Şimdi Ara

Kopeklerden sonra simdi de kedilerin uyutulmasi icin kampanya basladi. Ilgi cok buyuk!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
101
Cevap
0
Favori
2.904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kediler cok ses cikariyormus, o yuzden hepsinin katledilmeleri gerekiyor. Kedilerden sonra sira guvercin ve martilarda bence.

ekşi sözlük
    köpeklerden sonra sıranın kedilere gelecek olması
    https://eksisozluk.com/kopeklerden-sonra-siranin-kedilere-gelecek-olmasi--7385138

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 25 Mayıs 2024; 19:22:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet zekiler, kumelesip bolgeyi sahipleniyolar. Yabanci biri gelince o duygusal hayvanlar bir anda olum makinesine cevriliyor. Hele ki kedileri vahsice parcalayan bu kopekler.

Kedilerin vahset yarattigini gordunuz mu asil sokaklara kediler gibi daha yirtici ama zararsiz lazim. fare gibi enfeksiyon yuvasi canlilardan uzak tutsun.

Sokaktaki 1 kopegin sokaga faydasi yok. Ama o cani almak da haddimize olmamali. Acilen kisirlastirilmasi gerekiyor.

Kopek, kediden daha zeki bir canli. Duygusal olarak da daha gelismis. Tamamen insana sadakat uzerine evrimlesmis bir canli. Kopege kotu muameleyi, canini almayi reva gorup de, kediye gormeyen kisi cahildir. En nihayetinde her ikisi de sahipsiz, ve sokaklarda olmamali.

Ama bu isi vicdansiz, merhametsiz sekilde cozmekte bir sakinca gormeyen insanlardan tiksiniyorum, bunu acikca da belirtmek isterim.
    bu kadar vicdansızın bu bölüme takılmasına şaşırıyorum bende...

tüm insanlar çocuklarını kendi gibi vicdansız yetiştirdiğinde o gün her şey onların üstüne kopacak

sırf bir kaç dilim ekmek vermediğiniz vurup kırıp öldürdüğünüz için bu haldeler

bilirim laftan da anlamazsınız ya bulunsun.

saldırganlaştılarsa kendi hallerine bırakıldıkları için

o hayvanlar bir nedenle varlar bazı hayvanlar neden var onu ben de bilemem

ama bilin ki onların bir sahibi var ve sizin sorumsuzluğunuzun hesabını sorar

sanki sağa sola o hayvanları atan siz değilsiniz

evet şu anda sorunlar bunun sebebi de sizsiniz.

sorunu çözün cinayet işlemeden yapın bunu.

köpek sorunuyla mücadele edilmesini yıllardır isteyen biriyim. Çözümü uyutmak mı orası tartışılır da, 37 yıllık yaşamım boyunca bir kere bile bir kediden rahatsız olmadım. millet neler yaşıyor anlamadım vallahi. Başıboş gerizekalı sorunu bence bu onların toplatılıp uyutulması lazım artık. Ulm kedinin sesinden nasıl rahatsız olunabilir ya, yaşadğım yerde bir sürü kedi var ayda yılda bir kedi sesi duyuyorum. Bence bunlar şehirde yaşamıyor.

Şu zamana kadar bir tane kedi saldırdı o da yavruydu acıdım arabanın yanından kurtaryım derken saldırdı ısırdı elimi falan :D Ne olur ne olmaz diye kuduz aşısı oldum yine de.

Ama köpekler öyle değil. Bisiklete binerken saldırır, gece 3 grup olsa gelir havlar saldırır, ben korkmamaya çalışsam da herkes bir değil. Psikolojik olarak ufacık köpekten korkan koca adamlar gördüm adam kalp krizinden gidecekti neredeyse. O yüzden başıboş köpekler sorundur sorun olarak adlandırılabilir. Ama kedi konusunda aynı fikirde değilim.

• Marti ve Güvercinlerin kesilmesine gerek yok, ölümlerinin %90ı kedi kaynaklı zaten

• Çok ses çıkardıkları doğru ama faydaları var fareleri parça pinçik ediyorlar.
    Kedi nüfusu kontrolden çıkmayacak şekilde tutulmalı köpekler ise sokaklarda asla olmamalı. Köpekleri sevmeyenler köpeklerin sokakta kalmasını savunuyor.

• Jungian_Shadow kullanıcısına yanıt

cok fazla var hala. Demekki kediler tam olduremiyor. Tum kuslari itlaf etmeliyiz. Arabalari ve sokaklari kirletiyorlar.

• Köpek neyse de kedi ne yav insan mısınız olm ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kopek, kediden daha zeki bir canli. Duygusal olarak da daha gelismis. Tamamen insana sadakat uzerine evrimlesmis bir canli. Kopege kotu muameleyi, canini almayi reva gorup de, kediye gormeyen kisi cahildir. En nihayetinde her ikisi de sahipsiz, ve sokaklarda olmamali.

Ama bu isi vicdansiz, merhametsiz sekilde cozmekte bir sakinca gormeyen insanlardan tiksiniyorum, bunu acikca da belirtmek isterim.

• Vicdan masturbasyonu ne olm? Ben cocuga, insana da uzuluyorum hayvana da. Sen kimsin beni cocuklara uzulmemekle suclayacak? Akli en dogru yolu bulmaya yetmeyen, su hayatta bir hayvanin sadakatini, sevgisini tatmamis tiplerin sovuna karnimiz tok. Cahil insanla muhattap olmak kadar aci sey yok su hayatta. Kazanma sansin da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PunisherLord -- 22 Ağustos 2023; 19:59:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Her şeyin fazlası zarar.

• kedi.akrep fare ciyan hamabocegi yilan dahil ugrasir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt

Mao Zedong, sen mi geldin?

• millet farelerle ve böceklerle yaşamaya ne kadar meraklıymış

• köpek sorunuyla mücadele edilmesini yıllardır isteyen biriyim. Çözümü uyutmak mı orası tartışılır da, 37 yıllık yaşamım boyunca bir kere bile bir kediden rahatsız olmadım. millet neler yaşıyor anlamadım vallahi. Başıboş gerizekalı sorunu bence bu onların toplatılıp uyutulması lazım artık. Ulm kedinin sesinden nasıl rahatsız olunabilir ya, yaşadğım yerde bir sürü kedi var ayda yılda bir kedi sesi duyuyorum. Bence bunlar şehirde yaşamıyor.

Şu zamana kadar bir tane kedi saldırdı o da yavruydu acıdım arabanın yanından kurtaryım derken saldırdı ısırdı elimi falan :D Ne olur ne olmaz diye kuduz aşısı oldum yine de.

Ama köpekler öyle değil. Bisiklete binerken saldırır, gece 3 grup olsa gelir havlar saldırır, ben korkmamaya çalışsam da herkes bir değil. Psikolojik olarak ufacık köpekten korkan koca adamlar gördüm adam kalp krizinden gidecekti neredeyse. O yüzden başıboş köpekler sorundur sorun olarak adlandırılabilir. Ama kedi konusunda aynı fikirde değilim.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt

Evet zekiler, kumelesip bolgeyi sahipleniyolar. Yabanci biri gelince o duygusal hayvanlar bir anda olum makinesine cevriliyor. Hele ki kedileri vahsice parcalayan bu kopekler.

Kedilerin vahset yarattigini gordunuz mu asil sokaklara kediler gibi daha yirtici ama zararsiz lazim. fare gibi enfeksiyon yuvasi canlilardan uzak tutsun.

Sokaktaki 1 kopegin sokaga faydasi yok. Ama o cani almak da haddimize olmamali. Acilen kisirlastirilmasi gerekiyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.