Bildirim
KOPMA SORUNU YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
müşteri hizmetlerini aradaım biz size döneriz dediler ama geri dönen yok -
ne yapmalıyım..üniversite açılıyor ben buradan gideceğim.ablam bu işlerle ilgilenemez.teknik servis gelmesi gerekir mi illaki -
modem ayarlarınızdan bi hat değerlerinize bakarmısınız, ona göre fikir üretebiliriz. -
hocam yine aradım müşteri hizmetlerini biz size döneriz sizi ararız gibi zırvalıklar söylüyorlar.neti kapattıracam ama 2 yıl olmadan önce kaptırsam 300 tl ödüyomusum.
hem pahalı hem yavaş hem sorunlu hem müsteri hizmetleri sorunlu -
quote:
Orijinalden alıntı: kadim_dost
hocam yine aradım müşteri hizmetlerini biz size döneriz sizi ararız gibi zırvalıklar söylüyorlar.neti kapattıracam ama 2 yıl olmadan önce kaptırsam 300 tl ödüyomusum.
hem pahalı hem yavaş hem sorunlu hem müsteri hizmetleri sorunlu
Eğer burdan yardım almak isterseniz enazından durum hakkında bilgilenmek isterseniz ilk mesajımı tekrar okuyun, yoksa burdan kimse size yardımcı olamaz :) Sonuçta bilmeyerek şikayet etmek yerine onları aradığınızda daha bilgili olarak sorunu aktardığınızda daha hızlı sonuca ulaşırsınız.
-
quote:
Orijinalden alıntı: kadim_dost
hem pahalı hem yavaş hem sorunlu hem müsteri hizmetleri sorunlu
hat değerleriniz zayıf olabilir. hız güncellemesi yapılması gerekebilir.
hat normal tesisat + ankastre + iç kablolama + modem arızası gibi durumlar olabilir..
herşeyi telekoma yüklemek dogru değildir.. telekom binaya kadar saglıklı getirir ise baglantıyı sonrası aboneyi ilgilendirir..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X