Şimdi Ara

Koss Portapro Ktc satın aldım. Fakat orjinalliği konusunda kaygılıyım. Yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ipod'um için sahibinden.com'dan koss portapro ktc satın aldım. Fakat fiyatından dolayı orjinalliği konusunda şüphelerim var.

Şöyleki; elmasepeti.com da 199TL'ye satılmış bi kulaklık ben ise 89 TL ye satın aldım. Ürün sahibi ürünün sıfır kutusunda ve faturalı olduğunu, faturanın kendi adına olduğunu, kesinlikle orjinal olduğunu ve DARTY'den aldığını söyledi. Darty'den alınan ürünlerin orjinal çıkmama gibi bi ihtimali söz konusu mudur sizce?

ürün linki:http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-koss-portapro-plussifir-plusgaranti-pluseniyi-fiyat-125143500/pasif-ilan/#classifiedTitle

Orjinal olup olmadığını kesin olarak nasıl anlarım? Eğer orjinal değilse iade etmeyi planlıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkür ederim

• Yurtdışında da kargo dahil 40-50 dolar olan bir cihaza burada aynı rakamı verdiniz diye kazıklanmış hissediyorsanız ne diyim.

Darty satmaz orjinal değilse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mair

Yurtdışında da kargo dahil 40-50 dolar olan bir cihaza burada aynı rakamı verdiniz diye kazıklanmış hissediyorsanız ne diyim.

Darty satmaz orjinal değilse.

Anladım hocam zaten ürün sahibi de bugün kampanya kapsamında uygun aldım dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chelaureux

Sağdaki orjinal

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=7xWuD9Xl-Ng

teşekkürler.
  • hocam darty 49 a sattı ben tam sipariş verirken bitti büyük ihtimal ordan almıştır ;)
  • waspsich kullanıcısına yanıt
    hocam geç gördüm özür diliyorum evet aynen oradan almış faturaya baktım 49 TL :D elmasepeti.com'dan da garantili ayrıca yani kesin orjinal.

yalnız ufak bir sorunum var. en yüksek seste özellikle derin baslarda (daha çok dubstep) sağ kulaklıkta bi titreme oluyor ve cızırtı yapıyor, nasıl anlatsam, titreme şeklinde fiziksel bi cızırtı diyim. acaba garantiye göndersem mi yoksa normal birşey mi bu kulaklık için. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreozdemir5

hocam geç gördüm özür diliyorum evet aynen oradan almış faturaya baktım 49 TL :D elmasepeti.com'dan da garantili ayrıca yani kesin orjinal.

yalnız ufak bir sorunum var. en yüksek seste özellikle derin baslarda (daha çok dubstep) sağ kulaklıkta bi titreme oluyor ve cızırtı yapıyor, nasıl anlatsam, titreme şeklinde fiziksel bi cızırtı diyim. acaba garantiye göndersem mi yoksa normal birşey mi bu kulaklık için. yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar, teşekkürler.

Merhaba,

Kulaklığın süngerini çıkarıp bir bakın.Muhtemelen sürücünün üzerinde saç teli veya kıl gibi şeyler vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orseras

Merhaba,

Kulaklığın süngerini çıkarıp bir bakın.Muhtemelen sürücünün üzerinde saç teli veya kıl gibi şeyler vardır.

Merhaba, süngeri çıkardım ama saç teli, kıl vs bulamadım. Sadece az toz vardı, giderdim ama sorun devam ediyor. Teşekkürler yardım için.
  • quote:

quote:

Merhaba,

Merhaba, süngeri çıkardım ama saç teli, kıl vs bulamadım. Sadece az toz vardı, giderdim ama sorun devam ediyor. Teşekkürler yardım için.

Bir işe yaramamış ama rica ederim.Ben de aynı sorunu yaşamıştım.Forumdan arkadaşlar bana böyle bir öneride bulunmuşlardı ve sorun da tam olarak bundan kaynaklanıyordu.Yani süngeri çıkardığımda hem süngerde hem de sürücünün üzerinde saç telleri vardı.Temizledikten sonra sorun hallolmuştu.O yüzden ben de böyle bir öneride bulunmak istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: MotunBinTuman

quote:

quote:

Merhaba,

Bir işe yaramamış ama rica ederim.Ben de aynı sorunu yaşamıştım.Forumdan arkadaşlar bana böyle bir öneride bulunmuşlardı ve sorun da tam olarak bundan kaynaklanıyordu.Yani süngeri çıkardığımda hem süngerde hem de sürücünün üzerinde saç telleri vardı.Temizledikten sonra sorun hallolmuştu.O yüzden ben de böyle bir öneride bulunmak istemiştim.

Alıntıları Göster

Anladım, keşke benimkinin de sorunu o olsaydı. FiiO E6 amfi aldım bakalım onunla nasıl uyum göstericek? Aynı sorun devam ederse garantiye göndereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreozdemir5 -- 9 Haziran 2013; 1:48:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.