Şimdi Ara

Kpssye girdikten sonra ne olack ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ya anlamıyorum neden hiçbir yerde bu basit ve en önemli bilgi yok Şimdi kpssye gireceğiz sonuçlar açıklanacak eyvallah peki ya sonrası ? Tercih mi yapacagız yapacaksak kaç puan alırsak tercih yapacagız tercih tuttuktan sonra ertesi gün işemi başlıcaz ne yapacagız yahu allahını seven anlatsın bir lütfen

• Rüyadamıyım ben ya alllh için biri cevap versin ya
  • şimdi hocam puanı aldın atandım ondan sonra bir yere gideceksin ama kurumdan kuruma fark ediyor sanırım o gideceğin yer mesela öğretmen atandı ilk başta mili eğitim müdürlüğüne gidiyormuş sonra sağlık bakanlığında hastaneye atandın diyelim o zaman sağlık müdürlüğüne gidiyorsun diye biliyorum o gittiğin yerde sana söylerler şu zaman içinde göreve başla diye hele bir atanalım kurumu falan arar sorarsın ah bir atansak
  • quote:

Orijinalden alıntı: birvarmışbiryokmuş

şimdi hocam puanı aldın atandım ondan sonra bir yere gideceksin ama kurumdan kuruma fark ediyor sanırım o gideceğin yer mesela öğretmen atandı ilk başta mili eğitim müdürlüğüne gidiyormuş sonra sağlık bakanlığında hastaneye atandın diyelim o zaman sağlık müdürlüğüne gidiyorsun diye biliyorum o gittiğin yerde sana söylerler şu zaman içinde göreve başla diye hele bir atanalım kurumu falan arar sorarsın ah bir atansak

Kardeş sen nasıl çalışıyorsun benim konu anlatımlı kitap var mesela sosyalde konu çok ordakı her konuyu ezberlememizmi lazım?Zor olmazmı ya hangi bilgileri aklımda tutacam büssürü koonu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Lider Atatürkk

quote:

şimdi hocam puanı aldın atandım ondan sonra bir yere gideceksin ama kurumdan kuruma fark ediyor sanırım o gideceğin yer mesela öğretmen atandı ilk başta mili eğitim müdürlüğüne gidiyormuş sonra sağlık bakanlığında hastaneye atandın diyelim o zaman sağlık müdürlüğüne gidiyorsun diye biliyorum o gittiğin yerde sana söylerler şu zaman içinde göreve başla diye hele bir atanalım kurumu falan arar sorarsın ah bir atansak

Kardeş sen nasıl çalışıyorsun benim konu anlatımlı kitap var mesela sosyalde konu çok ordakı her konuyu ezberlememizmi lazım?Zor olmazmı ya hangi bilgileri aklımda tutacam büssürü koonu var

zor olmaz hocam sürekli tekrar yapacaksınız videolar var nette isem yayıncılık benim hocam ve doktrin tv kanallarında ders videoları mevcut onlara bakın birde harfi harfine öğrenmeyeceksiniz coğrafya falan çözdükçe oturur bazı gölleri ovaları falan ezberleyeceksiniz tarihte kim ne yapmış yenilikler nelermiş falan diyee bakın aslında en doğru şekli sorular gösterir siz hangi bölümden gireceksiniz ortaöğretim önlisans lisans?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tek Lider Atatürkk

quote:

zor olmaz hocam sürekli tekrar yapacaksınız videolar var nette isem yayıncılık benim hocam ve doktrin tv kanallarında ders videoları mevcut onlara bakın birde harfi harfine öğrenmeyeceksiniz coğrafya falan çözdükçe oturur bazı gölleri ovaları falan ezberleyeceksiniz tarihte kim ne yapmış yenilikler nelermiş falan diyee bakın aslında en doğru şekli sorular gösterir siz hangi bölümden gireceksiniz ortaöğretim önlisans lisans?

Lise bu sene bitti orta öğretim oluyor heralde.

• hileyle 95 puanları gecmeye calıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hiçbir şey olmayacak. dün çalışma bakanı 2017'de atamaların durdurulduğunu açıkladı. Yani bu yıl ki kpss formalite icabı yapılacak atama vs. beklemeyin. Zaten sınavın geçerliliği de 1 yıl, artık bi dahakine girersiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 15 Ekim 2016; 16:02:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

Hiçbir şey olmayacak. dün çalışma bakanı 2017'de atamaların durdurulduğunu açıkladı. Yani bu yıl ki kpss formalite icabı yapılacak atama vs. beklemeyin. Zaten sınavın geçerliliği de 1 yıl, artık bi dahakine girersiniz

bos olan yerlere akp kiler girer herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aydınayhan kullanıcısına yanıt
    Bir bakıma öyle fetonun boşalttığı mevkilere menzilciler yerleştirildi bile
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.