Şimdi Ara

kota aşım ücreti(kampanya)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar ben 4 GB limitli kullanıyorum ve bu ay limiti biraz geçmişim ay sonuna kadar baya olucak galiba benim merak ettiğim şimdi kampanya ile 9,99 TL ödeyecektim limit aşınca 9,99 üzerine mi yazılacak kampanyasız fiyat olan 24,9 TL üzerine mi.
    Birde mesela 1GB aştım kotayı ne kadar öderim

• kotayı ne kadar aştın?
    bende aşmışım şöyle bir 15GB onun için soruyorum birde şu
    "Kullandığınız tarifenin limitsiz fiyatının %25 fazlasını aşmaz" kuralı kampanyalarda da geçerli mi?

%25 kuralı geçerli sanırım.yani kullandığın paketin limitsizinin 1/4 fazlası geliyor.

benim tarifem Net4 paket acaba bu hangi limitsiz tarife üzerinden değerlendiriliyor?

quote:

Paket Limiti Aşımında MB Birim Ücreti, 4 GB kotalı paketler için 0,009248 TL/MB, 6 GB kotalı paketler için 0,008323 TL/MB, Nete Davett Paketi için 0,018496 TL/MB'dir.

Statik IP talep etmeniz halinde, aylık ücreti 2,78 TL'dir.

Nakil ücreti 26,81 TL olup, 1 Temmuz 2009- 30 Haziran 2010 tarihleri arasında ücretsizdir.

Yeni aboneliklerde ilk bağlantı ücreti ayda 2 TL taksitle 12 ay boyunca TTNET faturasına yansıtılır.

Limitli paketlere abone olan müşterilerimize faturalanacak aylık toplam ücret (aylık ücret + kota aşım ücreti), aynı hızdaki limitsiz paketin aylık ücretinin % 25 fazlasını aşamaz. Yani 8 Mbps'ye kadar limitli paketler için (4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB) aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 61,25 TL'yi, 1 Mbps 4 GB, 4 GB (Plus) ve 6 GB kotalı paketler için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 56,64 TL'yi ve 2 Mbps 4 GB ve 6 GB kotalı paket için aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı ise 79,76 TL'yi geçemez. Nete Davett Paketi için ise aylık ücret ve kota aşım ücreti toplamı 50 TL'yi geçemez.

ttnet kendi sitesinde ki açıklama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _oguzkaan_ -- 12 Nisan 2010; 13:31:42 >

• Arkadaşlar limit aşımında, kampanyalı fiyat + kota aşım ücreti şeklinde hesaplama yapılıyr. Yani mesela 9,99 ödüyorsanız, ve 2 gb aştıysanız kotayı, 9,99 + 9x2 = 27,99 TL fatura ödersiniz.

_oguzkaan_ Net 4 pakette, 15 Gb yapınca, zaten maksimum ücret olan 61,25 TL'yi ödersiniz. 100 Gb indirsen bile maksimum ücret alınır sizden, yani 61,25 TL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Turkcell cayma bedeli?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.