Şimdi Ara

Kpss A grubu ikinci el kitaplar ( Numerus , Yüksel bilgili , 4t Vs...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Kpss A grubu ikinci el kitaplar ( Numerus , Yüksel bilgili , 4t Vs...)
    Arkadaşlar 2015 KPSS ye hazırlanmak için aşağıda resimleri olan kitapları satın aldım. İlgilenenler bilirler, bu kitaplar kendi alanlarında ünlü kitaplardır. Kaçıncı baskı oldukları resimde mevcuttur. Kitapların hiç biri hor kullanılmamıştır. Sadece bazı kitaplarda 5 10 sayfanın konu anlatım kısmında cümle altları çizilmiştir. Yani kitapta 100 sayfa varsa 95 ila 90 sayfası tertemizdir. Diğer 5 10 sayfada bazı cümlelerin altları çizilidir o kadar.

Biliyorsunuz KPSS B türünde konu dağılımı ve soru tarzları değişmektedir. Ancak alan yani A grubunda bu değişiklik yok denecek kadar azdır. Soru tarzları bellidir. Demem o ki bu kitapları almak isteyen arkadaşlar güncel 2016/2017 yılı baskısı kitaplarına yüksek meblağlar verip almak istemeyebilir. Zaten Kpss ücreti 400 tl yi aştı... Ne kadar az maliyet o kadar kar... Ben bu kitapları çok uygun fiyata elden çıkaracağım.

KPSS İktisat çıkmış sorular Yüksel Bilgili (Konularına göre) 20 TL ye satıyorum. İnternette mevcut fiyatları araştırabilirsiniz. (70-80-90 TL) ( 2 3 sayfa dışında kullanılan bir yer yok. Hiç bir kısmında kitap üzerinde soru çözümü yapılmadı yani sıfır kitap )

KPSS A Grubu Muhasebe Konu Anlatımı Ferhat Yıldız 15 TL ( 5 10 sayfasında yazı altları kurşun kalemle çizilmiş. Ancak dediğim gibi bu tarz kullanım hiç kullanılmamış gibi yani sıfır gibi. Önemsiz bir detay. Sadece dürüst olmak açısından belirtiyorum detayları , netice olarak kitaplarınm hiç biri çalışmaya %1 engel bir şekilde dahi kullanılmadı )

Ferhat Yıldız NUMERUS Özgün Muhasebe Soruları 20 TL ( Hiç kullanılmadı )

İktisada Giriş Zeynler Dinler 15 TL ( İstisna olarak bu kitap diğerlerinden biraz daha fazla kullanıldı ancak tertemiz kullandım. Çalışmanıza engel görüntü kirliliği mevcut değil )

Tamamı Çözümlü Muhasebe Çıkmış Sorular Ferhat Yıldız 15 TL ( Sıfır hiç kullanılmamış. )

Kpss Bilim Yazı Grubu Muhasebe Soru Kitabı 10 TL ( Hiç kullanılmamış )

Kpss Maliye İbrahim Dİncel Konu Anlatımlı Çıkmış Sorular ve çözümeler, Tarama soruları 10 Tl ( hiç Kullanılmadı )

ÇÖzümlü Hukuk Soru Bankası Ankara Kariyer ( Hukuk hocamız önermişti , Themis almadım ) 15 TL ( 2 sayfaasında küçük çiziklerden başka bir şey yok , sıfır yani )

4T Maliye Yüksel Bilgili Konularına göre tasnif edilmiş tamamı çözümlü 20 TL ( Sıfır hiç kullanılmamış )

Bu fiyatlar piyasanın en az 2 kat altında.

kitapların resimleri aşağıdaki linktedir
    https://yadi.sk/d/4T5Vgv9j3Fn9sY
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 0 TL Miktar : 0 Sıfır Ürün : Evet Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.