Şimdi Ara

KORSAN İÇERİK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhabalar korsan içeriği desteklemiyorum sizinde bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum ne yapıyorsunuz özellikle dizilerle ve filmlerle ilgili çünkü müzik(spotify, deezer vs) ve oyun(steam vs) bakımından herhangi bir sorunum yok ama dizi ve film bakımından arayış içerisindeyim korsana bulaşmadan özellikle dizi nasıl izleyebilirim? birde netflix türkiyeye gelecek mi veya bunun gibi bir servis var mı?

• tvyo, tivibu gibi senin yerine lisansını ödeyen siteler var..Korsan olmuyor yani..

ama izleme sınırı var ve indiremiyorsun diye biliyorum..(yasal olarak yoksa idman hertürlü indirir)

2.yeni filmler biraz geç düşüyor diye biliyorum.
  • Örneğin Supernatural ı yasal olarak tivibu dan falan izleyebilir miyiz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam kendi sitesinde free bir sekilde izleyebildigin dizi varsa bunu turkce altyazi ile korsan dizilerinde oldugu sitelerde izlesende sorun olmaz zaten dizi free olarak yayinlaniyor kendi sitesinde (yabanci dizilerde hic gormedim ama bu turkiyedeki dandik dizilerin bolumleri kanal tarafindan yayinlaniyor ha orda izlemissin ha burda)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki ücretli servisler var mı arkadaşlar digitürk play gibi servisler var ama bu konuda içerik sıkıntısı var birde netflix türkiyeye gelecek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadpixelL

peki ücretli servisler var mı arkadaşlar digitürk play gibi servisler var ama bu konuda içerik sıkıntısı var birde netflix türkiyeye gelecek mi?

Ne yazık ki Türkiye'de internetten yasal olarak film ve dizi izlemek çok zor. Yani Türk film ve dizilerde sıkıntı olmaz ama dizilerde ciddi bir sorun var, Amerika'da vizyondan sonra DVD'si çıksada ülkemize en az 3 ayda geliyor. Netflix, Türkiye'ye gelmeyecek. Bu yüzden bu durumda korsan dışında bir çözüm kalmıyor, Tivibu, Digiturk Play ve D Smart Blu var ama yeni vizyon filmlerini bulamazsınız diziler konusunda zaten çok kötü durumdalar.
  • Walking dead icin fx 1 gun sonra yayinliyor belki baska dizileride oyle yayinliyordur ama sada bunlar yani

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam deck ve türkçe yamalar
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnternet fiyatları çok yüksek, Para isteyen kurumlar TTNET'ten alsın.

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

• quote:

herkese merhabalar korsan içeriği desteklemiyorum sizinde bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum ne yapıyorsunuz özellikle dizilerle ve filmlerle ilgili çünkü müzik(spotify, deezer vs) ve oyun(steam vs) bakımından herhangi bir sorunum yok ama dizi ve film bakımından arayış içerisindeyim korsana bulaşmadan özellikle dizi nasıl izleyebilirim? birde netflix türkiyeye gelecek mi veya bunun gibi bir servis var mı?

Türkiye şartlarına göre fiyatlar çok yüksek Asgari ücret alan biri 9 tl sinemaya,10 tl dvd ye 20 tl kitaba veremez 2000 tl çivarı işim olsa şahsen korsan almazdım memurlar dışında çalışanların büyük bir kısmı ortalama 1000 tl ücretle geciniyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herkese merhabalar korsan içeriği desteklemiyorum sizinde bu konuda düşüncelerinizi merak ediyorum ne yapıyorsunuz özellikle dizilerle ve filmlerle ilgili çünkü müzik(spotify, deezer vs) ve oyun(steam vs) bakımından herhangi bir sorunum yok ama dizi ve film bakımından arayış içerisindeyim korsana bulaşmadan özellikle dizi nasıl izleyebilirim? birde netflix türkiyeye gelecek mi veya bunun gibi bir servis var mı?

Film için tivibu, turkcell tv, filmbox live var. Çevrimiçi sağlayıcı arıyorsan.

Ben korsanı destekliyordum ancak ilk defa orjinal bir albüm satın aldım ve aradaki kalitenin ne kadar farklı olduğunu, bas seslerin daha düzgün tonlandığını fark ettim.

320 kbps mp3 arşivim vardı. Sildim hepsini. Şimdi orjinal cd arşivi yapıyorum. Şu an 15 tane albümüm var elimde. Kayıpsız dinlemenin keyfi bir başka oluyormuş.

Oyun için ise fazla bütçem olmadığı için ucuzladıkça alıyorum. 2 tane orjinal oyunum var. NFS Most Wanted 2012 ve Euro Truck Simulator 2. Bu ikisi bana yetiyor.

Filmlerde ise genelde dts 1080p şeklinde arşivliyorum. Orjinallerine param yetmiyor. Ona yapacak bir şeyim yok henüz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.