Şimdi Ara

KOTALI ADSL İLK FATURAM ÇIKMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilk fatura çıkmış elime ulaşmadı ama 26.10.2004 te sözleşme imzalamıştım 256 KBS 3 GB limitli ve 12 taksit kurulum bedeli seçmiştim sözleşme hizmet numaramla vakıfbank fatura servisinden sorguladım 34,750,000 olarak gözüküyor yani beklediğim gibi.son ödeme 29.11.2004 yazmışlar Bakalım ayrıntıyı fatura gelince görücez.
    şu ana kadar kullandığım limit du metterde 1,5 gb gözüküyordu 26 sına kadar 1,5 gb ayırmıştım limiti geçmeyim diye ama fatura erken çıkmış gitti 1,5 GB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 23 Kasım 2004, 2:07:33 >

• yaw 34 mılyon odeyecegıne ode ustat 45 mılyon kullan ıstedıgın kadar neden 10 mılyon ıcın bu kadar gereksız ugrasıyorsunuz anlamıyorum
    SAYGILAR ;)
  • evet fpotur 10 milyon lira için kendini kısıtlamaya değmez diye dusunuyorum.. ozellikle muhattabın turk telekom gibi uyduruk bir kurumcuk ise bu durum ileride sorunlar yaratabilir..
  • Ustad kotalı fakirin ekmeği ya ki gerçi ondan ziyade neti download amaçlı kullanmıyorum.o espirisineydi.benim için en ideali bu tarife paketi bir günde maksimum 4 saati geçmeyen sörf amaçlı bir ev kullanıcısı için.12 taksit olayıda iyi oldu yoksa ilk dsl bağlantısında modem bağlantı ücreti kota bedeli vs.maliyet yüksek olucaktı benim açımdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retlik -- 23 Kasım 2004, 2:32:30 >
  • tutki gün oldu nete girmedin 2gb de kaldın niye 20 milyon fazla ödensin yavs...sizde kotalıyı şöyle düşünün 3gb 29 milyon ya zannedin ki 5gb 49 milyon iyi değil mi...
  • Walla benimkide otalı ama ne indirdim ne yaptım ölçmüyorum siz nasıl ölçüyorsunuz özel bir program yada yönteminiz varmıdır
  • du meter yükle
  • quote:

Orjinalden alıntı: retlik

Arkadaşlar ilk fatura çıkmış elime ulaşmadı ama 26.10.2004 te sözleşme imzalamıştım 256 KBS 3 GB limitli ve 12 taksit kurulum bedeli seçmiştim sözleşme hizmet numaramla vakıfbank fatura servisinden sorguladım 34,750,000 olarak gözüküyor yani beklediğim gibi.son ödeme 29.11.2004 yazmışlar Bakalım ayrıntıyı fatura gelince görücez.
    şu ana kadar kullandığım limit du metterde 1,5 gb gözüküyordu 26 sına kadar 1,5 gb ayırmıştım limiti geçmeyim diye ama fatura erken çıkmış gitti 1,5 GB

birincisi-telekomda faturalar ayın 1 i ile 31 arasında hesaplanır yani senden 4 gün için 29 milyon aldılar. yani adsl e başvuracaksan ayın 1 inden sonra başvurmak gerekli.
    ikincisi- zannedersem o faturada birde sabit ücrette dahil siz onu hesaba katmıyosunuz ama.normalde 49 milyon un üstüne birde 7.200.000 TL daha koyun etti 56 milyon fark yine 20 milyon.

• 4 gün 29 milyon alınırmı yaw?? 1 aylık fatura gelmemiş mi adama??
  • harbı haa al bence de sınırsız ac makınayı oh calıssın 1ay boyunca sadece elektrıkler kesıldıgınde dınlensın makınan ben ole yapıom mesela
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.