Şimdi Ara

KPSS girmeye değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

soru ilginç gelebilir ama eminim ki bu soruyu azda olsak aklına getirenler mevcuttur.

Klinik Psikoloğum özel ve tanınmış bir kurumda yaklaşık 7 bin net maaş alıyorum. Ayrıca o kadar rahatımki işimi seviyorum. Toplantılar, görüşmeler vs. İş hayatımda maddi ve manevi olarak çok mutluyum. Ama bir gerçek varki sözleşmeli olarak kurumda bulunuyorum belki 1 yıl belki 5 yıl bilemeyiz. Tüm hayatımın soununa kadar böyle geçer mi sorusu aklıma takılıyor. Bu soru ile birlikte acaba kpss çalışıp psikolog olarak atanıp hayatım boyunca iş derdinden kurtulsam diyede aklıma gelmiyor değil. Herhangi bir cevap yada düşüncenizi yazmak zorunda değilsiniz. Sadece böyle bir iklem içerisindeyim.

Sağlıcakla.

• İşine devam et, sıkı sıkı sarıl

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Renimva -- 25 Ağustos 2020; 19:7:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence sınava girip kendinizi deneyin. Aldığınız puana göre kararınızı verirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Okurken gözüm yoruldu resmen. Ne istediniz default fontdan

İşiniz iyiyse gerek yok. Kendinizi denemek için girebilirsiniz. Psikoloklar en rahat meslek grubu. İş yoğunluğu olsa bile yormaz diğerleri kadar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.