Şimdi Ara

Körfez Ygs 4 cevap anahtarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
3.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cevap anahtarı olan varsa atabilir mi bi zahmet?

• a mısın b mısın ?
  • ikiside lazım ama sen hangisi varsa atabilirsin
  • up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7F1C3F1AF -- 21 Aralık 2013; 16:39:33 >
  • up
  • Bana da lazım b kitapçığı cevap anahtarı
  • A kitapcıgı ; Türkçe ; C E D A D E B C B A D B E C A B A C E B C A D C A C A E B E B D B A D C A B D B
    Sosyal ; C D B B E E C A D A E C B A D D A E C A B E C A C D B B C D E C D A E B B A C D
    Mat ; C B D C B C A D D A A D C E B B A E A D D E E B A C E E B C D A E A C E C E B D
    Fen ; B C E A A E C D C B C E A A D E B A C A D D C C B D E C A C D E B E E A B D A B
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GangsterParty

A kitapcıgı ; Türkçe ; C E D A D E B C B A D B E C A B A C E B C A D C A C A E B E B D B A D C A B D B
    Sosyal ; C D B B E E C A D A E C B A D D A E C A B E C A C D B B C D E C D A E B B A C D
    Mat ; C B D C B C A D D A A D C E B B A E A D D E E B A C E E B C D A E A C E C E B D
    Fen ; B C E A A E C D C B C E A A D E B A C A D D C C B D E C A C D E B E E A B D A B

eyvallah kardeşim
  • B kitapcığı olan yokmu ?
  • Nerden buluonuz bu denemeleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B kitapçığı için tersten başlayın,b kitapçığında 40.soru a kitapçığında 1. soru oluyor
    Edit:Körfezvideo.com'a video çözümleri eklenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solbek11 -- 21 Aralık 2013; 19:40:30 >
  • kardeş bana da b grubu cevap anahtırını gönderebilir misin
  • tamam dostum teşekkürler
  • Lo bize kitapçığı vermediler
  • Deneme 4 kitapçık şifresini arıyorum acaba sizde varsa paylaşabilir misiniz? Körfez videoda soru çözümleri kısmında istiyor.
  • hocam bizede vermediler kitapçık yok kodddd ?
  • 586f
  • Çok teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.