Şimdi Ara

kota aşımıyla ilgili bir sorunum var bakarmısını???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar dün akşam saat 5 gibi telefonla müş. hizmetlerinden 4 gb kotsaız olan tarifemi sınırsıza çevirdim 12 den sonra kullanabilirsiniz dediler...
    3 saat sonra yani dün 8 gibi modem sapıttı sonra sildim kurdum felan bir arkadaşda dediki tarife değiştirnce modeme böyle olur..
    bende müşteri hizmetlerinin aradım evet dediler tarifeniz ekranımızda sınırsız olarak görünüyor geçiş tamamlanmış dediler 5 kere açtım sordum hepsindede sınırsız görünüyor dediler ve hep sordum 1 ini beklemeye gerek yok kota girmesin dedim beklemeyin artık sınırsızsınız dedi müş hiz. bende dünden beri 6 gb dl yaptım ama içime bir kurt düştü ya sizce beklemem gerekirmi bu 6 gb patlamasın bi tarafımda....gerçi olan oldu...
    dilekçeyle veirnce geç oluyorda telefonla tarife değiştirince demekki hemen oluyor herhalde inşallah... yorumlarıızı alsam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH46 -- 30 Eylül 2007; 0:04:58 >

• ekranda sınırsızmı yazıyo??öyle bişey varmıydı ya

neyse tarife değişikliğine gelince fatura kesim gününden itibaren sınırsıza geçmiş sayılırsınız ztn aramışsın telekomu sorun olcağını sanmıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MDM/\Dt666

ekranda sınırsızmı yazıyo??öyle bişey varmıydı ya

neyse tarife değişikliğine gelince fatura kesim gününden itibaren sınırsıza geçmiş sayılırsınız ztn aramışsın telekomu sorun olcağını sanmıyorum..

adamların önündeki ekranlardan bahsdiyorum ynai müş hizmetlerinin kurduğu cümle 1ekranda sınırsız görünüyor"
    ama siz fatura kesim tarihinden itibaren dediniz tam bilgi varmı acaba?
  • benim bildiğim fatura kesiminden itibaren geçiliyor...onlar geçtiniz dediğine göre fatura kesim tarifi dündü yada önceki gün...ztn tarife değiştirdiğini internetin hızından vs. anlayabilirsin(tabi şu sıralar biraz zor anlarsın genel bir problem var)
  • bende dün tarifemi değiştirdim telefon ile 1024/256 sınırsızdan 2048/512 sınırsız tarifeye geçtim. geçişi anına yaptılar telefonu kapadığımdan 2 mb adsl im vardı. fatura içinse bi sonraki faturaya yansır dediler. (28 inde geçmiştim) 3 günlük kullanımınızda faturaya yansır dediler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JokeRKoRn

bende dün tarifemi değiştirdim telefon ile 1024/256 sınırsızdan 2048/512 sınırsız tarifeye geçtim. geçişi anına yaptılar telefonu kapadığımdan 2 mb adsl im vardı. fatura içinse bi sonraki faturaya yansır dediler. (28 inde geçmiştim) 3 günlük kullanımınızda faturaya yansır dediler.

banada ötle dediler 28 günlük kullanımı 4 gb kotalı üzerinden kalan iki günü 50 ytl bölü 30 * 2 gün üzerinden hesaplanacak dediler ama forumdan birileri 1 ini bekle diyince şok oldum iki günde 6gb dl yaptım.. ama sende benim gibi söylüyorsun iyi o zaman sorun yok kota konusunda..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DH46

quote:

bende dün tarifemi değiştirdim telefon ile 1024/256 sınırsızdan 2048/512 sınırsız tarifeye geçtim. geçişi anına yaptılar telefonu kapadığımdan 2 mb adsl im vardı. fatura içinse bi sonraki faturaya yansır dediler. (28 inde geçmiştim) 3 günlük kullanımınızda faturaya yansır dediler.

banada ötle dediler 28 günlük kullanımı 4 gb kotalı üzerinden kalan iki günü 50 ytl bölü 30 * 2 gün üzerinden hesaplanacak dediler ama forumdan birileri 1 ini bekle diyince şok oldum iki günde 6gb dl yaptım.. ama sende benim gibi söylüyorsun iyi o zaman sorun yok kota konusunda..

• quote:

Orjinalden alıntı: DH46

quote:

fatura ayın birinden sonuna kadar olan kayıtları kapsar ayrıntılı dökümana bakarsanız görürsünüz yane senin bu 6 gb büyük ihtimal kota aşım ücreti olarak sana yansır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.