Şimdi Ara

KOSGEB VE DEVLETİN GENÇ GİRİŞİMCİLERE VERDİĞİ DESTEK HAKKINDA YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR YAŞIM 18 VE 2 AY ÖNCE BÜFE AÇTIM. ŞUAN DÜKKANIN BORCU VE EKSİKLERİ VAR, DUYDUĞUMA GÖRE DEVLET YENİ DÜKKAN AÇAN GENÇLERE DESTEK SAĞLIYORMUŞ NEDİR BU OLAY ? VE BEN DÜKKANI AÇTIM YİNEDE FAYDALANABİLİR MİYİM YOKSA DÜKKANI AÇMADAN ÖNCE Mİ DESTEK VERİYOR ? SONUÇ OLARAK KOSGEB VEYA GENÇ GİRİŞİMCİLERE DEVLET DESTEĞİ YASASINDAN FAYDALANABİLİR MİYİM ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kosgebi bilmemde üniversiteden mezun olanlara 50 bin hibe 100 bin faizsiz veriyor diye biliyorum. Benim babam bakkal. Kosgebten kredi daha önce aldık. Şimdi tekrardan başvurduk bekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mestoremre

Hocam KOSGEB'in şartları neler siz ne diyerek daha önceden kredi aldınız ? Babanıza sorup bilgilendirebilir misiniz beni para bulmam lazım hem borçlar hem eksikler var.

Soru sorduğun kişinin mesajını ya alıntıla ya da cevapla tuşuna bas. Yoksa haberdar olmaz mesajından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Hocam KOSGEB'in şartları neler siz ne diyerek daha önceden kredi aldınız ? Babanıza sorup bilgilendirebilir misiniz beni para bulmam lazım hem borçlar hem eksikler var.

Soru sorduğun kişinin mesajını ya alıntıla ya da cevapla tuşuna bas. Yoksa haberdar olmaz mesajından.

Çok haklısın hocam dalgınlığıma gelmiş. Uyarı için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: Mynamesiz

Hocam kosgebi bilmemde üniversiteden mezun olanlara 50 bin hibe 100 bin faizsiz veriyor diye biliyorum. Benim babam bakkal. Kosgebten kredi daha önce aldık. Şimdi tekrardan başvurduk bekliyoruz.

• quote:

quote:

Hocam kosgebi bilmemde üniversiteden mezun olanlara 50 bin hibe 100 bin faizsiz veriyor diye biliyorum. Benim babam bakkal. Kosgebten kredi daha önce aldık. Şimdi tekrardan başvurduk bekliyoruz.

Hocam ben üni okuduğum şehirdeyim babamında telefonu yok. Kusra bakma. Ancak bir kaç hafta sonra sorup cevaplayabilriim. Babam telefonda pek konuşulacak birisi değil :D Çok ters birisi.
  • Kosgeb'in hazır iş planı şablonu var. Kendine uygun bir şekilde doldurup başvuru yapabilirsin. İşletmeyi açmış olman bir engel teşkil etmemeli. Ama dişe dokunur değer önerileri sunman gerekir herhalde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çok detaylı bi iş o belgeyi hazırlamak. Danışmanlardan yardm almak daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50 yi cebe atsam 100 ü de çeksem sonra yurtdışına kaçsam yurtdışında banka hesabıma el koyabilirler mi ?
    türkiye ye ziyarete geldiğimde sıkıntı çıkar mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

50 yi cebe atsam 100 ü de çeksem sonra yurtdışına kaçsam yurtdışında banka hesabıma el koyabilirler mi ?

Hocam devlet öyle herkese vermiyor. Aileni araştırıyorlar. Mal varlığına filan bakıyorlar. Dükkan açıcaksan veriyorlar.
  • kardeş kosgeb devlet yardımı vs işler yalan ben o yollardan çok geçtim. inanma böyle şeylere yoluna devam et.
  • quote:

quote:

quote:

Hocam ben üni okuduğum şehirdeyim babamında telefonu yok. Kusra bakma. Ancak bir kaç hafta sonra sorup cevaplayabilriim. Babam telefonda pek konuşulacak birisi değil :D Çok ters birisi.

Tamam hocam problem değil. Ama öğrenince yazarsanız çok sevinirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

50 yi cebe atsam 100 ü de çeksem sonra yurtdışına kaçsam yurtdışında banka hesabıma el koyabilirler mi ?

Hocam devlet öyle herkese vermiyor. Aileni araştırıyorlar. Mal varlığına filan bakıyorlar. Dükkan açıcaksan veriyorlar.

Hocam benim ailemin üstünde bir kuruşluk mal varlığı bile yok ama kötü tarafı ailemin devlete 1 milyon liraya yakın vergi vs. borçları var. Bu borç benim KOSGEB'den kredi almamı etkiler mi ? Ve benim o kadar büyük Meblağlarda gözüm yok 5000-10000 ₺ arası bi para işimi görüyor benim.

• quote:

Orijinalden alıntı: harrypottervesırlarodası

kardeş kosgeb devlet yardımı vs işler yalan ben o yollardan çok geçtim. inanma böyle şeylere yoluna devam et.

Hocam oradan para alan yararlanan var. Bi deniycem olmadı kredi çekeceğim artık.

