Şimdi Ara

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
13.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benim de başıma geldi köpek konusu 4-5 tane sokak köpeği koşarak geliyorlardı, ben de o an hiçbir şey düşünemedim, tam koşayım derken ayağım bir kaydı .. dedim artık bi Yasin falan okuyup hakkın rahmetine kavuşcaz.. Meğer köpekler birbirlerini kovalıyorlarmış, tam dibimde ikisi boğuşmaya başladı, ben tabi hemen sıvıştım ordan ama tabi yusuf yusuf peşimi bırakmadı yol boyunca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Therocqula -- 24 Mayıs 2012; 2:13:33 >

• Oglum benide caddesbostan sahilde kovaladilar. 5 6 tane ben boyle adrenalin patlamasi yasamadim altimda bisiklet vardi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 24 Mayıs 2012; 2:16:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir gün okula gidiyoruz 3 arkadaş birlikte.işte giderken sol ilerimizde yokuş var.bizde yokuşun altından yürürken bir baktık yokuşun tepeden köpegin biri depar atmıs koşarak hatta o hızla zıplayarak desem daha dogru olur yardırmış geliyor.biz 1-2 saniye kitlendik tabi ilk görünce sonra bizde kosmaya basladık.bizde çanta var içi kitap dolu rahat kosamıyoruz kopek yakaladı yakalıycak.arkamı bi döndüm köpegin salya benim çantaya dogru sallanıyor.30 saniye felan koştuk sonra köpek mal gibi durdu bize baktı geri döndü gitti.biz tabi hala koşuyoz o korkuyla
  • quote:

Orijinalden alıntı: MorVampir

Dayımın köpeği üstüme doğru koşuyordu ben de tekmeyi savurdum hayvanın malum bölgesine geldi havada takla attı hayvan.Benim içim acıdı resmen köpek bana yaklaşamıyor artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

Sadece başlığı okudum.

Arkadaşlar köpeklerden korkmanıza gerek yok. Şehir ortamında karga dışında diğer hayvanlardan korkmanıza gerek yok. Karga musallat olursa hayatınızın geri kalanı size zindan olur. Kediymiş, köpekmiş bunları aşın artık. Bir köpek tüm hiddeti ile üstünüze koşup sizi ısırmak istese dahi siz bir ayağınızı öne alıp yere doğru rap diye vursanız o köpek de sizden korkar zaten uzaktan uzaktan havlar. Hiç bir köpek durup dururken insanları rahatsız etmez. Köpek dikiliyor diye yolunuzu filan değiştirirseniz köpek korktuğunuzu anlarsa gelir yamacınıza. Çünkü vücut korku anında bir şey salgılarmış filan işte. Kısası köpekten korkmayın.

karga olayını açarmısın biraz,merak ettimde

Kargalar kindar hayvanlardır. Damarlarına basarsanız asla sizi unutmazlar ve peşinizi bırakmazlar. Normal insanlardan uzun yaşıyorlarmış galiba. O yüzden ölene kadar çektirirler adama.

Ortalama 350-400 yıl yaşıyorlar diye hatırlıyorum.

Bulaşmamak lazım kargalara yoksa 5 kuşak tehlikede olabilir

Köpekler korkunun kokusunu alır derler yani korktuğumuzda vücudun salgıladığı koku.

Fazla panik yapmamakta fayda var tabi mümkünse.

• quote:

Orijinalden alıntı: Legolas

Valla hep köpek size doğru koşarken,

"Yere eğiliyor gibi yap, köpek kaçar derler."

1 tane yapan görmedim

Yöntem doğru ama amaç yanlış. Köpekler kendilerinden büyük, yüksekte olan canlıları tehdit olarak algılarlar. Yere eğilmenin amacı köpeği korkutmak değildir, köpeğe dost olduğunu senden zarar gelmeyeceği mesajını vermektir.
    Ben her zaman yaparım, köpek gördüğümde de yanımda arkadaşım varsa uyarırım sakın kaçma diye.

Bir keresinde hafif eğimli bir yokuştan aşağı iniyorum ileride sağda müstakil bir ev var, bahçe kapısı açık. Baktım bir köpek çıktı baya iri cüsseli, dört nala bana doğru koşuyor havlaya havlaya. Arkasından sahibi koşuyor. Mahalle sakinleri bağırıyor kaç kaç köpek geliyor diye. Baktım tasması var evden çıktı yere doğru çömeldim ıslık çaldım. Yere hafifçe elimi vurdum yanıma geldi sakinleşti. Elimi uzattım kafasına doğru, kuyruk sallamaya başlayınca çenesini falan okşadım sevdim baya. Gören herkes şaşırıyor, sahibi yanıma geldi köpeklerden anlıyormuşsun falan dedi. Köpek kuduz olmadıkça veya sahibinden saldır emri alan saldırgan (pitbull gibi) köpek olmadığı sürece her zaman yapılacak en mantıklı hareket budur.

