Şimdi Ara

Köylü Milletin Efendisi Değildir!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, Paris'den sonra Çankırı'ya gideceğim diye bu konuda belirtmiştim..

http://forum.donanimhaber.com/m_109237742/f_//tm.htm#109237742

Birkaç saat önce Çankırı'dan geldim. Bir günlük köy hayatı yaşadım. Atatürk benim önderimdir, eminim ki çoğunuzdan daha bilgiliyim Atatürk hakkında fakat Atatürk'ün bu sözüne kesinlikle katılmıyorum. O zamanın şartları dolayısıyla söylemiş olabilir ama 2015 yılında köylü milletin efendisi değil rezaletidir.

Bana içinden kıl çıkan ekmeği zorla satmaya çalışan, aracımı 5 dakika dükkanının önünde park etmeme izin vermeyen, karton koliyi bile fahiş fiyatla satan, odunu satmadan önce ıslatan, trafik canavarı olan; sinyalsiz şerit değiştiren, yolun ortasında aniden duran, 5 kişilik araca 8 kişi binen, kırmızı pantolana haram gözüyle bakan, küpeyi bayanlara özel aksesuar zanneden, kısa şort giyince ters ters bakan, gecenin 11'inde arabayla son ses apaçi müzik açanlar, telefona 2 milyar verdiğimi söyleyince " seni kazıklamışlar" diyen, arabasını rüşvet yoluyla muayene eden, iktidara laf söyleyince sanki dine ve peygamberlere laf söylemiş gibi tepki verenler ve sırf bu yüzden kavga çıkaranlar, zenginleri düşman gibi gören, Paris'e gittim deyince "Türkiye gibisi yok yeeaaağğğ" diye karşılık veren, arabaya verdiğim parayı söyleyince "gömü mü buldun lan?" diyen, motorsiklete 5 milyar verenlere "gerizekalı" diyen, vücut geliştirme salonuna gittiğimi söyleyince "lan evde 5 şınav 10 mekik çek ne fark eder?" diyen ve daha yüzlerce saçmalığın daniskası olan bu hareketleri uygulayan ve sözleri söyleyen insan benim efendim falan olamaz!

Ben bunları sadece bir günde yaşadım. Daha birkaç kötü olay daha yaşadım ama internet ortamında yazılmayacak durumlar. Soruyorum size bunların yaptıkları insanlığa sığar mı? Şu günden sonra memleketimin insanından nefret ediyorum. Memleketim güzeldir ama insanı rezalettir. Benim kanım bu şekilde, karşıt görüşte olan kişiler varsa edep ve saygı kuralları çerçevesinde tartışabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreameren -- 16 Eylül 2015; 19:42:06 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• eksiler burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BenYakinSenUzak -- 24 Ağustos 2015; 18:30:27 >
  • Doğru söze ne denir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Medyum Kennedy -- 24 Ağustos 2015; 18:31:40 >
  • Koylu 2015 literaturunde hakarettir benim icn

• napsınlar seni pohpohlasınlar mı
  • DH'de bir replik vardır bilir misin joe sen sus lan köylü diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Filozof_Bey -- 24 Ağustos 2015; 18:41:45 >
  • Hocam sen ordudaki köylere gel burada o dediklerin cogu yaşanmaz ancak sorun varsa kardesler arasinda yer meselesi olur oda kardesler konusmaz genellikle bundan baska sorun yoktur.Ama ben senin dedigine katilmiyorum.Atatürk dogru demis köylü milletin efendisidir.Biz burada topladigimiz findigi yaklasik 3 milyar dolara satiyoruz.hemde ne bir yabanci muhendis nede tohum alarak %100 yerli urun bunu Türkiye nin hicbirinde bulamassin.Ama senin beğenmediğin köylu bunu yapiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Genellemeler her zaman yanlıştır. Ne saygili, anlayışlı, mütevazi koyde yaşayanlar var. Sizin karsilastiklariniza bir aciklama ariyorsaniz: koylu oldukları için değil saygisiz olduklari içindir. Zira gelismis biryerde yetisen biri de telefona verdiginiz ucrete absurt tepki verebilir, argo konusabilir. Kisilikle alakali bir sey bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefona 2 milyar mı verdin? seni kazıklamışlar
  • O söz o zaman icindi

