Bildirim
Korku filmi izledim çok korkuyorum moral verin :(
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Sadece flimde olur oyle seyler sikinti etme
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmreTheBand -- 18 Ekim 2013; 22:36:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bi arkadaşta öyle demişti, helvası güzeldi en azından.
Ölde helvanı yiyeq qeqe! -
Çok düşünürsen geliyormuş -
korkmamı engelleyecek şeyler deyin dedim daha çok korktum -
quote:
Orijinalden alıntı: zecakar
korkmamı engelleyecek şeyler deyin dedim daha çok korktum
Hocam gerçekten korktuysanız açın bi müzik böyle çılgın birşey olsun -
Su an arkanda biri yok merak etme veya gece uyudugun zaman da tavanin karanlik koselerinde de olmayacak. Bilgisayari kapatinca hafif parlayan bos ekrandan arkanda duran seyi gormeyeceksin. Veya sesler duydugun yere bakinca hicbir sey gormeyeceksin ayni yere kamerayla bakinca da bir sey gozukmeyecek. Sizin mahalle eskiden mezarlik degildi merak etme. Bodrum katinizda da kimse yok.
Çok kafana takma düşünürsen daha çok kokarsın zorno fln izle
en fazla helvanı yeriz. bir şey olmaz. -
dostum ben yabancı korku filmlerinden korktuğumu, film esnasında gerilsemde sonradan aklıma takıldığını hiç hatırlamam fakat türk korku filmleri beni bile etkiliyor.
yani yabancı korkuda filmden sonra bişey kalmıyor ama
türk korkuda filmde tık yok filmden sonra kafaya takılıyor.
onlarda zaten biliyorlar türk milleti zombiden şeytan çıkarmadan mezarlıktan vampirden ruh dan korkmaz
bizi korkutan şeyin ne olduğunu biliyoruz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focusrite -- 19 Ekim 2013; 3:43:46 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zecakar
korkmamı engelleyecek şeyler deyin dedim daha çok korktum
rocky 1,2,3,4,5,6 ya da rambo 1,2,3
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X