Şimdi Ara

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
2
Favori
13.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sessiz, sinsi yaklaşan köpekten korkun.

Köpek refleks olarak havlar.
    Etrafta yabancı birini görünce.

Biz nasıl birine kızdığımızda bağırır çağırırız, köpeklerin doğasıda bu.

Dün gece bizimde başımıza geldi.
    Arkadaşla Eskişehir'de Bozdağ'a çıktık manzarayı seyredelim diye.

Arabayı bıraktık, biraz yamaca doğru yürüdük.
    Ana karşıdan 2 köpek havlaya havlaya geliyo.
    Arkadaş sakın kaçma sakın bakma hiçbirşey yapmazlar dedi.
    Ne yapmaz lan görmüyon mu nasıl geliyolar topukla arabaya dededim demeye kalmadı köpekler yanımızda bitti.
    Birisi av köpeği belliydi boynunda çiviler felan vardı.
    Bunun kesin sahibi vardır lan dedim sağa sola bakmaya başladık.
    Köpekler havladı havladı durdu.
    Sonra sahibi çıktı bişey yapmaz merak etmeyin korkmayın dönerler şimdi diye uzaktan bağırıyor.
    Çeksene abicim köpeklerini yahu dedim.
    Sonra köpekler geri gitmeye başladı.

Ama o andaki adrenalin süper birşey arkadaşı çok iyi anlıyorum
    Köpeklerin birden koşarak gelmesi püüüüvvv insan resmen altına s..yor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 21 Mart 2010; 16:25:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _:KajmeraN:_

1 tane kangal al ve bir akşam yine oraya git

+ 1453
    dönüşün muhteşem olucaktır
  • Aşağıdaki cihazdan bir tane edinmekte fayda var.

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün.
  • bende cok korkarım köpekten.bir yere giderken köpek görsem yolumu değiştirrim.köpek çok kovaladı beni ama bu derece yakınıma gelmedi.Direk topuklayacan başka care yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydinpurcek

quote:

+ 1453

KÖPEK SALDIRIRSA NE YAPMALI ??? adrenalin istiyorsanız ordan siz de o saatte geçin ve görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Aşağıdaki cihazdan bir tane edinmekte fayda var.

Saldırının hırsıyla eve gelir gelmez bunlara baktım araştırdım ama birkaç kullanıcı faydasız diye yorum yapmışlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: xxxtitanxxx

quote:

quote:

+ 1453

Ya dostum bu yiğiti oraya götürsene , akmayan kanımı yerde bırakmayacağına eminim resimdeki yiğitin.

• quote:

quote:

quote:

+ 1453

ta.aklı bir hayvan açık seçik ortada

• quote:

Orijinalden alıntı: mufettis74

quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

Aşağıdaki cihazdan bir tane edinmekte fayda var.

Saldırının hırsıyla eve gelir gelmez bunlara baktım araştırdım ama birkaç kullanıcı faydasız diye yorum yapmışlar.

hocam bu cihaz faydalı saldırgan köpeklere denenmiştir.2 metre yaklasamıyorlar....

• Sadece başlığı okudum.

Arkadaşlar köpeklerden korkmanıza gerek yok. Şehir ortamında karga dışında diğer hayvanlardan korkmanıza gerek yok. Karga musallat olursa hayatınızın geri kalanı size zindan olur. Kediymiş, köpekmiş bunları aşın artık. Bir köpek tüm hiddeti ile üstünüze koşup sizi ısırmak istese dahi siz bir ayağınızı öne alıp yere doğru rap diye vursanız o köpek de sizden korkar zaten uzaktan uzaktan havlar. Hiç bir köpek durup dururken insanları rahatsız etmez. Köpek dikiliyor diye yolunuzu filan değiştirirseniz köpek korktuğunuzu anlarsa gelir yamacınıza. Çünkü vücut korku anında bir şey salgılarmış filan işte. Kısası köpekten korkmayın.
  • beni 7 tane kurt köpeği kovalamıştı dere için kazılan çukura atlamıştım 6 metre felan dı galiba sürüklene sürüklene indim . lanet olsun ki yanda yol varmış oraya inmek için köpekler o yoldan aşağı indiler. geri yukarı çıktım ellerimle tırmanarak sonra yakındaki şeker fabrikasının bekçi kulübesinin içine atmıştım kendimi adam felan nasıl şaşırmıştı ama . yarm saat 1 saat bekledi köpekler beni çıkmam için . bekçi aldattı köpekleri bi şekilde kaçtım ama bi daha köpeklere yaklaşmam
  • quote:

öncelikle geçmiş olsun diyeyim...

bu gibi durumlarda köpekleri iyi anlamak gerekiyor.iş yeri köpeği ve serbest bırakılmış olduğuna göre büyük ihtimal ya kangal ya kurt köpeğidir.
    bu hayvanların boş yere zevk için birisine saldırdığı pek görülmemiştir.onların sana havlamalarındaki amaç kendi bölgelerini,iş yerlerini karuma
    istediğinden kaynaklanmaktadır.eğerki kaçarsan bir şey bulmuş edasıyla tepkilerini daha çok arttıracaklardır ve o adranalinle birisi üstüne
    bile atlayabilir.senin burada yapacağın en iyi şey köpeğe gel olum gel demek olacaktır ki artık bu sözü duyduğunda geri besleme şeklinde onu seven insanları hatırlayacaktır.ama tabi işi iyice ileri götürüp sevme girişimine kadar girmeden sakinlik içinde yoluna devam etmen daha iyi olacaktır

ayrıca eğer pitbull filan ise dursan,bağırsan,kaçsan bile o hayvanın üstüne atlamasını engelliyeceğini sanmıyorum bu durumda en güzel çözüm o hayvanın
    ulaşamıyacağı bir yere çıkmak olacaktır tabiki en yüksek sesinle bağıracaksın ki başka insanlarda yardıma gelsin.

