Şimdi Ara

Kredi çıkan evin iskan sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba geçen yıl abimle arkadaşı ortaklaşa bankadan konut kredisi çekerek ev aldılar.
    Bankadan kredi çıktığı zaman herhangi bir problemle karşılaşılmayacağını konutun iskanlı olacağını düşünmüştük.
    Bu yıl öğrendik ki binanın iskan sorunu var. Elektrik şantiye elektiriği su ayrılamıyor.
    Böyle bir binaya nasıl kredi çıkabiliyor?
    Banka ekspertiz raporuna güvenmemelimiyiz ?

• Selamlar hocam...İskanın olmaması kredi çıkmayacağı anlamına gelmiyor..Ev alırken emlak ofisinden mi aldınız yoksa direk sahibinden mi ?? Normal koşullarda 2 tarafında söylemesi gerekiyor ama malesef ki gerek emlakçı arkadaşlar gerek mülk sahipleri bazı gerçekleri saklıyor.İskan neden alınmamış araştırdınız mı ??

Ek olarak: Antalya'da su ayrılabiliyor sadece elektrik şantiye olarak kullanılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalya.Gayrimenkul -- 23 Temmuz 2017; 16:44:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya.Gayrimenkul kullanıcısına yanıt
    Sahibinden alındı hocam malesef bilgi verilmemişti.En başta abimlerin dairede problem var projeye uygun değilmiş. Almak için uğraşacaklar artık. İskanının olduğunu nereden soruşturabiliriz peki ev alırken? Belediyeye gidip sormak mı gerekir acaba ?
  • Eyvah eyvahh sizi çooook yorucu bir macera bekliyor malesef..Ben normalde iskansız daire satmam kimseyede tavsiye etmem ancak samimi bir arkadaşımın iskansız evini satmak durumunda kaldım yaklaşık 1 yılda anca satabildim!!!

İskansız dediğim zaman insanlar vebalı gibi kaçıyordu daireden ölü fiyata gitti malesef.

İskan konusu uzun ve çok detaylı bir süreç olabiliyor.Bu açıdan yazıya dökmek zor.Müsaitseniz 0532 795 15 39'dan bana ulaşabilirseniz size en sağlam ve kısa yoldan sonuca götürmeye çalısırım.Çünkü bu işleri yaparken de dolandırılmak,kandırılmak,yanlış yoldan giderek işi olmaza sürekleyebilme durumu olabiliyor.

• Tesekkur ederim hocam numaranizi abime verdim o sizi arayacak tekrardan cok tesekkur ederim

• Rica ederim hocam müsait olunca bekliyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.