< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 16 Nisan 2024; 22:42:2 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Kötü ekonomi için İmamoğlu'nu suçlayan vatandaş
-
-
ister üstenci bakış,ister bilmem ne diyin. ben demokrasiyi sevmiyorum.
büyük filozof Aristo nun da dediği gibi benim oyumla bunların oyu eşitse lanet olsun o demokrasiye.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozbey08 -- 23 Mayıs 2023; 21:33:39 > -
-
Cok sey degil, bu kadinin ekmek alamayacak duruma gelmesini istiyoruz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Suçlu yine muhalefet olur onun gözünde, bizim için değişen birşey olmaz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunların içi kötü (daha ağır kelimeler kullanılmalı ama.... Burada Kullanamyorsun işte)
Ama yüzlerine ederim sıkıntı yok.
Bunların anladığı dilden konuşacan.
Cehalet ve aptallık kötü şey.
Bunlar hakediyor bence
Ekmek bile bulamiyacaklar
Ekmek bulamayınca suçlu bu sefer İBB Halk Ekmek olur, Reis aradan sıyırılır hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 23 Mayıs 2023; 23:45:31 >
Egitim seviyesi dusuk ulkede normal
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karıyı haplamışlar.
Bangladeş olma yolunda emin adımlarla ileriyoruz. Milli irade style.
Yazıklar olsun şu ülkeye. Çıkıp bir tanesi de bu ekonominin sebebi o kişidir diyemiyor. Ya İmamoğlu yaptı ya Kılıçdaroğlu yaptı ya chp yaptı ya hdp yaptı ya fedoncular yaptı ya dış güçler yaptı. Ama yeter ya. İnsan biraz utanır biraz düşünür.
Olsun hocam bosver bi tadina baksinlar
Cahil halk suçlu dediğimizde bu yüzden seçim kazanamıyorsunuz diyen akepeli trolleri bu başlığa alalım
-
Herkes cahil değil, bazıları nemalanıyor.
Mesela;
2 sene önce hiç tanımadığım bir berber girdim, traş olurken bir adam geldi, başladı övmeye.
Bir süre sonra baktı kendisi ne dese bir cevap veriliyor, sinirlendi gitti.
Berber dedi ki; önceden en büyük CHP'li buydu. Oğlu bir müdürlükte kadroya girince en büyük AKP'li oldu.
Aziz Nesin'in sözü daha doğru bence. Çoban olup kendisini yetiştiren, entelektüel insanlar da var sonuçta keza akademisyen olup malum partiye oy atanlar da var.
-
Aynen öyle durum bu göbek bağı meselesi hep çıkar. Yoksa bunlar kadar uyanığı yoktur.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
ister üstenci bakış,ister bilmem ne diyin. ben demokrasiyi sevmiyorum. büyük filozof Aristo nun da dediği gibi benim oyumla bunların oyu eşitse lanet olsun o demokrasiye. |
Bunların içi kötü (daha ağır kelimeler kullanılmalı ama.... Burada Kullanamyorsun işte)
Ama yüzlerine ederim sıkıntı yok. Bunların anladığı dilden konuşacan. |
Benzer içerikler
- kürtler atatürk"ü sever mi
- kuyumcular fiş keser mi
- erlik gerçek adı
- atık su bedeli nedir
- israil asgari ücret
- ioniq 5 n fiyat
- türkiye"deki gsm operatörleri
- yapay zeka tahlil sonuçları
- bina yıkım kararı sorgulama
- mahalle mahalle deprem haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X