Baktın köpek yanına geldi hala havlıyor, saldırgan tavırları var. Üzerine doğru yürüyüp, ayağını yere vurarak şimdi nasıl anlatsam burdan "LAAAĞĞYYYNN, OOOĞĞĞHHYN" gibi bağırırsan kaçarlar. Hoşt falan demek çok komik oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Powermove -- 24 Mayıs 2012; 6:50:06 >

• Sonra yazicam

• Sabah bisiklet suruyorsaniz vay halinize.simdi turdan dondum kovalayan kopek sayisi 10 u gecmistir.bence en tehlikeli olanlari sokak kopekleri.hizimi degistirmeden yola devam ediyorum ama bazen isirmaya calisiyorlar.sokak kopekleri saldirirsa alfa erkegini bulun ve ona dalin.alfa erkegide size ilk havlayan ve saldiran oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar köpek sahibi olduğum için zayıf noktalarını biliyorum. Birincisi arkadaşın dediği gibi burnuna saldıracaksınız. Köpeklerin canları çok zor acır ama burnuna sağlı sollu seri şekilde bir şeyle vurursanız çok rahatsız olur. İkinci olarak garip hareketler yapmayın. Gif'de gördüğünüz adam gibi aniden hızlı şekilde saldırıya geçmeniz gerekli. Köpeği olabildiğince görmezden gelin son anda size dokunacağını yani kaçış olmadığını anladığınız anda birden bire dönüp elinizdeki en büyük cisimle özellikle burnuna vurmaya çalışarak kovalayın. Köpek ne olduğunu anlamadan kaçar zaten. (Manyak değilse)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Aşağıdaki cihazdan bir tane edinmekte fayda var.

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün.

Aynı amaçlı bi cihaz vardı buna benzer köpeğe yapınca arkasını dönüp gidiyo kediye yaptık ilk bi tısladı sonra zıpladı gitti yüksek bir yerdeydik

• Beni köpek kovaladığı zaman kendimi Call Of Duty 4'deki Macmillan gibi hissediyorum
  • ben bunu sık sık yaşıyorum. erkek golden köpeğimi her gün dışarı çıkıyorum yolda başka bi erkek köpek gördüğünde iş bitiyo birbirlerine üstünlük taslamaya çalışırken olan bana oluyo 3,5 attığımla kalıyorum ve ayrıca köpeği severken bile yüzünüzü ona fazla yaklaştırmayın.
  • iş yerini ara sahibine bağır çağır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: D_G_N

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

Sadece başlığı okudum.

Arkadaşlar köpeklerden korkmanıza gerek yok. Şehir ortamında karga dışında diğer hayvanlardan korkmanıza gerek yok. Karga musallat olursa hayatınızın geri kalanı size zindan olur. Kediymiş, köpekmiş bunları aşın artık. Bir köpek tüm hiddeti ile üstünüze koşup sizi ısırmak istese dahi siz bir ayağınızı öne alıp yere doğru rap diye vursanız o köpek de sizden korkar zaten uzaktan uzaktan havlar. Hiç bir köpek durup dururken insanları rahatsız etmez. Köpek dikiliyor diye yolunuzu filan değiştirirseniz köpek korktuğunuzu anlarsa gelir yamacınıza. Çünkü vücut korku anında bir şey salgılarmış filan işte. Kısası köpekten korkmayın.

karga olayını açarmısın biraz,merak ettimde

Kargalar kindar hayvanlardır. Damarlarına basarsanız asla sizi unutmazlar ve peşinizi bırakmazlar. Normal insanlardan uzun yaşıyorlarmış galiba. O yüzden ölene kadar çektirirler adama.

Ortalama 350-400 yıl yaşıyorlar diye hatırlıyorum.

Bulaşmamak lazım kargalara yoksa 5 kuşak tehlikede olabilir

Köpekler korkunun kokusunu alır derler yani korktuğumuzda vücudun salgıladığı koku.

Fazla panik yapmamakta fayda var tabi mümkünse.

en fazla 20 yıl yaşarlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Madao

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün.

ADRES VER GELELİM

• Gençlik video buldum baya faydalı iyi izleyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.