Şimdi Ara

Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
61
Favori
105.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine en uygun Hayat Sigortası Aegonda mı oluyor hala arkadaşlar. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nicktyler -- 11 Mayıs 2022; 14:14:10 >
  • Ziraatten kredi çektim 25 bine 1800 TL hayat sigortası ücreti aldı, nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheem kullanıcısına yanıt

tbb tüketici hakem heyetine başvurdum yanıt bekliyorum

• Türkiye finanstan ihtiyaç kredisi çektim. 630 tl komisyon tahsilatı ve 2350 küsur sigorta yansıtıldı. Bunların her ikisi için de başvurabiliyor muyum? Yoksa sadece sigorta mı iade ediliyor? Bir de katılım bankaları TBB içerisinde yokmuş.

kimse cevap vermedi, ben yazayım bari. aynı işlemleri tbb üzeriden değil de tkbb üzerinden yaptım. linki: TKBB Bireysel Müşteri Hakem Heyeti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prdxxxxx -- 4 Haziran 2022; 14:43:52 >
  • Mertcan03 kullanıcısına yanıt
    Yuh neden okadar yuksek devlet bankasi herkesden iyi geciriyor pes valla

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • en uygun hayat sigortasını kim yapıyor bilen var mı? ne kadardır bir de? sanırım mevcut sigorta kesintisini dışardan yaptırınca iade alabiliyorsunuz. ama ücret bilgisi bulamadım. Ziraat benden de 2 yıllık 60k krediye 689 lira hayat sigortası, 300 lira da kredi tahsis ücreti kesti

• Roark kullanıcısına yanıt
    Aradim, iptal ettiler. Teşekürler 😊🤌

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birecikk B kullanıcısına yanıt

Bankalararası Hakem Heyetine netten başvurun biraz sürer ama paranızı iade ederler

• Kredi çektikten en geç hangi süreye kadar iptal için itiraz ediyoruz aceba

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Konut kredisi çektim 60 ay vade ile, 2021 kasımda bitti. Acaba masraflaır geriye dönük alabilir miyim? Süresi var mıdır? Bir de hangi masrafları alabilirim oluyorsa?

• Tbbden mail geldi lehime sonuclanmıs. Hayat sigortasını falan iade edilmesi yönünde. şimdi ne yapmalıyım? Bi müddet bekleyeceğim, banka paramı yatırmazsa ne yapmam gerekir?

• Mertcan03 kullanıcısına yanıt

Tbbye yaz e devlet üzerinden ben öyle yaptım para mı iade alıyorum simdi. Sonuçlanana kadar enflasyonda kuş oldu para o ayrı konu :)

• Aşağıda ki mesajı göndermişler, şimdi ne yapmalıyım? Anlaşılan iptal edemeyeceğim.

Bankamızdan kullanmış olduğunuz bireysel krediyle bağlantılı sigortalar; tarafınızca imzalanmış olan Bireysel Krediler Ürün Bilgi Formu, Kredi Bağlantılı Sigortalar Bilgi Formu, Bireysel Kredilerle Bağlantılı Sigortalara İlişkin Sözleşme, Sigorta Talebine İlişkin Müşteri Talimatı, Kredi Grup Hayat Sigortası Sigorta-Sağlık Beyan ve Sertifika Talep Formu ile Grup Hayat Sigortası Katılım Sertifikası kapsamında düzenlenip, yıllık olarak yenilenmektedir.

Bununla birlikte, söz konusu sigortaları bir başka sigorta şirketinden yenilemek istemeniz halinde, poliçeye Bankamız lehine rehin alacaklısı sıfatının (dain-i mürtehin) tesis edilmesi ve poliçe sigorta bedelinin Bankamız uygulamaları doğrultusunda düzenletilmesi kaydıyla, talebiniz kabul edilecek olup, başka bir sigorta şirketinden düzenletilen poliçeleri, kredi vadesi boyunca her yıl yenileterek Şubenize getirmeniz gerekmektedir.

Talebinizin devam etmesi durumunda, Bankamız yanıt tarihini izleyen altmış gün içinde yazılı iletişim kanallarından ya da e-Devlet Kapısı uygulaması üzerinden Türkiye Bankalar Birliği hakemliğine başvurabilirsiniz.

Bilginize sunar, esenlikler dileriz.

• hiç fikri olan yok mu yav :)

• Arkadaslar merhabalar. Bugun Ziraat Bankasi'ndan 0.89 oraninda 10 yillik kredi kullandim. Konuyla alakali sorusu olanlar bana yazabilir. Banka asagidaki ucretleri benden kesti. Sorum su ki bunlari iptal edebilir miyim? Iptal edersem eger bankanin herhangi bir yaptirimi olabilir mi? (Kredi fazia orani degisimi gibi) Cunku bankaci israrla bu bir paket dedi. Bu ucretlerin yaninda fatura talimati ve zorunu kredi karti da almak zorunda kaldim. Konuyla alakali yardimci olacak arkadaslarin yorumlarini bekliyorum. 0.89 krediyle alakali sorulari da ben cevaplayabilirim.

Kesilen ucretler

Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali

• Merhaba. Bir daire aldım ve dairenin sadece %10'luk kısmı için kredi kullandım. %10'luk kısım için kredi kullanmama rağmen zorunlu hayat sigortası ve zorunlu konut sigortası yaptılar.

Zorunlu hayat sigortası olmasa bile zorunlu konut sigortasını nasıl iptal edebilirim? Eve zaten dask yapıldı ve dask'ın ödediği para %10'lık kısmı fazla fazla ödüyor.

Hem bankaya hem sigorta şirketine iptal için başvurdum ama iptal etmiyorlar.

• Ziraat bankası mobile dijital ihtiyaç kredisi kullandım 1500 tl hayat sigortası kesintisi oldu. Bunu geri almak icin nasıl bir yol izlemeliyim

• Garanti poliçe iptali için bildiğiniz bir yol varmı hiç bir şekilde iptal etmiyorlar

• Herkese toplu olarak cevap verelim, önce bankaya yazılı olarak iptal talebinde bulunun. Gelen yazılı cevabı, poliçe resimlerini, tutarları ve bununla ilgili ödeme dekontlarini hazırlayıp, e devlet üzerinde bireysel bankacılık hakem heyetine başvuru yapın ve süreci bekleyin. Burda önemli olan tüm belgelerin tam olması ve bankadan mutlaka yazılı cevap alınması.

• Konut kredisi için iptal edilirse sıkıntı olur mu acaba? Kredi faizleri değiştirilir diye duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.