Arkadaşlar davam sonuçlandı detayı mesajımı düzenleyerek bildirdim. Burayı tıklayarak öğrenebilirsiniz. |
Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (28. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Halkbank konut kredisi çekip masraflardan geri iade alan arkadaşlar varsa burda paylaşım yapabilirmisiniz nasıl bir yol izleniyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar diyelim ki banka kredi çekerken hayat sigortası yaptı, çoğu iptal etmez ama poliçede değiştirilebilir yazar. Aegon firmasından tekrar sigortanızı yaptırıp şubeye gidin sigorta değişimi yapılır banka kestiği ücreti hesabınıza geri yatırır burada önemli olan hayat sigortası kesildiği günden itibaeren 15 gün içinde bu işlemi yapmanızdır. Sonra aegon'dan yaptırdığınız sigortayıda iptal edebilirsiniz.
-
yapı krediden kredi kullandım 25 gün önce bugün şubeye gittim direk iptal ettirdim sorgusuz hemde anında hesaba yattı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Teb den kredi alipda sigortayı iptal ettirebilen var mi?
23.03.2022'de Garanti bankası 591 tl yenilemeli hayat sigortası çekti. Aegon'dan sigorta yaptırdım ve poliçelerimi götürdüm verdim 1 hafta geçti 10 kez aradım ilgili kişyie ulaşamadım şikayet yazdım. En son sinirlendim aegonu iptal ettirdim bankaya yazdım iptalini istiyorum yoksa thh vericem diye bugün 591 tl'yi hesabıma geri yatırmışlar.
Muhtemelen 1 nisan'da resmigazete'de yayımlanan sigorta konusu bunları mahvetti. :) Thh ile uğraşmadan garanti'den sigortadna paramı aldım.
-
Hayat sigortası da çok kötü bişey değil aslında. Size bişey olduğunda borç geridekilere kalmamış olur. Benim uyuz olduğum sattıkları diğer saçma sapan paketler.
-
Benim uyuz oldugum daha dun basima geldi 70bin tl cekiyorum bir bakiyorum hop 3 bin traslamislar 67 bin yatmis kardesim bana yetmiyor ki para 70 bin lazim birde bukadar yuksek ucretlere sigorta mi olur normalde hayat sigortasi yaptirsan yari fiyatina yapiyorlar bunlar kredi aldi diye yuksek ten kitleyelim diyorlar buda bizleri keriz yerine koymaktir asla haklarimizi yedirmemeliyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teb direkt iade ediyor. telefonla aramanız yeterli.
-
ziraatten ihtiyaç kredisi çekmiştim.yanında bes + hayat + ailem güvende + ev eşya sigortası yaptılar. türkiye sigortayı aradım şube ile görüşün dediler.şubede sözlü olarak iptal ettiremedim.dilekçe verdim bugün cevap olarak : avantajlı faiz oranlarıyla çektiğiniz ve bilerek onayladığınız için iptali söz konusu değildir dediler.
benim istediğim ailem güvende ve ev eşya sigortasını iptal ettirmek.bu konuda ne yapabilirim ,e devlet üzerinden mi başvursam. uğraşsam iptali için çekilen kredi ile ilgili risk oluşur mu ,şimdiden teşekkürler..
-
Bende yazdım ama bir haftadır dönüş olmadı
ne kadar sürede dönüş yapıldı size?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 hafta içerisinde
-
Garantiden ticari kredi kullanıp hayat sigortasını iptal eden varmı? Garantiden 2 ticari kredi toplamda 200 bin kullandım ama sigortalar çıktı. İptal etmek istedim, banka çalışanı çok yanaşmadı. Ne yapmam gerekir acaba?
-
bende 215000 tl çektim ev için bir sürü sigorta yaptıalr. o sebeple nasıl bir yol izlediniz? süreç devame diyoır mu sizde vaz mı geçtiniz?
-
akbankta durumlar nasıl arkadaşlar?
-
Arkadaşlar iyi akşamlar merak ettiğim bir konu var. Bugun kredi çektim Vakıftan ve bize yazın kısmından cankurtaran ve kredili hayat sigortası iadesi için yazdım. Şimdi merak ettiğim konu şu; bazıları direk iptal ettirirken baxıları aegon vs gibi şirketlerden yaptırarak iptal ediyor. Bundaki amaç nedir mesela ben gerek görmüyor yaptırmak istemiyorum. Birde kredi oranımı değişmeleri mümkün mü?
Vakıfbank araç kredisi alırken yaptığı ferdi kaza sigortası ve kazandıran tarifiye bende iptal etmedi
edevletten başvurdum bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X