Şimdi Ara

koşu bandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eve koşu bandı alsak faydası olur mu sizce ? Olursa da ne yönde faydası olur ? Evinde koşu bandı olanların ya da salonda koşu bandı kullananların yorumlarını rica edeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Koşu bandını almanı tavsiye etmiyorum.Evimde koşu bandı da var eliptik bisiklette var.Eliptik bisiklet almanı öneririm,bende tavsiyelere uymayıp koşu bandı almıştım şimdi pişmanım açıkçası.Eliptik bisiklet alırken de mekanik ve manyetik iki çeşidi var.Mekanik olanını alırsan komşuluk ilişkilerin bozulabilir,kayışından gelen ses çok fazla ve rahatsız edici bence.Fakat manyetik olanını alırsan onlar çok iyi kafan rahat eder.Koşu bandı kensinlikle tavsiye etmem sadece bir heveslik oluyor.Ben depoya çoktan kaldırdım,eliptik bisiklet daha zevkli ve kardiyo için birebir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tzadkiel

Koşu bandını almanı tavsiye etmiyorum.Evimde koşu bandı da var eliptik bisiklette var.Eliptik bisiklet almanı öneririm,bende tavsiyelere uymayıp koşu bandı almıştım şimdi pişmanım açıkçası.Eliptik bisiklet alırken de mekanik ve manyetik iki çeşidi var.Mekanik olanını alırsan komşuluk ilişkilerin bozulabilir,kayışından gelen ses çok fazla ve rahatsız edici bence.Fakat manyetik olanını alırsan onlar çok iyi kafan rahat eder.Koşu bandı kensinlikle tavsiye etmem sadece bir heveslik oluyor.Ben depoya çoktan kaldırdım,eliptik bisiklet daha zevkli ve kardiyo için birebir.

Valla bilmiyorum hocam bir faydası olmadı mı ? Neden böyle bir şey yaptınız ?
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Faydası oluyor tabi ben 111 kg dan 76 kg oldum,bunda en büyük payı eliptik bisiklet almıştır.Koşu bandı fazla rahatsız edici oluyor;gerek zeminin sertliği (tartan zemin olsa bile) gerekse kullanım şekli bakımından.Dedim ya ben pişman oldum,siz almak isterseniz haliyle o sizin bileceğiniz bir şey.
    Bu arada koşu bandı çoğunlukla bandın üzerinden indiğinizde baş dönmesi yapar bilginiz olsun,çevremdeki insanlarda da genelde bu sorunu gördüm.Siz yinede iyice bir araştırın derim.
  • Peki hocam önerinizi göz önünde bulunduracağım. Daha yorumu olan varsa yazabilir.
  • Öncelikle selamun aleyküm;

@tzadkiel Arkadaş, yanlışım varsa düzeltsin; yazdıklarından anlaşılıyor ki, koşuyu sevmemiş.
    quote:

eliptik bisiklet daha zevkli ve kardiyo için birebir.
    Bisikleti daha çok sevdiğini söylemiş.Bisiklet ile Koşu bandının ilişkisi bana göre, künefe ile baklava gibi.İkisi de farklı.

Ben, 950 tl ye voit almıştım çokta memnunum.Ha! Birçok ev hanımı gibi 3-4 kez kullanıp atacaksan alma.Yoksa üstteki arkadaş gibi olursun.
     koşu bandı

Eğer, disiplinli isen, Gerçekten; "BEN HER PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA 07.00 da koşu bandında olacağım!" gibi hırslı isen, al.

Ben koşuyu çok seviyorum.Bisikleti de çok seviyorum.İkisinin yeri ayrı diye düşünüyorum.

Mesela, ek olarak yüzmeye gidiyorum.Gittiğim otelin spor salonunda kapalı yüzmenin yanında, fitness salonu da var.