• ...Un peu d'amour, un brin de miel.
    Et je danse, danse, danse, danse...
    Et dans le bruit, je cours et j'ai peur
    Est-ce mon tour? Vient la douleur
    Dans tout Paris, je m'abandonne
    Et je m'envole, vole, vole, vole
    bovv hee

EDIT:TURKÇE ÇEVİRİ HİZMETİMİZ SİZLER İÇİN SERVİSTE EFENDİM

...Un peu d'amour, un brin de miel. ( un pek pahalidur, un bir de el)
    Et je danse, danse, danse, danse... (et de dans dans dans)
    Et dans le bruit, je cours et j'ai peur ( et de meyva le koyuruz et ajik pahalü)
    Est-ce mon tour? Vient la douleur ( savaş mı istiyorsun ca-mon, jüren doluyor)
    Dans tout Paris, je m'abandonne ( dansa tut parisi, de me abartmaune )
    Et je m'envole, vole, vole, vole (et mem enlem vururum vole vole vole)

abovv hee (aboovv hee)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-022D8C501 -- 16 Eylül 2015; 18:47:58 >

• Atatürk her zaman haklıdır aksini diyen vatan haini + lar burdan

• arkadaşın söyledikleri köylüleri dosdoğru betimler durumda, çekilecek gibi değil köylü ve ortaçağda kalmış anlayışları ...

doğal yaşamı, tüm iliklerine kadar keyiflice yaşamak için bir köyde yaşamayı tercih etmeye kalksak, cahil halkı yüzünden bu fikrimizden bile vazgeçmek zorunda kalabiliyoruz ...

köylüler, sınır dışına tehcir ettirilmeli

cahil, geri kafalı bir topluma hayır
  • Adamlar kesinlikle doğru söylemiş ve Atatürk yine yanılmamış bence. Şu tip ve kafa ile Atatürk ün karşısına çıksan adam kendi eliyle ülkeyi düşmanlara teslim ederdi. Dediğin olayların çoğu köylü şehirli filan olayıyla değil insanlık ile ilgili

• Telefon konusunda koyluler hakli telefona 2000 lira verilmez

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfenstein3D

...Un peu d'amour, un brin de miel.
    Et je danse, danse, danse, danse...
    Et dans le bruit, je cours et j'ai peur
    Est-ce mon tour? Vient la douleur
    Dans tout Paris, je m'abandonne
    Et je m'envole, vole, vole, vole
    bovv hee

• Küllüyen yalandır yıllardır kandırıldı bu millet bu sistem milelli maf etti
  • Köylü olmasa o domastesler vs kim toplayıp pazar da satacak?Bu ortamlara girmediğiniz belli oluyor.
  • ordaki yobazlarla benim trakya köylümü bir tutamayacak kadar acizsin. Bir yere gidilip gözlem yapıp burada köylü milletini kötülüyorsun bende köylüyüm dediğin hiçbiri yok

• Dedemin mesleği rençberlikti son bir kaç yıldır yaştan dolayı bıraktı Çankırıya yakın bir köyde ikamet etmekteydi Ankara'ya bağlı bir köy.
    Şimdi sana söyleyeceğim bir kaç cümle var. Sen pariste nasıl bir kültürle yetiştin bilemem ama yanlış insanlarla karşılaşman sonucu böyle bir genelleme yapma hakkına sahip değilsin. Dedemde eski kafalıdır ama sana şunu neden bu kadara aldın neden böyle yaptın diye sorgulamaz. Kendisi de eski güreşçidir ve benide spora yönlendiren Dedem idi(Fitness) kendiside bolca ağırlık çalışırdı az çok hatırlarım 1.90 boyunda 110kiloluk bir adamdan bahsediyoruz ve şuan bile göbeği yoktur. Gecenin 11'inde aracı yolda conta yakmış gezgin gençleri evinde sorgusuz sualsiz karşılıksız barındıran bir adamdan bahsediyoruz. Herkesin yadırgadığı bir şeyler vardır benim bile, senin bile, bırakta onlarında olsun. Bu konudan bahsederken laflarına dikkat et bir daha ki sefere karşında ki kişinin bu kadar kibar olmayacağını bilmeni isterim PARİS'li arkadaş...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.