Şimdi Ara

Kral katili guncesi 3. Kitap (orjinal) cikis tarihi belli mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
5
Favori
18.274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arrow.-

quote:

Orijinalden alıntı: Zebercet

Fantastik sevmem ama ben bile merak ettim yahu.

Hocam diyorum imza bi yerden tanıdık geliyor Domates Kızartması'nın ama isim niye farklı sonradan çaktım durumu

İmzamız farkımız
  • quote:

quote:

quote:

Fantastik sevmem ama ben bile merak ettim yahu.

Hocam diyorum imza bi yerden tanıdık geliyor Domates Kızartması'nın ama isim niye farklı sonradan çaktım durumu

İmzamız farkımız

• kitabı tavsiye üzerine aldım şimdi ikinci kitabın 400. sayfaların dayım gerçekten süper herkeze tavsiye derim merakla bekliyorum 3. kitabi o yüzden sindire sindire okuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress_

kitabı tavsiye üzerine aldım şimdi ikinci kitabın 400. sayfaların dayım gerçekten süper herkeze tavsiye derim merakla bekliyorum 3. kitabi o yüzden sindire sindire okuyorum

Biz diyoruz o kadar süper kitap okuyun diye ama.. Sonunda biri dinlemis . Gerçekten harika bir kitap. Zaten seri bitsin hemen tekrar okuyacağım. Bence lotr kadar büyük bir evreni olmasa da kesinlikle onun kalitesinde bir kitap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-9EC7358F0 -- 5 Mayıs 2013; 9:24:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

kitabı tavsiye üzerine aldım şimdi ikinci kitabın 400. sayfaların dayım gerçekten süper herkeze tavsiye derim merakla bekliyorum 3. kitabi o yüzden sindire sindire okuyorum

Biz diyoruz o kadar süper kitap okuyun diye ama.. Sonunda biri dinlemis . Gerçekten harika bir kitap. Zaten seri bitsin hemen tekrar okuyacağım. Bence lotr kadar büyük bir evreni olmasa da kesinlikle onun kalitesinde bir kitap.

:) askerde edindiğim okuma alışkanlığımı sivile gelince kaybetmeye başlamışken tavsiye üzerine aldığım ve pek memnun kaldığım seri :) Öyle bir dünyası var ki,öyle bir anlatıyor ki sanki o olaylar falan mantık çerçevesi içinde normal gibi geliyor :D:D Birde zaman zaman anlatılan hikayelere bayılıyorum her birinden ayrı bir roman olur o derece :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

:) askerde edindiğim okuma alışkanlığımı sivile gelince kaybetmeye başlamışken tavsiye üzerine aldığım ve pek memnun kaldığım seri :) Öyle bir dünyası var ki,öyle bir anlatıyor ki sanki o olaylar falan mantık çerçevesi içinde normal gibi geliyor :D:D Birde zaman zaman anlatılan hikayelere bayılıyorum her birinden ayrı bir roman olur o derece :D

Evet yazar ayrıntılara çok önem vermiş. Buda olayların çok mantıklı görünmesini sağlıyor. Diyecek söz yok. Adam yapmış. En kısa zamanda 3. Kitap da çıksın artık. Gerçekten merak ediyorum. Ki inşallah 3 kitapla sınırlı kalmaz.

• Ufak bir hort . Çıkış tarihi belli oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Moody

Ufak bir hort . Çıkış tarihi belli oldu mu ?

Hayır .
  • Orjinal dilinde çıkış tarihi belirli mi?
  • Üçüncü kitap ile ilgili araştırma yapmaktan yoruldum artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADQW

Orjinal dilinde çıkış tarihi belirli mi?

Temennimiz 2014 ama belli değil malesef.Gerçi bir yerde serinin çoktan tamamlandığını okumuştum öyle de son şeklini vermeye mi çalışıyor yoksa asparagas mı bilmiyorum.Beklemek de güzel bekleriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 15 Ağustos 2013; 2:00:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

quote:

Orijinalden alıntı: SHADQW

Orjinal dilinde çıkış tarihi belirli mi?

Temennimiz 2014 ama belli değil malesef.Gerçi bir yerde serinin çoktan tamamlandığını okumuştum öyle de son şeklini vermeye mi çalışıyor yoksa asparagas mı bilmiyorum.Beklemek de güzel bekleriz.

Seri çoktan yazılmış ama Rothfuss yazarken çok amatör olduğundan herşeyin üzerinden geçiyor.Şu an bir oyun projesinde yazarlık yapıyor kitap ne zamana gelir bilmiyoruz artık
  • Meraktan yedin bitirdin bizi Rothfuss
  • up! son durum bilgisi olan var mı?
  • Evet herhangi bir açıklama falan oldu mu ben de merak ediyorum?
  • Daha çok bekleriz Rothfuss kitapla ilgilenmiyor sanırım.
  • quote:

Daha çok bekleriz Rothfuss kitapla ilgilenmiyor sanırım.

Nereden biliyoruz ilgilenmediğini?
    Adam mükemmelliyetçi biraz, her şeyin kusursuz olmasını istiyor olabilir bu kadar uzaması gayet normal.
    Rothfuss kendi röportajında dile getirmişti son kitabın tamamlanmasının bir kaç yıl süreceğini.
    Ben 2015'ten erken beklemiyorum açıkçası ama umarım daha erken yayınlanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaddeth

quote:

Daha çok bekleriz Rothfuss kitapla ilgilenmiyor sanırım.

Nereden biliyoruz ilgilenmediğini?
    Adam mükemmelliyetçi biraz, her şeyin kusursuz olmasını istiyor olabilir bu kadar uzaması gayet normal.
    Rothfuss kendi röportajında dile getirmişti son kitabın tamamlanmasının bir kaç yıl süreceğini.
    Ben 2015'ten erken beklemiyorum açıkçası ama umarım daha erken yayınlanır.

Bir oyun projesinde şu an o yüzden. İlgilenmiyor derken kitabını askıya almış durumda kendisi de belirtti bir röportajda yarım yamalak iş yapmayı sevmem diye.

• up ! yeni bir bilgi var mı çıkış tarihiyle ilgili ?
  • Sanmıyorum. 2014 de çıkacak deniliyordu en son. Şimdiden kesin tarih vermeleri zor bence. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.