Şimdi Ara

Kreatin ve Glutamin (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
1
Favori
24.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • beyler spor yapmıyosam bağırsaklarıma faydalı olsun diye kullanabilirmiyim sizce ?
  • Günlük evde vakit buldukça spor yapan birisi olarak Creapure kullansam olur mu?

Benim şikayetim, halsizlik, yorgunluk, isteksizlik, baldırlarda ağrı gibi durumlar. Bunları aşmak için enerji veren takviyeler arıyorum. Enerji ve istek gelirse, spor hareketlerini arttırmayı istiyorum.

Belli ki eczanelerde satılan multivitaminlerden pek bir hayır gelmeyecek.

Önerilerinizi bekliyorum.

Teşekkürler
  • hknerdr kullanıcısına yanıt
    doktora gidip sikayetlerinizi anlatip gerekli kan testlerini yaptirmaniz sizin icin daha iyi sonuclar verir. creatine spor yapmayan veganlarada verilebiliyor gunde 2-3 gr dozunda halsizlik vs icin. ama dedigim gibi once doktora gitmekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ADEBISI

doktora gidip sikayetlerinizi anlatip gerekli kan testlerini yaptirmaniz sizin icin daha iyi sonuclar verir. creatine spor yapmayan veganlarada verilebiliyor gunde 2-3 gr dozunda halsizlik vs icin. ama dedigim gibi once doktora gitmekte fayda var.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Doktora gitmiştim, kapsamlı testlerden sonra B12 eksikliği çıktı. 1 yıl iğne yedim gene devam etti. Şimdi yine düşük, yine iğneye devam ancak çok çabuk yoruluyorum.

şimdi arcalion kullanıyorum enerji versin diye.
  • juma_efsane J kullanıcısına yanıt
    üçünü karıştırıp içmende bir sakınca yok
    önemli olan üçünü karıştırıp içmeden saatlerce bekletmemek olsa gerek
  • arkadaşlar bir soru sormak istiyorum,
    benim sol hamstring ve iç bacak kasında zayıflık olduğundan dolayı bir türlü
    eksersiz ile kuvvetlendirme yapmak istememe rağmen iyileşmiyor.Büyük ihtimalle
    egzersizyaparken kuvvetsizlikten dolayı tekrar sakatlanma yaşıyorum.Bu yüzden
    yüzmeye başladım.Bu arada glutamin desteği almak iyi gelir mi? Hangi marka tavsiye edersiniz?
    60 tlden 150 tlye kadar farklı markalar mevcut ? hang markaları tavsiye edersiniz?,
    Glutamin kas sakatlarına iyi geliyor mu? Kullananlardan yardım bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: lastsoner

arkadaşlar bir soru sormak istiyorum,
    benim sol hamstring ve iç bacak kasında zayıflık olduğundan dolayı bir türlü
    eksersiz ile kuvvetlendirme yapmak istememe rağmen iyileşmiyor.Büyük ihtimalle
    egzersizyaparken kuvvetsizlikten dolayı tekrar sakatlanma yaşıyorum.Bu yüzden
    yüzmeye başladım.Bu arada glutamin desteği almak iyi gelir mi? Hangi marka tavsiye edersiniz?
    60 tlden 150 tlye kadar farklı markalar mevcut ? hang markaları tavsiye edersiniz?,
    Glutamin kas sakatlarına iyi geliyor mu? Kullananlardan yardım bekliyorum

Glutamin vücutta üretilebilen bi aminoasit. Zaten beslenmende alman gerektiği kadar alıyosun. Bu ürünler destek ürünleri. Alamadığın bir şeyi vermiyolar sana. Bu tür şeyleri kullanırken öyle hissedilebilir bir etki göremeyeceğini bilmen gerek.

• Arkadaşlarwww.aloprotein.com açılışa özel tüm ürünlerde 20 TL indirim kuponu dağıtıyor

kupon kodu : alo20

tüm ürünlerde kullanılabilir

İstifade ediniz.
  • kreatinin minimum 6 hafta ara ile kullanılması gerekiyorr ben noxu bitireli 2 ay oldu bakalım bugün yeni bi ürün deneyeceğim abd vücut geliştirme sitelerinden inceledim
  • Halukozdemir H kullanıcısına yanıt
    ATMA !

• Arkadaş yorum yapmayayım, ahkam kesmeyeyim, bilmişlik taslamayayım dedim ama gene duramadım... Creatin dediğiniz gibi faydaları olan bir ürün ama vücuda yan etkisi yok demek yanlıştır. Sürekli kullanabilirsin demek yanlıştır.... Okuduğunuz, örnek verdiğiniz makalelerin hepsinde dikkat edin profesyoneller üzerinde yapılan testlerin sonuçlarından bahsediyor... Yani işi spor yapmak olan kişilerden bahsediyor.... Bu grupta ki insanlar zaten sürekli doktor kontrolünde, sürekli diyetisyen kontrolünde... Sıkı sıkıya bağlı oldukları antreman programları var... Yedikleri programlı, dinlenmeleri programlı, çalışmaları programlı.... Hangimiz bu şekilde programlıyız, hangimiz katı bir şekilde beslenmemize, dinlenmemize çalışmamıza dikkat edebiliyoruz...

