Şimdi Ara

Korku Oyunu Çevre Tasarımı [Tamamlandı] - Gameplay & SS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
14
Favori
22.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
220 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Emeğine sağlık kardeşim çok başarılı çalışma
  • Video'yu açtıktan bir kaç saniye sonra benim de ilk verdiğim tepki bu mesajdaki gibi oldu. Sandalyeler aşırı muazzam ve temiz.
    Topluluğun bu geri dönüşlerini de dinleyip, eleştirilere olumsuz bakmazsanız çok daha güzelleri gelir.
    Konu sahibine başarılar, emeğine sağlık.
  • Şimdiden yurtdışı maceranızda başarılar diliyorum hocam çok başarılı gerçekten
  • unreal engine 4 mü hocam ? bi ara baya bizde yöneldik ama bütçe bulamadık diye 2 yıllık emeğimiz boşa gitmişti :(
  • Metal gear arkadaşımız bu iş için doğmuş. Kalitesini her geçen gün artırmakta. Kaliteli işleri olduğu kadar kaliteli bir karakterede sahip.

Beni hiç tanımamasına rağmen ricami geri çevirmeyip, onca işinin arasinda, açamadıgım stl dosyasıni açtı, benim editleyebilmem için farkli polygon sayilarina ve dosya formatlarına çevirdi. Basit gibi gorulebilir fakat saatler alan bir işlem. Kendisine tesekkurlerimi sunar başarilarinin devamini dilerim.

Forum donanim haber ahalisi olarak Metal gear arkadaşimizi desteklemeliyiz. Kickstarter olarak olabilir, devletin ilgili kurumlarina bu arkadaşın başardigi işleri gostererek olabilir.

Yolun açık olsun arkadaşım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extasy1234 kullanıcısına yanıt
    bu arada blueprintler çok başarılı, oyun kurgusunu ve video editleme konusunda biraz daha uğraşırsınız sonu gelmeyen taleple karşılaşırsınız.
  • ilk part güzeldi ama 2 parttaki o en sonda çıkan yaratık mıdır nedir o olmamış gerçekçi yaparsan güzel olur iyi çalışma olmuş fakat arka plan sesleri pek ürkütmedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eskiden bol resimli konulara kota uyarısı koyarlardı. Başlığa kotalılar girmesin yazarlardı. O kadar çok resim koymuşsun ki o zamanlar aklıma geldi hocam
  • yayınlayabildiğin oyunun var mı? incelemek isterim.
  • Bu adam bu foruma fazla.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kardeşim eline sağlık çok beğendim yürekten kutluyorum. Ayrıca TechnoGame.net adına başarılarının devamını diliyorum.
  • Yerli korku filmlerinden daha iyi idi ilk video. Tebrik ederim. Oynayacağım türden değil ama uygun fiyata çıkarsa destek veririm.

• Tebrikler çok iyi gözüküyor

• Adam salak saçması bir konu açıp, başlığa da gereksiz şeyler yazsaydı şimdi den yüzlerce yorum ve onlarca sayfa olmuştu mesajlar. Birisi adam gibi iş yapınca değeri bu oluyor maalesef. Umarım hakettiğin yerlere gelirsin kardeşim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roberto Baggio -- 7 Şubat 2020; 16:6:29 >
  • şu çizimlerden 1 tanesini bile çizebilmek için neler vermezdim. eline sağlık. hey yavrum hey :D
  • Her şey cidden çok iyi olmuş. Videoyu izlerken baya gerildim. Benim tavsiyem yanınıza sizin gibi yetenekli insanlar bulmanız. Bu proje tek kişiyle halledilecek şey değil. En az 7-8 kişi olursanız Outlast kalitesinde bir oyun bile yapabilirsiniz. Oyun ortamı ile ilgili ise şunları söyleyebilirim, gerçekten çok güzel gözüküyor her şey. Sadece biraz daha karanlık olsa tadından yenmez ayrıca yürüme bence bir tık daha hızlı olmalı
  • kara duman kullanıcısına yanıt
    Ben de tam aksine normale göre biraz aydınlık olmasını beğendim. Bir sürü detay var hepsi seçilebiliyor. Sadece fenerin tutulduğu yerin görülebilecek kadar aydınlması hep sevmediğim bir unsur olmuştur. Tünel efekti gibi :)
    Belki sadece bir kaç özel odada dediğiniz gibi yoğun karanlık olabilir. Mesela depo odası gibi hiç pencere olmayan yerlerde. O zaman oralara daha bir tırsarak girilir. Diye düşünüyorum:)
  • Mükemmel çalışma umarım gereken desteği görürsünüz :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.