Vay anam vay 5 ayda 40 bin dolardan 19 bin dolara ! İşşşşşş .... Ulan şu ülkede son 2 yılda rahat yüzellibin kişi keklendi . Çoluğunuzun çocuğunuzun rıskını kaptırdınız resmen .(coin diye yazıldığını biliyoz)Koyinmiş ; sizi koyun etti birkaç uyanık çinli . Kumar işletmecisi her zaman kazanır ve kumar oynayan da kaybeder . Bu kural ne zaman değiştiki !? Ulan kim kime bedavaya para verir !? Laptop çıkalı ; hatta onu bırak akıllı telefon yaygınlaşalı kimse artık kasa toplamıyo eskisi gibi . Bi kendinize sorun bakalım şimdiye kadar satılmış en fazla ekran kartı neden hala 20 yıl geçmesine rağmen " geforce 2mx " !? Intel Pentium III'den yediği ekmek sayesinde hala ayakta duruyor . 2000-2001 senelerinde satılan bilgisayar donanımı daha sonraki senelerde satılanın hepsinden fazladır . Bu kripto saçmalığının arkasında Nvidia , amd ve Intel yoksa bende Taksim'de domalıp eşşek gibi anırmassam adam değilim . Yani Tayvan var bu işin arkasında . Donanım satmak için yaratılmış bir sistem . Ulan şifrelemek ve şifre çözmek yani encrypting and decrypting ekran kartıyla mı yapılır !? Bu iş gpu ile yapılmazki . CPU ile yapılır . Ekran kartıyla ne alakası var lan bu işin !? Bana blokchain hash meş demeyin . Kimse kendini kandırmasın . Ben bu işten internet hariç canlı kanlı para gazananı görmedim arkadaş . Bence her birinize yeni çıkacak animasyon filmlerinin karelerini renderlatıyorlar . < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sıçuruk Kedi -- 13 Ekim 2022; 15:44:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim