Şimdi Ara

Korkuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şeker hastası olmaktan çok korkuyorum. Bizim ailede kronik şeker hastalığı ve kalp hastalığı var büyük ihtimalle bende de var. Ben hasta olmaktan çok korkuyorum ancak hiç dikkat etmiyorum yememe içmeme. Tahlil falan yaptırmadım ama Reaktif Hipoglisemi olduğumu düşünüyorum. Belirtileri bana çok uyuyor. Korkuyorum ne yapmalıyım. Benim baba tarafım hep şeker hastası neredeyse hepsi şeker hastası gene baba tarafımdan dedem ve amcam kalp krizinden vefat etti. Babaannem By-pass ameliyatı oldu. Babamda kalp krizi geçirdi 2 tane stand takıldı. Bende hem kalp hem şeker olması yüksek ihtimal. Korkumu nasıl yenerim ? Yardım edin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Büyük ihtimal ölürsünde yine bi doktora git.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Büyük ihtimal ölürsünde yine bi doktora git.

Allah rahmet eylesin o zaman yapıcak bişey yok.

• Sakinİnsan kullanıcısına yanıt
    Hocam dalga geçiyorum çünkü buradaki insanlardan yardım istiyorsun sanki biz burdan senin kan sonuçlarına bakacağız gibi git bi doktora check-up yaptır ve şeker hastası olma ihtimalini sor ardından bundan nasıl kaçınacağını sor.Spora başla ve olmadan hayatında herşey'i yaşamaya bak
  • Kardeşim korkmak sana olumsuzluktan başka bir şey getirmez.

yediklerine içtiklerine kesinlikle dikkat etmelisin. kaç yaşındasın bilmiyorum ama genç olduğunu farz edelim, beslenme alışkanlığını şimdiden düzeltirsen öyle devam eder.

çaya kahveye şeker atmamakla başlayabilirsin. abur-cuburu kesebilirsin. bunlar günlük rahatlıkla yapabileceğin küçük fakat önemli detaylar. hareket etmelisin toplu taşıma veya araç kullanmak yerine yürü. kesinlikle faydalı olacaktır.
  • Şimdi bunda korkulacak bir şey yok. Bizim aile tarafında şeker hastası var ancak doktora gitmeden, sana vereceği rejime uymadan hayatını düzene sokamazsın. Korkmayıp doktora gitmen gerektiğini düşünüyorum. Çünkü gerçeklerden kaçmayı tercih ediyor gibisin. Korkun olmasın şu lafı çok severim ama korkman için değil cesaret için "Ecel gelmişse cihane baş ağrısı bahane". Yani sen elinden geleni yapacaksın ama ecel geldimi baş ağrısı bahanen olur.
  • Energetic kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten şeker kullanmıyorum. Her gün en az 2km yürüyorum haftada bir futbol oynuyorum ve mma yapıyorum arada bir fitnessa gidiyorum. Yaşım daha 17. Aburcuburu çok sevdiğimi söyleyebilirim. Boyum 186 kilom 78 orantılı boy/kilomda kötü olarak Kola ve aburcubur var hayatımda. İçki sigarada içmem.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İş Hayatından Korkuyorum
    7 yıl önce açıldı
    kavgadan çok korkuyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Proob kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler mesajınız için. Yakın zamanda tahlil yaptırmayı düşünüyorum.

• Genetikse sürekli kontrole gitmek dışında çözüm yok.

Sürekli dediğim 6 ayda bir en azından kan tahlili yaptırın.

Şekerden çok tırsıyorsanız.Şeker ölçüm cihazlarını bilirsiniz evde illa vardır şeker hastası varsa.Onla arada bakın.

İlla bir gün çıkar ama kontrol altında tutarsanız çok sıkıntı yapmayın.
  • Hocam durumun farkındasınız ancak engel olamıyorsunuz.Bir pişmanlık hissi oluyor sanırım.Zaman zaman bana da oluyor.

Aşırı şeker tüketiminden kaçınmalısınız bence.Önünüzde örnekler de var.Bunların işinizi kolaylaştırması lazım.En basitinden çaydan şekeri kesebilir,tatlı tüketiminizi kısabilirsinşz.

Ne kadar az şeker o kadar iyi sizin için.

Ekleme: Şeker kullanmıyormuşsunuz zaten.Kolayı da bir an önce azaltmalısınız.Aşırı şekerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatkork -- 4 Şubat 2015; 2:23:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakinİnsan

quote:

Orijinalden alıntı: Prochnow

Büyük ihtimal ölürsünde yine bi doktora git.

Allah rahmet eylesin o zaman yapıcak bişey yok.

Nick entry uyumu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.