Şimdi Ara

Korsan oyun hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, senelerdir korsan eserler hakkındaki şahsi fikrim, pek olumsuz olmamıştı. Hani insanlar korsan oynamış ya da oynamamış, banane. Ama bugün farkettim ki, beni ısırmayan yılan bin yaşasın mantığındaymışım. Şu an korsan oyun, özellikle PS3 konusunda, bana da zarar verecek pozisyonda bulunuyor. Ya da orjinal oyun kullanan başka birçok arkadaşım için durum böyle.

Bir başka başlıkta Özgür Kirazcı'nın ne dediğini duydunuz, Türkiye oyun sektörü açısından emin adımlarla yol alırken, alınan bunca yolun geri tepilmesine yol açılması anca budalalık olur. Bundan böyle şu karara vardım, yaşadığım ilin, ilçenin sınırları içersinde eğerki JB yapan, backup oyun satan bir dükkan görürsem, elim hemen telefona gidecek ve 155'e ihbarda bulunucam. Kardeşim, kuzenim, komşum backup oyun mu oynuyor? Onları da ihbar edicem kardeşim. Sony'ye mail atıp psn id'lerini vericem.

Ha size ne benim ne yapacaklarımdan. Ama sizlerin de düşüncelerini almak istedim bu konuda...

• beyin bedava.
  • bende seni şikayet edicem bilgisayarında korsan yazılım film ve müzik var dur 155 ariyim bi.
  • çok haklısın bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla olmaz korsancılar yüzünden bizim kaliteli
    hizmet ve türkçe oyun hakkımızı elimizden alacaklar.Bunları yapmaya hakları yok en azından türkçe
    çıkmış oyunları orjinal alsınlar.Unutmayınki korsan hırsızlıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugayadıgüzel

bende seni şikayet edicem bilgisayarında korsan yazılım film ve müzik var dur 155 ariyim bi.

Hehehe...
  • herşeyden vergi alırlarsa böyle olmaya devam eder bu ülkede .
  • Diğer başlıkta baya tartışılıyor bu konu sonuçta herşey paraya bakıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ultima Online tarzı bir oyun ????
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arayınca nasıl bi muhabbet bekliyosun?

-alo 155 mi?

evet buyrun :)

-abi burda jb yapıp millete korsan oyun satıyolar, bi ekip otosu yollar mısınız? adresi veri....!!??

dalga mı geçiyon birader git işine..

bunu kimse yapmaz emin ol. çünkü saçma
  • Nasıl bir muhabbet bekliyorum ben de bilemiyorum ama yarın sabah nasıl bir muhabbetle karşılaştığımı burdan bildiririm.

Belki bazı arkadaşlara da referans olur.
  • Zaten herkes kendi işini yapsa böyle şeyler olmaz . Birde görevliler neyin nerde olduklarını gayet iyi biliyorlar . Yapmak isteseler çoktan yaparlardı .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScanServ -- 25 Ocak 2011; 16:43:41 >
  • Malum işlemler yazılım yolu ile yapılırsa pek durdurulacağını sanmıyorum. Mesela ben Xbox 360 hack işlemini asla yapamam ya da Playstation 2. Ama Playstation 3, PSP gibi konsollardaki işlemler 10-15dk sürmüyor. Videolu, resimli Türkçe anlatımlar her yerde mevcut. Hatta bunlara bile pek gerek yok bu işlerle az çok yatkın olanlar için. Google'dan bakan biri zaten her türlü işlemi yapabilir yazılımsal olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ygal

Malum işlemler yazılım yolu ile yapılırsa pek durdurulacağını sanmıyorum. Mesela ben Xbox 360 hack işlemini asla yapamam ya da Playstation 2. Ama Playstation 3, PSP gibi konsollardaki işlemler 10-15dk sürmüyor. Videolu, resimli Türkçe anlatımlar her yerde mevcut. Hatta bunlara bile pek gerek yok bu işlerle az çok yatkın olanlar için. Google'dan bakan biri zaten her türlü işlemi yapabilir yazılımsal olarak.

Kesinlikle katılıyorum .
  • İnsanlar brick riski almamak için başkalarına yaptırıyolar, hani dükkan bricklerse diye kendini güvencede hissetmek adına. Bir de insanlara oyunları indirmek yerine dükkandan hazır ps3'e vs attırmak daha pratik geliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.