Şimdi Ara

Kore'de 300 dolara Galaxy s3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Denizci olmam münsabetiyle kore'de bulunuyorum. Yarın sabah koreden ayrılacağız büyük ihtimalle. Size danışmak istediğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.

Limanda çalışan korelinin biri buranın yerel operatöründen aldığı s3 4g telefonunu kaybediyor ve buradaki garanti koşullarına göre kayıp telefonunun yarı fiyatına yeni telefon talep ediyor ve yeni s3 4g alıyor. Fakat daha sonra kayıp ettiği sandığı telefonunu buluyor ve elinde 2 tane s3 4g oluyor ama ilk s3ünü kayıp olarak bildirdiği için buranın operatörü veya samsungun(emin değilim) telefonunu kilitlediğini söylüyor. Telefon hatsız çalışır durumda ve herşey iyi duruyor. 300 dolara telefonu bana satabileceğini söylüyor. Acaba ben bu telefonu alırsam türkiyede kullanabilir miyim? Telefon kara listede veya blok olmuş durumda burada sanırım, türkiyede bunun üstesinden gelebilme şansım var mı acaba?

• imei değiştirme olabiliri. ama emin değilim. imei üzerinden kilitleme yapıyorsa.
  • Tümddünyada geçerli değil o Türkiye de ki sistem. Arkadaşımın buradaki telefonu kilitlendi, almanyada kardeşi kullanmaya başladı.
  • Iphone'larda gevey gerekiyor bu gibi durumda. S3 için öyle bir aparat bulmak zor. İmei değiştirince olur mu bilmiyorum ama oluyorsa iyi. En olmadı çevrimdışı cihaz olarak kullanırsın veya o şekilde cihaz arayana satarsın. Ipod touch gibi kullanmak isteyen birine yani. 300 dolara havada kaparlar burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

Iphone'larda gevey gerekiyor bu gibi durumda. S3 için öyle bir aparat bulmak zor. İmei değiştirince olur mu bilmiyorum ama oluyorsa iyi. En olmadı çevrimdışı cihaz olarak kullanırsın veya o şekilde cihaz arayana satarsın. Ipod touch gibi kullanmak isteyen birine yani. 300 dolara havada kaparlar burada.

samsunglarda simlocklu cihazlarda gevey falan gerekmiyor, 50 liraya internetten kodunu satın alıyorsun bitti gitti
  • Cevaplar için teşekkürler. 300 dolara aldım umarım sorun olmaz da telefon özelliğinide kullanabilirim.
    Peki 4g olması türkiyede kullanım için sorun yaratır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4g olması sıkıntı olmaz 3g olarak şebeke seçerek kullanırsınız. Sanırım o modellerin işlemci-ram gibi donanımlar daha yüksek. S2'de öyle olmuştu S3ü bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Selam
    *#06# tuşlayarak IMEI nosunu görebiliyorsanız Türkiyede pasaporta işlemeniz yeterli diye sanıyorum.
    Koreli hemşerim her nekadar size kayıp ettim sonra buldum seneryosunu okusada. Cihazın çalıntı olabilme ihtimalide var.
    Bu durumda TR'de IMEI kayıt esnasında veya daha sonra IMEI takibi gibi bir durum olacak olursa neler yaşanir bilinmez yada varmı çalıntı cihazlarda böyle bir takip onu bilmem.
    Saygılar...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayın şöyle kore çin mallarını.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.