Ben, havuza gittiğim zamanlar; salondaki fitness a giriyorum.Orda 15 dk Stretching 15dk koşu - 15 dk bisiklet - şınav - sixpack exercises daha sonra, yüzmeye giriyorum.Çıktıktan sonra da, yakındaki lokantaya girip, tavuk haşlama + pilav yiyorum.Neyse.

Havuza gitmediğim zamanlar evde; 15 dk stretching + 15 dk koşu bandı + şınav - sixpack
    pilates ve barfixi gün içerisinde yapıyorum zaten.

Yani, koşuyu seviyorsanız, ilk önce 1 ay spor salonuna gidin bakın beğeniyormusunuz.Sonra, alın isterseniz.

Selametle

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

Öncelikle selamun aleyküm;

@tzadkiel Arkadaş, yanlışım varsa düzeltsin; yazdıklarından anlaşılıyor ki, koşuyu sevmemiş.
    quote:

eliptik bisiklet daha zevkli ve kardiyo için birebir.
    Bisikleti daha çok sevdiğini söylemiş.Bisiklet ile Koşu bandının ilişkisi bana göre, künefe ile baklava gibi.İkisi de farklı.

Ben, 950 tl ye voit almıştım çokta memnunum.Ha! Birçok ev hanımı gibi 3-4 kez kullanıp atacaksan alma.Yoksa üstteki arkadaş gibi olursun.
     koşu bandı

Eğer, disiplinli isen, Gerçekten; "BEN HER PAZARTESİ-ÇARŞAMBA-CUMA 07.00 da koşu bandında olacağım!" gibi hırslı isen, al.

Ben koşuyu çok seviyorum.Bisikleti de çok seviyorum.İkisinin yeri ayrı diye düşünüyorum.

Mesela, ek olarak yüzmeye gidiyorum.Gittiğim otelin spor salonunda kapalı yüzmenin yanında, fitness salonu da var.

Ben, havuza gittiğim zamanlar; salondaki fitness a giriyorum.Orda 15 dk Stretching 15dk koşu - 15 dk bisiklet - şınav - sixpack exercises daha sonra, yüzmeye giriyorum.Çıktıktan sonra da, yakındaki lokantaya girip, tavuk haşlama + pilav yiyorum.Neyse.

Havuza gitmediğim zamanlar evde; 15 dk stretching + 15 dk koşu bandı + şınav - sixpack
    pilates ve barfixi gün içerisinde yapıyorum zaten.

Yani, koşuyu seviyorsanız, ilk önce 1 ay spor salonuna gidin bakın beğeniyormusunuz.Sonra, alın isterseniz.

Selametle

Evet gayet açık yazmıştım zaten koşu bandını sevmediğimi,arkadaş yorum istemiş kendi yorumumu yazdım...Sen beğeniyor olabilirsin tabiki.Künefe ile baklava evet farklı fakat ikiside tatlı niyetine yenir.Amaç sporsa zinde bir vücutsa ikiside iş görür.Kolay gelsin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Koşu Bandında Koku
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aleyküm selam. Değerli yorumun için teşekkürler, önceliğim yağ yakımı ve birazda bacakları inceltmek. Disiplinliyim bir köşeye atmam asla. Bisiklet hediyeli olanlar var belkide ondan alabilirim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim ben yaklaşık 4 ay önce bir heves ile koşu bandı almıştım şöyle kullanacağım böyle kullanacağım diye hayaller kuruyordum ama inanır mısın toplamda 3 kez falan kullanmışımdır, sonra çok pişman oldum verdiğim paraya yandım en sonunda Play Station 3 ile takas yaptım
    Yani diyeceğim o ki eğer ciddi anlamda disiplinli biri değilsen ve benim gibi aldıktan sonra kullanmayacaksan hiç boşuna alma pişman olursun ha dersen ki kullanırım o zaman koşunun yerini hiç bir şey tutmaz yalnız aman kardeşim ben pişman oldum zor kurtuldum sen pişman olma iyi düşün öyle karar ver.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.