• quote:

ARKADAŞLAR YAŞIM 18 VE 2 AY ÖNCE BÜFE AÇTIM. ŞUAN DÜKKANIN BORCU VE EKSİKLERİ VAR, DUYDUĞUMA GÖRE DEVLET YENİ DÜKKAN AÇAN GENÇLERE DESTEK SAĞLIYORMUŞ NEDİR BU OLAY ? VE BEN DÜKKANI AÇTIM YİNEDE FAYDALANABİLİR MİYİM YOKSA DÜKKANI AÇMADAN ÖNCE Mİ DESTEK VERİYOR ? SONUÇ OLARAK KOSGEB VEYA GENÇ GİRİŞİMCİLERE DEVLET DESTEĞİ YASASINDAN FAYDALANABİLİR MİYİM ?

Yeni veya eski işyeri olması farketmiyor
    Sistem şöle;
    KOSGEB'e gidip başvuru yapıyorsun,
    "Şöyle bir iş planım var,sizden destek istiyorum" diyorsun,
    Devlet sana diyor ki;
    "Git,iş planını hazırla,işini kur,misal,büfe için raf al,dolap al vs vs.."
    Sonra senin işyerine gelip inceliyorlar,gelip gördüklerinde;
    "bu adam burda,dükkan işletip iş yapabilir,ilerde dükkanı batırmaz" diye bir fikir oluştuysa sana desteği veriyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

Kosgeb'in hazır iş planı şablonu var. Kendine uygun bir şekilde doldurup başvuru yapabilirsin. İşletmeyi açmış olman bir engel teşkil etmemeli. Ama dişe dokunur değer önerileri sunman gerekir herhalde.

Hocam öneri derken yani ben bunların karşısına geçip projemi anlatacağım destek alabilmek için. Benim ufak büfem var içine ızgara,tezgah,1-2 masa sandalye, belki dışarıya Bi kaç harcama yaparım, ve bazı yerlere borçlarım var onları vermem lazım. Ben bu şekilde anlatsam Adam beni takmaz sanırım proje sunum gibi şeylerle mi dönüyor sanırım ?

• Kosgeb oyle zart diye parayi yatirmiyor.bufeni vs inceliyor sana para biciyor. Sana burda 20 bin yeter diyor. Oyle al sana 100 bin demiyor. Birde ordaki parani karsilayabilecegine bakiyor. O parayida faturalandiriyorsun aldiklarinla. Kagitta hersey belli eksiklerin. Yani o parayi yerim araba ev alirim yok oyle bise.

• mestoremre M kullanıcısına yanıt
    Yani ne vaat ediyorsun? Topluma ne gibi faydan olacak? Hangi soruna çözüm olacaksın? Bu iş planı olayı biraz uğraştırır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

quote:

ARKADAŞLAR YAŞIM 18 VE 2 AY ÖNCE BÜFE AÇTIM. ŞUAN DÜKKANIN BORCU VE EKSİKLERİ VAR, DUYDUĞUMA GÖRE DEVLET YENİ DÜKKAN AÇAN GENÇLERE DESTEK SAĞLIYORMUŞ NEDİR BU OLAY ? VE BEN DÜKKANI AÇTIM YİNEDE FAYDALANABİLİR MİYİM YOKSA DÜKKANI AÇMADAN ÖNCE Mİ DESTEK VERİYOR ? SONUÇ OLARAK KOSGEB VEYA GENÇ GİRİŞİMCİLERE DEVLET DESTEĞİ YASASINDAN FAYDALANABİLİR MİYİM ?

Yeni veya eski işyeri olması farketmiyor
    Sistem şöle;
    KOSGEB'e gidip başvuru yapıyorsun,
    "Şöyle bir iş planım var,sizden destek istiyorum" diyorsun,
    Devlet sana diyor ki;
    "Git,iş planını hazırla,işini kur,misal,büfe için raf al,dolap al vs vs.."
    Sonra senin işyerine gelip inceliyorlar,gelip gördüklerinde;
    "bu adam burda,dükkan işletip iş yapabilir,ilerde dükkanı batırmaz" diye bir fikir oluştuysa sana desteği veriyorlar.

Tamam hocam. Şuan dükkan işler çalışır vaziyette zaten ama dükkanı açarken ve açtıktan sonra aldığım borçlar vardı dükkanın içine masraf ettim. Şimdi bazı eksiklerim ve bazı borçlarım kaldı. Dükkan cadde üstü hemen hemen 24 saat açık. İşlerimiz ilk başta çok şükür iyiydi ama yılbaşı, soğuk hava, kar çok etkiledi iş yok şuanda. İş yok ama verilmesi gereken borçlar var. Birde benim ailemin 1 milyon₺ devlete borcu var bu etkiler mi beni ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Metamfetamin Elması

Kosgeb oyle zart diye parayi yatirmiyor.bufeni vs inceliyor sana para biciyor. Sana burda 20 bin yeter diyor. Oyle al sana 100 bin demiyor. Birde ordaki parani karsilayabilecegine bakiyor. O parayida faturalandiriyorsun aldiklarinla. Kagitta hersey belli eksiklerin. Yani o parayi yerim araba ev alirim yok oyle bise.

Yok hocam o kadar yüksek paralarda gözüm yok zaten 10000₺ yeter. Benimde değinmek istediğim olay buydu tamam ben aldığım bütün malzemeleri faturalandırırım ama borçlarımı vermek için ne yapacağım ?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.