Şimdi Ara

Korku Oyunculuğunu Birde Benden Dinleyin

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
2
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer yazıyı okumaya başladıysanız içinizde korku oyunlarına büyük ya da küçük bir ilgi/sevgi/tutku vardır. Korkanı mı ararsınız Korkmayanı mı her çeşit oyuncusu vardır korku türünün. Tabii oynamak istemeyeni de vardır. Bunlar normal şeyler. Peki bir oyuncu olarak korku oyunu oynarken oyundan neler bekliyorsunuz ? Ben söyleyeyim %85 lik oyuncu dilimi eminim hunharca hemen korkmak istiyorlardır. Bu ne zaman aklıma gelse gülüyorum. Hikayeye vs. hiç bir şeye önem vermezler. Direk korkmak isterler gerek vahşetle olsun gerek jumpscare lerle. Hikaye hep arka plandadır. o yüzden hepsi yakınır adam gibi oyun yok diye. Bunun adı oyunculuk olamaz. Olmamalı. Oyunun hikayesini oluşturmak için harcanan emek ve zamanın karşılığı bu mu olmalı ? Maalesef canım ülkemde çoğu oyuncu böyle.

Şimdi o kısımda dahil olan veya olmayan arkadaşlara bir şey öneriyorum. Bir seferliğine de olsa açın bir oyunu Hikayeye dikkatinizi vererek, oyunun içine adapte olmaya çalışarak oynayın bir kere. korkmayı unutun. oyuna kaptırın kendinizi. Hikayenin güzelliğini keşfedin. Bir kere deneyin. Hikayeyi 1. plana alın. Ancak o zaman gerçek korku oyunu oynamış olursunuz. Hikayenin amacı sizi oyunun içine çekmek. O hissi O korku hissini iliklerinize iletmek. Eğer kendinizi hikayeye kaptırırsanız korku size bir armağan gibi gelecektir. Gerek jumpscare larla gerek görsellikle , vahşetle. Kısacası atmosferin içine girmelisiniz. Bir deneyin ve bakın o zaman oyunların güzelliğini daha da çok anlayacaksınız. Eğer gerekirse benden size oyun önerisi buyurun :

-Amnesia Serisi
    -Penumbra Serisi
    -Outlast
    -Kraven Manor
    -Silent Hill Oyunları
    -Dead Space 1-2
    -Among The Sleep
    -Last Door
    -Alan Wake
    - Fear 1-2
    -System Shock 2
    -The walking Dead

Yazdığım oyunları bir kere hikayeyi 1. planda tutarak deneyin. O zaman oyunların gerçek zevkine varacaksınız. Emin olun. Bazı oyunlar eski olabilir ama deneyin ve görün. Birçok oyuna taş çıkartacak düzeyde.

Neden yazdın bu yazıyı derseniz de bir hatırlatma gibi düşünün. Unutmamanız, arka plana atmamanız gereken şeyi unutmamanız için.

• Eline sağlık dostum..Listende ki tüm oyunları oynamışlığım var...Bende senin gibi korku oyunu hastasıyım..Bende sana bir oyun önereyim. Alone in the dark 5....Kontroller başta zor geliyor ama alışınca tadına doyamıyorsun...Bu oyunun devamı gelse süper olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRKYTSC

Eline sağlık dostum..Listende ki tüm oyunları oynamışlığım var...Bende senin gibi korku oyunu hastasıyım..Bende sana bir oyun önereyim. Alone in the dark 5....Kontroller başta zor geliyor ama alışınca tadına doyamıyorsun...Bu oyunun devamı gelse süper olur...

Önerin ve yorumun için teşekkür ederim. alone in the darkı en kısa zamanda oynayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefiriKebir -- 29 Ocak 2014; 21:47:53 >
  • Saw the game de cok guzel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baba oyunlar eksik listede,

Alone in the Dark serisi,
    Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth,
    Clive Barker's Undying,
    Condemned: Criminal Origins,
    Doom serisi,
    Metro 2033,
    Resident Evil serisi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TORU-NAGA

Baba oyunlar eksik listede,

Alone in the Dark serisi,
    Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth,
    Clive Barker's Undying,
    Condemned: Criminal Origins,
    Doom serisi,
    Metro 2033,
    Resident Evil serisi..

Eklemen için teşekkür ederim. O an aklıma gelenleri yazdım.
  • Cursed Mountain kesinlikle listeye girmesi lazm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaslarla oyun oynarken yanimda ki eleman hadi tuslara basta gecsin su sahneler oyuna baslayalim dedigi an, klavyeyi agzinin ortasina vurasim geliyor hele bi senaryoyu anla ne yaptigimizi anlayalim degil mi ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiegel

Arkadaslarla oyun oynarken yanimda ki eleman hadi tuslara basta gecsin su sahneler oyuna baslayalim dedigi an, klavyeyi agzinin ortasina vurasim geliyor hele bi senaryoyu anla ne yaptigimizi anlayalim degil mi ama

Çok haklısın. bende bundan bahsediyorum. Oyuncularımızın biraz daha bilinçlenmesi lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefiriKebir -- 30 Ocak 2014; 13:38:11 >
  • eline sağlık iyi yazmışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: claps

eline sağlık iyi yazmışsın

quote:

Orijinalden alıntı: claps

eline sağlık iyi yazmışsın

Ben teşekkür ederim . Yazıyı okurken biraz da olsa hoşunuza gittiyse , yararlı olduysa ne mutlu bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SefiriKebir -- 30 Ocak 2014; 13:49:28 >
  • Çok güzel bir yazı elinize sağlık bu arada alone in dark 5 harbiden çok güzel bir oyundu 2 farklı son var oyunda oynanış vs çok iyi ancak korkuttuğunu pek söliyemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: okinkurt

Çok güzel bir yazı elinize sağlık bu arada alone in dark 5 harbiden çok güzel bir oyundu 2 farklı son var oyunda oynanış vs çok iyi ancak korkuttuğunu pek söliyemem .

Ben teşekkür ederim. Alone in the darkı çok duydum ama denemek nasip olmadı. En kısa zamanda deneyeceğim.
  • çok güzel bir yazı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: spiegel

Arkadaslarla oyun oynarken yanimda ki eleman hadi tuslara basta gecsin su sahneler oyuna baslayalim dedigi an, klavyeyi agzinin ortasina vurasim geliyor hele bi senaryoyu anla ne yaptigimizi anlayalim degil mi ama

Aynen hele o çocuğa gıcık oluyosam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.