Şimdi Ara

KPSS Mİ , AMERİKA YÜKSEK LİSANS MI?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 defa work and travel , 2 defa trust olarak gittim abd ye , 1 kere internship yaptım 3 ay.

Bu sırada tofel -gmat çalışırken kpss A grubu derslerimede çaışmayı ihmal etmedim.

ama çok kararsızım yüksek lisans siçin abd ye gitmeli miyim? yoksa kpss A grubundan atanmaya mı çalışmalıyım. Referans olayları var biliyorum (kpss-A mülakat süreci) ama onu halledebilecek tanıdıklarım var.

• KPSS den kaç alman lazım alabilir misin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tabiki amerika dostum hiç düşünme kpss neyki ben kaç yıldır diriyorum hiçbir halt olmuyor .. kpss ye giriyon aldıkları 1 kişi -2 kişi ona bel bağlama öyle bir imkanın varsa beyin göçü yap amerikaya kapağı at sonra yaına bizide aldırırsın .. :D
  • Kpss ne ki ya? 3-4 kez b grubu iki kere A grubu olarak girdim. B grubunda atanacak puanı alamadım ama A grubunda bazı alanlarda türkiyede ilk 300'deyim.
    A grubu kadroları her zaman güzel değil. Şimdi göç idaresi alım yapıyor. Puanım var başvurabilirim ama ne yapacam ben orada? Suriyeli, afganlarla mı uğraşayım?
    O kadar abd gezipte sıradan memurdan 300-500 fazla alacaksın ve sorumluluğun çok olacak gerek yok.
    Yurtdışı imkanın varsa durma burada A grubunda 3000-4 bin hadi 5 bin maaşla sıfırdan güzel bir hayat kuramazsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GND_

tabiki amerika dostum hiç düşünme kpss neyki ben kaç yıldır diriyorum hiçbir halt olmuyor .. kpss ye giriyon aldıkları 1 kişi -2 kişi ona bel bağlama öyle bir imkanın varsa beyin göçü yap amerikaya kapağı at sonra yaına bizide aldırırsın .. :D

kardes KPSS neyki amerikanin yaninda

KPSS kimlerin nasil alindigini gormuyon mu? gerekli yerlerde tanidigin varsa zaten o kurumdaki adam senin ozellikleri yaziyor ve boyle eleman sitiyoruz deyip kadroyu ona gore aciyor :)

http://www.sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/osym-kpss-torpil-listesiyle-ilgili-aciklama-yapti-671687/

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/230828/KPSS_hik_ye_100_puanlik_torpil_sahane.html

https://www.eksiduyuru.com/duyuru/521216/kpss-atamalarinda-torpil-nasil-oluyor

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpli-vekilden-torpil-skandali-162082h.htm

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    KPSS A - b den cok daha farklı bir sınav aslında. genel yetenek ve genel kültür var ama 2017 ösym kararıyla artık puan katsayısı değişti 4 Alan derslerinin katsayısı yükseldi ( ikdisat- muhasbee- maliye-hukuk) bu sayede kpss a aslında b ye göre dahak olayi iş sahibi yapabilir emek verirsen eğer. ki beni alan derslerim cok iyidir.

PUAN SIKINTIM YOK SADECE AÇILAN KADRO VE TORPİL (GÜNÜMÜZDE REFERANS) OLAYLARI COK FAZLA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mic999

quote:

Orijinalden alıntı: GND_

tabiki amerika dostum hiç düşünme kpss neyki ben kaç yıldır diriyorum hiçbir halt olmuyor .. kpss ye giriyon aldıkları 1 kişi -2 kişi ona bel bağlama öyle bir imkanın varsa beyin göçü yap amerikaya kapağı at sonra yaına bizide aldırırsın .. :D

kardes KPSS neyki amerikanin yaninda

KPSS kimlerin nasil alindigini gormuyon mu? gerekli yerlerde tanidigin varsa zaten o kurumdaki adam senin ozellikleri yaziyor ve boyle eleman sitiyoruz deyip kadroyu ona gore aciyor :)

http://www.sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/osym-kpss-torpil-listesiyle-ilgili-aciklama-yapti-671687/

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/230828/KPSS_hik_ye_100_puanlik_torpil_sahane.html

https://www.eksiduyuru.com/duyuru/521216/kpss-atamalarinda-torpil-nasil-oluyor

http://www.yenicaggazetesi.com.tr/akpli-vekilden-torpil-skandali-162082h.htm

Durum dahadad vahim. 15 temmuz olayından sonra kurumlar kendi adamını bile almıyor. torpili torpilini döver durumu var artık bu torpil olaylarında.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Kpss ne ki ya? 3-4 kez b grubu iki kere A grubu olarak girdim. B grubunda atanacak puanı alamadım ama A grubunda bazı alanlarda türkiyede ilk 300'deyim.
    A grubu kadroları her zaman güzel değil. Şimdi göç idaresi alım yapıyor. Puanım var başvurabilirim ama ne yapacam ben orada? Suriyeli, afganlarla mı uğraşayım?
    O kadar abd gezipte sıradan memurdan 300-500 fazla alacaksın ve sorumluluğun çok olacak gerek yok.
    Yurtdışı imkanın varsa durma burada A grubunda 3000-4 bin hadi 5 bin maaşla sıfırdan güzel bir hayat kuramazsın.

