Şimdi Ara

KORE NOTE 2 ALMALIMIYIM ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kore malı note 2 bir tanıdıgım satıyor 150 tl. tek hatlı android sistem vs. Yalnız android marketi çince yazıyor telefon türkçe olmasına rağmen. nete girildiğinde bazı harfler (i , ü , gibi ) görünmüyor. ama whatsapp falan yukleniyor. 200mb ram var . 100 liraya anlaşırım. ama bu market türkçe olur mu veya nette çok kasma yaparmı bilmiyorum sizce nasıl ?

• Alma 2 gün sonra telefoncuya gidersin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAYAT_BU

Arkadaşlar kore malı note 2 bir tanıdıgım satıyor 150 tl. tek hatlı android sistem vs. Yalnız android marketi çince yazıyor telefon türkçe olmasına rağmen. nete girildiğinde bazı harfler (i , ü , gibi ) görünmüyor. ama whatsapp falan yukleniyor. 200mb ram var . 100 liraya anlaşırım. ama bu market türkçe olur mu veya nette çok kasma yaparmı bilmiyorum sizce nasıl ?

200 mb ram note 2 ? kesinlikle replika bile değil sakın almayın galaxy y den daha düşük donanım alınmaz
  • Note2 mi ? Farklı bir model olmasın ?
  • eğer daha pahalısına gücün yetmiyorsa al telefon hiçbir işe yaramaz.
  • note 2 lerde 512 MB ram var replikalarda,bi yanlışınız olmasın ? eğer 256 MB RAM varsada kaçın direk
  • sadece görseli note 2 olur diyorsan durma hemen al ama sadece görsel için 100 lira verilirmi ?
  • aslında hem görsellik hemde whatsapp çalıştırsın bırazda nete girebilsin yeterli benim için. daha fazla para zaten veremem cihazı gördum replikanında replikası gibi birşey :)) ama whatsapp falan sorunsuz çalışıyor ama işte ekranı falan nekadar dayanıklıdır onu bilmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmtcnars

note 2 lerde 512 MB ram var replikalarda,bi yanlışınız olmasın ? eğer 256 MB RAM varsada kaçın direk

telefonun sahıbı ayarlarından baktı 200 mb ram yazıyordu
  • Sana 100 tlye turkcell t10 veriyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.