kt4v anakart sahibiyim kuzey koprusunde heatsink var uzerine bir fan taktım simdi ise guney koprusunun cok ısındıgını farkettim.Bunun uzerine heatsink takarsam anakart garanti dısı kalır mı ve heatsink i sabitlemek (dusmemesi icin termal pasta yeterli olur mu yani bu maddelerin yapısma ozelligi var mı) nasıl yapılır?
istanbul içi oturuyorsan karaköyden çift taraflı ısı ileten bantlar var 9700'e hsleri bu bantlarla tutturarak kullanıyorum.
termal pastaların yapışma özelliği yok. geçen gun mecidiyeköy de dolaşırken mağzalarda ekran kartları için soğutucu + fan satılıyordu heatsink in ustunde çift taraflı yapışkan bant vardı, ama gerçekten ısı geçiren birşey mi yoksa öylesine tutsun diye konulmuş sıradan çift taraflı bantlarmıydı bilmiorum, 3 dolar gibi bir fiyatları vardı, o fiyattaki bir urunden birşey bekleyemeyeceğim için aldığım gibi bırakmıştım yerlerine. ah bir digittal display im olcaktı takcaktım sensorumu olçecektim ısıları ama yok işte turkiyede işlemci gibi yüzeyleri olçebilecek termometreler. hardcano 5 de vardı ama 20 dolar ayıramadan ben piyasada kalmadı sanırım... ama bally veya capon yabıştırıcısı ile başarılı çalışmalar yapmış olan arkadaşlar var onları bul ve pm at onlara...
japon iz bırakıyor garanti dışı bırakır kartı dediğim gibi 9700 ile 20k aldım o batlar ile hsleri tutturmuştum ısı gayet güzel hslere iletiliyordu bantın markası astel.
evet sanırım haklısın caponun o problemi var... bally istediğin zaman temizleniyormuş, ama en iyisi astel marka bant bulmak demekki... hem test edilip onaylanmış...
:) bi bant da benden "egetape gold" karaköyde egebant deyince gösterirler
tesekkur ederim.
benim abit anakartim yandi ve tr ye anakart getiren en boktan ithalatci firma olan aka bile kabul etti
kuzey guney de vantecin o olayindan vardi aldilar ve cikmiyca sekilde adhesiv le yapistirmistim
ytani sorun olmuyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme