Şimdi Ara

kpss 2019, 2020 hakkında yardım... tecrübeli olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben nickimden de anlaşılacağı üzere PDR okuyorum. son sınıfa geçtim ama kpss hakkında pek bilgim yok. derhaneye yazıldım ve kendim başladım kpss çalışmaya. birkaç konu hallettim.

sizlere sorularım:

nereden başlamalıyım çalışmaya, nasıl ilerlemeliyim neler önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi P.dr -- 11 Eylül 2018; 0:19:41 >

• 4. seneye giriyorsun bu soruların cevaplarını sen bilemeyeceksin de kim bilecek Ali, Ahmet mi bilecek nereden bilsin? Bu bölümü seçerken neye göre seçtin, neye göre kaydoldun. Gelişigüzel tercih yapıp mı gittin. Bi lise öğrencisi pdr bölümüne gitmek istese senden bilgi almak istese demek ki ona bile rehberlik hizmeti sağlamayacaksın o zman sen nasıl başarılı bir rehber öğretmeni olacaksın? Daha kendi okudugun bölüm hakkında bilgi sahibi değilsin bir de öğrencilere mi faydan dokunacak PES doğrusu. Eğitim sistemimizin neden böyle olduğu çok belli Kusura bakma.!!! He dersen ki ben de bilmiyorum o zaman araştır öğren arkadas zor bişey değil, öğrenen de anasının karnında öğrenmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hünkar1453 -- 25 Temmuz 2018; 12:15:34 >
  • Hünkar1453 H kullanıcısına yanıt
    ben bir çok alan olduğunu biliyorum fakat hangi sınavla alınır ayrıntılı şekilde bulamadım araştırmalarımda.
    liseliler için iyi bir rehberlik yapabilirim. onlar için iyi siteler biliyorum. testler vs uygulayabiliyorum.
    suçlayıcı konuşma tarzınızı anlayamadı.
    belki benim sorumdan beni hiç birşey bilmeyen biri sandınız sanırım. çok bildiğimi söylemedim zaten.
    ha kaldı ki öğrencilerle çalışacağımı nerden cıkardınız ben rehber hocası olmak istemiyorum belki oy yüzden araştırıyorum başlka atanılacak alan. faydalı olmayacaksanız bu onudan çıkın gidin. bence sizin biraz bilginiz eksik kulaktan duyma bilgilerle gelip yargılayıcı sekilde konusuyorsunuz.
    araştırıp öğrenicem fakat deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum ben. buna karışamazsınız.
  • P.dr P kullanıcısına yanıt
    burası forum istediğim konuya yorum yazabilirim bunu sen engelleyemezsin. adı üstünde burasının adı " FORUM " ..

1- "liseliler için iyi rehberlik yapabilirim. onlar için "iyi siteler" biliyorum" dedin. zaten bunu dediğin an kaybettin. Bu iş sitelerle oluyorsa sitelerden bilgi alınacaksa sana neden ihtiyaçları olsun. Rehber hocasının görevi öğrencilere siteler söylemek mi? siteler yeterliyse sana gerek yok o zaman?

2- "hangi sınavla alınır ayrıntılı şekilde bulamadım araştırmalarımda. " dedin. ben sormuş olduğun soruları araştırdım ve çok rahat bilgi bulabildim. kaldı ki sormuş olduğun sorular rehberlik alanında olmayan birinin sorduğu sorular gibi sokakaki adamı çevirsen pdr alanında bişi sor desen aynı soruları sorar, sen ise bu alanda olmana rağmen 4 sene geçirmene rağmen bu soruları soruyorsun???

3- Ben kulaktan duyma bilgilerle yargılama yapmam senin yazdıklarına göre yorum yapıyorum yani elde olan malzemeye göre anlayacağın.

4- sana zaten karışan olmadı ben sadece durum tespiti yaptım yorum yaptım.

• Arkadaşlar merhabalar yargı yediiklim gibi yayınlar hep aynı yayınları basıp basıp duruyorlar . İsemin videolarını izledim veyayınlarıyla çalıştım 89 aldım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.