15 yıllık köpek deniyimi

pitbul mu ? tekmeyi koydum mu bi kaçarki sorma

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Sadece başlığı okudum.

Arkadaşlar köpeklerden korkmanıza gerek yok. Şehir ortamında karga dışında diğer hayvanlardan korkmanıza gerek yok. Karga musallat olursa hayatınızın geri kalanı size zindan olur. Kediymiş, köpekmiş bunları aşın artık. Bir köpek tüm hiddeti ile üstünüze koşup sizi ısırmak istese dahi siz bir ayağınızı öne alıp yere doğru rap diye vursanız o köpek de sizden korkar zaten uzaktan uzaktan havlar. Hiç bir köpek durup dururken insanları rahatsız etmez. Köpek dikiliyor diye yolunuzu filan değiştirirseniz köpek korktuğunuzu anlarsa gelir yamacınıza. Çünkü vücut korku anında bir şey salgılarmış filan işte. Kısası köpekten korkmayın.

karga olayını açarmısın biraz,merak ettimde

• adanalıyım defalarca arkdasımla o dedıgın ısıkların ordan gectık dedıgın gıbı 2 onu acık dukkan gıbı bıse kopekler wardı allah war bızım gectıgımzde kapılar kapalıydı sımdıq anlıyorum sansımı :D bu arada keske 2 yol arasında gecseydın bı yolun dıer tarafına bı dıer tarafına o kopeklerde arkandan kosarken otoyoldakı guzel bı tırın altında kalırlardı :O
  • karga olayı bir ara haberlerde çıkmıştı. adamın biri bir sokakatan geçemiyormuş zamanında yere düşmüş bir karga yavrusunu eline almış ağaca koyacam diye o günden beri kargalar adamı görünce saldırıyorlarmış sürü halinde. garip bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: milyoner

quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Sadece başlığı okudum.

karga olayını açarmısın biraz,merak ettimde

Kargalar kindar hayvanlardır. Damarlarına basarsanız asla sizi unutmazlar ve peşinizi bırakmazlar. Normal insanlardan uzun yaşıyorlarmış galiba. O yüzden ölene kadar çektirirler adama.

• Beni de bi kere kovaladi köpekler. Bi arkadasin eve gidiyorum.İndim otobusten. Durak da uzak eve neyse kısa bi yol var orasıda calılık boyle ordan gideyim dedim.

Ilk caliyi bir kaldirdim 3 4 tane kopek bir iki tane kemigi kemiriyolar. Has...tir dedim ters yone depar atmaya basladim yoldakiler de durmus bana bakiyo. Arkadan kopeklerin de geldigini anlayinca millet bagirmaya falan basladi. Tam boyle agzi uzatsa bacagi alabilecegi bi pozisyondalar, vazgectiler kovalamaktan ama varya boyle insanlar falan teselli etmeye calisiyolar berbat bi andi

• bana ayvalıkta saldırmıştı 2 sene önce .Kumsalda geziyoduk gece yarısı abimle.Kafayı bi çevirdim arkaya çitlerden eşşek gibi bişi atladı.Bana dogru koşuyor.Bende kaçılmaması gerektiğini biliyorum ama bi baktım benim ayaklar makine gibi işliyo yakına geldiğinde köpeğin kangal oldugunu gördüm.
    bana göğsüyle bir vurduki beraber yere çullandık :D. Allahtan ısırmadı etrafımda dolaşıp hızlı hızlı nefes aldı.Sonra sahibi geldi koşa koşa.Bi yandan sahibine sövdüm(içten tabi,adamın kangalı var :) )bi yandan şükrediyorum.Çok feci birşey.

Ama diğer türlü bi saldırıda,köpek pitbull doberman rot kangal gibi inatçı köpek değilse yerden bişi alıp atıyomus gibi yapmak yada ele büyük bi taş almak yeterince korku verdirip kacıracaktır köpekleri

• Karga olayı fiyasko diye düşünüyorum.
    Dedemlerin köyüne gittiğimizde dayımın oğlu felan balık tutmaya giderdik.
    Kargalara hep taş felan atardık.
    Biriside gelip bişey yapmazdı alayıda kaçardı.
  • Bende bu konuda üni döneminde epey bağışıklık kazanmıştım :D akşam eve dönüşte 2 yol seçeneğim vardı 15dk lık ve 40dklık.15dklık yoldan gittiğimde karanlık ve boş bi arsadan geçmek zorundaydım.Bi akşam yine giderken 5-6 köpek havlaması duydum havladıkça çoğalıyolar 8-10 tane oldu bunlar yanı hepsi birbirine bakıyo.10mt kadar yaklaştılar,yapıcak bişe yok koşşam kurtulamıcam dedim.Eğildm taş almak için onlarda daha gelemediler.Yerdede taş yoktu :D yavaş yavaş eve gittim onlar halâ havlıyodu.Ben o anlarda ruhsuz oluyorum genelde korkuyu kovabiliyorum artık :D

bu arada "kızıldereli" demiş biri,doğrusunu öğrenin bence.Dışarda demeyin gülerler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.