türkiye şartlarında yine iş bulmanız bence güzel bir durum olmaz mı ?
    halihazırda kurum içi değiştirme söz konusu ilk kurumdan sonra tekrar sınava girerek vergi müfettisliği , sgk müfettilisği gibi kurumları düşünebilirsiniz. ( TABİ TORPİLSİZ OLACAĞINI SANMIYORUM AMA DAHA DÜŞÜK BİR TORPİL OLABİLİR)

veya uzmanlıkları düşünebilirsiniz.
    2017 yılında 2 bin gelir uzmanı - spk uzmanı alındı. İngilizce iyiyseniz spk düşnüebilirsiniz. açılan kadro sayısı az ama talepde az olduğu için , alan derslerinden fark atarsanız bence coğunu geride bırakacağınızı düşünüyorum.
    cok sıkı çalışan adamlar zaten müfettislişleri hedef haline getirmiş durumda. uzmanlıklar üzerinden yürüyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: KerKenezZzZ

quote:

Orijinalden alıntı: Vanished Man

Kpss ne ki ya? 3-4 kez b grubu iki kere A grubu olarak girdim. B grubunda atanacak puanı alamadım ama A grubunda bazı alanlarda türkiyede ilk 300'deyim.

türkiye şartlarında yine iş bulmanız bence güzel bir durum olmaz mı ?
    halihazırda kurum içi değiştirme söz konusu ilk kurumdan sonra tekrar sınava girerek vergi müfettisliği , sgk müfettilisği gibi kurumları düşünebilirsiniz. ( TABİ TORPİLSİZ OLACAĞINI SANMIYORUM AMA DAHA DÜŞÜK BİR TORPİL OLABİLİR)

veya uzmanlıkları düşünebilirsiniz.
    2017 yılında 2 bin gelir uzmanı - spk uzmanı alındı. İngilizce iyiyseniz spk düşnüebilirsiniz. açılan kadro sayısı az ama talepde az olduğu için , alan derslerinden fark atarsanız bence coğunu geride bırakacağınızı düşünüyorum.
    cok sıkı çalışan adamlar zaten müfettislişleri hedef haline getirmiş durumda. uzmanlıklar üzerinden yürüyebilirsiniz.

O dediğin kadrolar sanki çok mu güzel? Neredeyse hepsinde rotasyon var. 2-3 sene doğuya oradan karadeniz, orta anadolu gezersin. Maaş pek farketmiyor. Bir düz memur 2,8k alıyorsa 3,5 falan alırsın. Pek güzel bir yanı yok avantajları iş garantisi, ünvan var.
    Gelir uzmanı dediğinde cırt birşey. Vergi dairesinde takılıyorlar muhasebede çalışırken vergi dairelerine çok gittim kıdemli memur gibi birşey.
    Ben limandayken liman müdürü kendi odacısından az maaş alıyordu. Devlette teknik sınıf ve sağlık, hukuk dışında gerisi hikaye. İibfden pek birşey olmuyor. O kadar iktisat, maliye, yds falan kastır sonuç verdiğin emeği karşılamaz. Devlette maaşlar ve düzen saçma.
    Türkiye şartlarında iş bulmak derken o kadar da düşmedik. İstesem rahatça limanlarda, yük aracılarında ve gemi acentalarında işe girerim. Zaten lojistik üzerine yüksek lisanstayım. Özel sektörde istedikten iş bulunur.
    Devlette ise en iyisi üniversiteden ilerlemek. Akademik kadrolar maaş ve çalışma şartları açısından iyidir. Hem 65'e kadar çalışırsın prof olursun saygı duyarlar.

• abd de yüksek yap, kalitesiz bir okul olmasın ama abd diye herkes gidiyor ama çoğu kalitesiz. kpss memurluk vs bunlar eğer yetenek varsa özel ve girişim dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darker

abd de yüksek yap, kalitesiz bir okul olmasın ama abd diye herkes gidiyor ama çoğu kalitesiz. kpss memurluk vs bunlar eğer yetenek varsa özel ve girişim dene.

abd de tabi ki kötü bir üniversite düşünmem ama orda yükseğe kabul edilirsem orda yaşamya devam ederm gibi .
  • Abd'de yl çok pahalı değil mi Avrupa ülkesinde yapsan? Bir de ne okuyorsun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 defa work and trsvel , 1 kere ıntrrnshıp , 2 subat tatılımde de ıngılızce dıl egıtımı bahanesıyle gidip calıstım . yl ıcın paraayı yemedım ords
  • KerKenezZzZ kullanıcısına yanıt
    torpilin torpili dövmesinden ziyade kişiye güven kalmadığı için o.

adamın işini yaparız fetöcü olur başımıza iş almayalım diye yapmıyorlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.