olum gel demek olacaktır ki artık bu sözü duyduğunda geri besleme şeklinde onu seven insanları hatırlayacaktır.ama tabi işi iyice ileri götürüp sevme girişimine kadar girmeden sakinlik içinde yoluna devam etmen daha iyi olacaktır

ayrıca eğer pitbull filan ise dursan,bağırsan,kaçsan bile o hayvanın üstüne atlamasını engelliyeceğini sanmıyorum bu durumda en güzel çözüm o hayvanın
    ulaşamıyacağı bir yere çıkmak olacaktır tabiki en yüksek sesinle bağıracaksın ki başka insanlarda yardıma gelsin.

15 yıllık köpek deniyimi

Hea geçen ay çekildim öyle.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.