vücut çalışanlar sorum var. kreatin aldım ilk defa kullancam. normal günlük 5 gram olarak kullancam. bunu antrenman sonrası protein tozu ile karıştırıp içsem olur mu? bu şekilde kullanım uygun mudur? |
Kreatin ile ilgili bir soru!!!
-
-
Evet uygun. Antrenmandan yarım saat 45 dk öncede içebilirsin o da uygun. Antrenman yapmadığın günlerde de içebilirsin ki içmen gerek o da uygun.
-
sağol kanka
-
İstediğin gibi ve istediğin saat içebilirsin. Off günlerde de içmelisin, anlık kullanılmıyor çünkü depolanıyor. Bol su tüketmek hem kreatinin işe yaraması açısından hem de sağlık açısından iyidir.
-
sağol dostum. ben biraz pre workout veya post workout gibi düşünmüştüm ama değilmiş. böylesi daha güzel ya rahat rahat içerim
-
Gençler konuya farklı bi boyut kazandıracak olursak kreatin kullanımında saç döktüğü söyleniyor Aslı var mıdır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
%10luk bir kesimde görülüyor işin ilginç yanı kreatini saç dökülmesinden dolayı bırakanlar, bıraktıktan sonra saçlarının eski haline döndüğünü söylüyor.
-
Protein tozu kullanıyorsan içeriğine bi bak kreatin var mı?
Aksi halde fazladan kreatin kullanırsın.
-
mide bulantısı yapıyor mu sizlerde de ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3-5 gram yapmıyor ama yüksek gramaj yükleme yapıyorsanız bulantı yapabilir, kişiye bağlı olarak 5 gramda yapabilir tabi bende yapmıyor olması herkeste yapmaz demek değil.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Saçım seyrel ve döküyordu. Hemen kestim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Günün istediğin saati içebilirsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uygun. Spordan önce veya sonra farketmez gün içinde istediğin zaman içebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X