Bildirim
KORSAN OYUN ALMAYI BIRAKIYORUM.
Lighting EVER LE Kafa lambası, LED şarj edilebilir, 2'li USB kafa lambası, kırmızı ışık ve 5 ışık modu, IPX4 su geçirmez mini alın lambası, çocuklar yetişkinler için, süper parlak kafa lambası balık tutma, kamp ve koşu için [USB kablosu dahil] : Amaz
https://www.amazon.com.tr/dp/B07WP37GQZ?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
20 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Ben de sandımki korsana alet olmayın, korsan CD lerle emekleri çalmayın gibi bir mesaj iletilmiş bu konu başlığında.Yanılmışım. Pardon -
haklısın Hıyarağasıquote:
Orijinalden alıntı: iZCi_500
Ben de sandımki korsana alet olmayın, korsan CD lerle emekleri çalmayın gibi bir mesaj iletilmiş bu konu başlığında.Yanılmışım. Pardon -
e iyi aferim güzelde oyun başına 90 milyon vercen mi?? Her ay 4 oyun alsan ayda 360 milyon, yılda 4 milyar 320 milyon u oyunlara vercen yani??quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D31AEED02
haklısın Hıyarağası
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
e iyi aferim güzelde oyun başına 90 milyon vercen mi?? Her ay 4 oyun alsan ayda 360 milyon, yılda 4 milyar 320 milyon u oyunlara vercen yani??
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
e iyi aferim güzelde oyun başına 90 milyon vercen mi?? Her ay 4 oyun alsan ayda 360 milyon, yılda 4 milyar 320 milyon u oyunlara vercen yani??
valla iyi söylemişsin ya bi oyuna bu kadar para verilmez ki.ben şahsen korsan oyunlarımla mutluyum
-
3 ayda 1 oyuna max.45-50ytl veririm.quote:
Orijinalden alıntı: N. Flamel
Alıntıları Göster -
aferin sana hıyarquote:
Orijinalden alıntı: Dantequote:
Orjinalden alıntı: Cernunnos
valla iyi söylemişsin ya bi oyuna bu kadar para verilmez ki.ben şahsen korsan oyunlarımla mutluyum
Alıntıları Göster
-
niye almıyosun piyango mu çıktıquote:
Orijinalden alıntı: HIYARAGASI
3 ayda 1 oyuna max.45-50ytl veririm.
Alıntıları Göster -
Beyler ben hep orj alırım ama bugune kadarquote:
Orijinalden alıntı: THR
niye almıyosun piyango mu çıktı
Alıntıları Göster
HL1
HL2
Condition Zero
Need for Speed Underground 1
Need for Speed Underground 2
Majesty
Call of Duty
Battlefield(2 adet vietnam bide 2.WW)
Yani burda çok para yok yakında bir yer bulursam Doom 3 almayı istiyorum ama 2 ay oldu karar wereli
Şimdi az olan tatlı oluyor arkadaşlar bence tabi
Ben bir tek bunları aldım butun oyunlr çok kere bitirdim zaten çok oynamam ama CS ii kasarım
Zamanında bende aldım ama gına geldi az alırım oynarım temiz temiz
Aslında bir gurup oluştursak takas eder eder oynarız
Bu arada ORJ kullanama rağmen NO CD kullanırım
-
madem korsan almıcan o zmn vay kesenin halinequote:
Orijinalden alıntı: drahte 1905
Beyler ben hep orj alırım ama bugune kadar
HL1
HL2
Condition Zero
Need for Speed Underground 1
Need for Speed Underground 2
Majesty
Call of Duty
Battlefield(2 adet vietnam bide 2.WW)
Yani burda çok para yok yakında bir yer bulursam Doom 3 almayı istiyorum ama 2 ay oldu karar wereli
Şimdi az olan tatlı oluyor arkadaşlar bence tabi
Ben bir tek bunları aldım butun oyunlr çok kere bitirdim zaten çok oynamam ama CS ii kasarım
Zamanında bende aldım ama gına geldi az alırım oynarım temiz temiz
Aslında bir gurup oluştursak takas eder eder oynarız
Bu arada ORJ kullanama rağmen NO CD kullanırım
Alıntıları Göster
-
orjinali yapan bu kdr kazık sokmazsa kimse ztn gidip korsan almaz, korsana devam, hiçbir şekilde ne orjinal cd ne de kaset alırımquote:
Orijinalden alıntı: jeanneau
madem korsan almıcan o zmn vay kesenin haline
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-D31AEED02
haklısın Hıyarağası
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ensar
haklısın Hıyarağası
-
abi asılın torrentten.san adreası 1 haftada indirdim ben 256 ile.15 milyon diyolar mesela.e hadi aldın 6 cd.illa biyerinde bir şey çıkıyo.acelem yok nasıl olsa.1 yıldır oyuna para verdiğimi hatırlamıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: RccPquote:
Orjinalden alıntı: ensar
haklısın Hıyarağası
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
abi asılın torrentten.san adreası 1 haftada indirdim ben 256 ile.15 milyon diyolar mesela.e hadi aldın 6 cd.illa biyerinde bir şey çıkıyo.acelem yok nasıl olsa.1 yıldır oyuna para verdiğimi hatırlamıyorum.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: x_crazy
abi asılın torrentten.san adreası 1 haftada indirdim ben 256 ile.15 milyon diyolar mesela.e hadi aldın 6 cd.illa biyerinde bir şey çıkıyo.acelem yok nasıl olsa.1 yıldır oyuna para verdiğimi hatırlamıyorum.
en güzeli valla
-
indirin birader gidin alın diyenmi var.quote:
Orijinalden alıntı: Death Time
Alıntıları Göster -
abijim gidin alın..bosuk çıkarsa geri götürün çokmu zor..quote:
Orijinalden alıntı: Zed The Rapist
indirin birader gidin alın diyenmi var.
Alıntıları Göster -
bence bu şartlar altında Tr'de orjinal oyun almak mantıksız. Ama bu benim görüşüm...quote:
Orijinalden alıntı: RccP
abijim gidin alın..bosuk çıkarsa geri götürün çokmu zor..
Alıntıları Göster -
babası zengin olan ,korsan oyun almasın kardeşim.quote:
Orijinalden alıntı: arf*
bence bu şartlar altında Tr'de orjinal oyun almak mantıksız. Ama bu benim görüşüm...
Alıntıları Göster -
dogru söylüyo bi oyuna o kadar vercegime kac tane oyun alirim onlarda biraz ucuz yapsin ne bilim 10 ytl felanquote:
Orijinalden alıntı: Pcbuilder
babası zengin olan ,korsan oyun almasın kardeşim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Pcbuilder
babası zengin olan ,korsan oyun almasın kardeşim.
-
Adsl aldıktan beri hiç oyun almadım.quote:
Orijinalden alıntı: mellun
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- kurtlar vadisi kirve kimdir
- bershka kocaeli
- evde fare var ne yapmalıyım
- annen açar baban sokar bilmece
- kwellada 3 gün üst üste kullanılır mı
- prompt mühendisliği nedir
- 5g nedir zararları
- çay emojisi
- exxen de neler var
- sodyum iyon batarya
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X