Orta seviye bir vücutçu için senede maksimum 6 haftalık 2 kür yeterli olur... Günlük dozaj 5 gr oda antreman günlerinde... Bu şekilde kullanımda kür sonunda %20-30 civarında belirgin bir güç artışı olur... Başlangıç seviyesinde olanlar için ise zaten gerekmez...

Creatin kullanımının zararı vardır... Evet vücut tarafından az miktarlarda doğal olarak sentezlendiği doğrudur... Ama sen vücuda bunu sürekli hazır olarak verdiğinde bir noktadan sonra vücudunun bu az miktarı üretmeyeceğine de hazır olmalısın, bunun sonucunda hastalanacağına hazır olmalısın... Aşırı aldığında vücudunun bu fazlalığı atmak için aşırı çalışacağına, bu aşırı çalışma sonunda organ büyümesi, yağlanması gibi uzun vade de çıkacak olumsuzluklara da hazır olmalısın.... Bunları göze alıyorsanız kullanın o aşırı aşırı dozları , ne diyeyim...

Lütfen arkadaşlar şunu unutmayın supplementler vücuda yaralı olduğu kadar da zararlıdır... Bunun için kulaktan dolma bilgilerle, ürünlerini pazarlayan sitelerin yayınladıkları makalelere itibar ederek değil, Doktor ve sporcu diyetisyenlerinin desteğinde bu ürünleri kullanalım... Ve unutmayalım benim için faydalı olmuş bir supplemet in senin için faydalı olacağının garantisi yoktur... Bana 30 gr gerekirken belki sana 20 gr yetecektir... Bunuda sadece toplam vücut ağırlığına bağlamak yanlıştır... Metabolizma hızın, yağ oranın, su oranın, kas kütlen, kemik kütlen, kan değerlerin vs... hepsi kullanımında ve kullanım miktarlarında etkilidir... Bu işi doktor ve diyetisyen kontrolünde yapamayacaksan zaten bunları kullanma...

Unutmayın her faydanın birde zararı vardır....

• Glutamin spor sonrasında en çabuk emilen amino asittir, vücudumuz glutamine çok daha fazla ihtiyaç duymaktadır. Oluşturduğu toparlayıcı etkisiyle de kaslarınız bir sonraki antrenmana çok daha hızlı bir şekilde hazır olacaktır.
    Nutrade L-Glutamine 700 Gr tavsiye ederim https://www.aloprotein.com/nutrade-l-glutamin-700-gram Kreatin ve Glutamin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zenko56 -- 21 Haziran 2016; 19:32:55 >

• Arkadaşlar konu içerisinde de muhakkak sorulmuştur ama ben yinede sorayım. Son birkaç yıldır aşırı kilo kaybım var psikolij etkenlerden ötürü. Daha yeni yeni kendimi toparlıyorum. İnanılmaz bir halsizlik ve kas ağrım var yoğun çalışmaktan ötürü. Çok fazla vaktim olmadığından sporda yapamıyorum. Ramazan bahanesiyle sigarayıda bırakıcam inşallah bayağı azalttım. Salona falan gitme şansım pek yok ancak sabahları 1 saat kadar spora vakit ayırma niyetim var kondisyon amaçlı. Beslenmem haliyle düzensiz oluyor. Kırmızı et ve pilav neredeyse hergün tüketiyorum. Kahvaltıda genelde yumurta,peynir,tereyağı,bal tarzı şeyler yiyorum. Meyve neredeyse tüketmiyorum. Sebzeyide oldum olası hiç sevmedim. Yakın zamanda doktorada gidicem ancak şimdiden fikir sahibi olmak için sizlerede sormam istiyorum. Enerji vermesi ve kilo alımı için nasıl bir takviye önerirsiniz.
    Boy:185
    Kilo:77

• Kullanmayın. Net. Bu kitaplar dolduracak bilgi seline ben de daldım, içinden zor çıktım ama genel mantık olarak sadece şunu anladım yeterince araştırınca. Bu takviyelerin kendisi özünde zararlı olmak zorunda değil, sindirim biçimindeki konumu açısından zararlı. Çünkü bunlar "önceden sindirilmiş besin"! Yani vücutta bir çok aşamadan geçerek ulaşılması gereken senteze baştan ulaşılmış şekilde hazırlayıp sunuyorlar ve bu da sindirim sistemimize zamanla ciddi zarar veriyor, işlevsiz kılıyor ve ani yüklenme oluşuyor. Tıpkı trans yağ gibi; o da bu yüzden vücudun belli bir süreci geçirmesine gerek bırakmadıgı için yeterli alım sınırını aşıp aşmadığınızı anlamıyorsunuz ve tıkanmadan çok yenebiliyor. Daha geçerli bir neden söyleyim: bedenimizin hiç bir şekilde bunlara ihtiyacı yok güç için. Ben minyon ve hiç atletik doğası olmayan biri olarak spora başlayan biri olarak yıllarca nasıl zorladıgımı anlatsam inanmazsınız. Sadece yeterli ve temiz beslenerek aşama aşama güçlendim. Yapılması gerekn bu bence. Tavuk değil, hindi ya da temiz et, organik yumurta, endüstriyel olmayan zeytinyağı ve doğal mayalı besinler.

• donurhan D kullanıcısına yanıt
    Evet haklısın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.