< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (27. sayfa)
-
-
Merhabalar, ben de ziraat'den ihtiyaç kredisi çektim ve geçen hafta, internet bankacılığı bize ulaşın bölümünden yapılan hayat sigortasının iptal edilmesini belirten talep gönderdim. Talebimin, referans numarasıyla kayıt edildiği bilgisi maile geldi fakat aradan 1 haftadan fazla vakit geçmesine rağmen cevap gelmedi. Ziraat ne kadar sürede geri dönüş yapıyor, tecrübesi olan var mı?
-
cevabi beklemenize gerek yok, gelen mailin foto alin, dosyaniza ekleyin yeter
-
Hayat sigortasız kredi veren bankalar konusunda bilgisi olan var mı?
-
ne demek istediğinizi anlamadım?
-
Edebildiniz mi aynı durumdayım iptal etmiyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Findeksden zorla aldırılan paket, bes ve Dask hariç tüm sigortaları, hepsini öyle güzelce iptal ettirdim ki. Ayın 4 ünde kredi kullandım 5 inde cayma bildiriminde bulundum kesintiler hesaba yattı. Sigortalar için mecbur tüketici hakem heyetine başvurdum. Oradan iptal kararı çıkınca banka aleyhine icra takibi başlatacağız en az 1500 TL avukatlık ve icra masrafı ödeyecekler.
Herkes bu şekilde davranırsa bunlarda korkar ve hukuka aykırı işlem yapmaz.
Elinde hakem heyeti kararı olup da icra takibi başlamak isteyenlere bir avukat olarak yardımcı olurum.
Akbank'tan kredi çektik 1.000 tl hayat sigortası kesti, kestikten sonra tekrar akbank mobil'den girip sigortayı sorunsuz iptal ettird. 5 gün içerisinde geri yatacak. Bu konuda en sorunsuz banka akbank sanırım.
-
ziraat bankasina karsi kazandik, guncel olarak bilgi vermis olalim, sonuc bugun geldi, itiraz ederler mi gorecegiz. hayat sigortasi ve 3 adet sigorta icin.
Edit: iade ettiler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acabuco3 -- 17 Mart 2022; 0:43:55 > -
Vakıfbank konut kredisinde de sigortaları iptal edebiliyor muyuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bugün kredi çektim bir ton ek masraf kestiler konu hakkında bilgisi olan bilgilendirirse seviniriz
cekilen kredi falan degıl babamı ferdi kaza ve hayat sigortası yapmıslar nasıl iptal edebilirim. sirketi arıyorum yokusa suruyorlar nasıl bir yol izlemem gerek basvura tarihi 1 ay olmamıs gozuken ama aradıgım kadın bunlar 2 yıllık oluyor donemlık cekıyor diye farklı birseyler soyledi.
-
e devletten baktıgımda benım adıma ozel saglık sigortası gozukuyor babam benim adıma saglık sigortası yaptırabilir mi? not 18 yasından buyugum .ben bu saglık sigortasını sıkayet edebilir miyim?hıc bir sekılde benım onayım ve bılgım yok.
-
Garanti bankasından çektiğim 3 yıllık kredi için geçen sene yenilemeli hayat sigortası yaptılar sırf krediye muhtacım diye o zaman. Şimdi mesaj geldi yenilenmiş poliçe ama hesabımda tutar olmadığı için çekemediler.Bende garanti iletişim formu üzerinden şikayet oluşturdum muhtemelen gene tbb'ye yolumuz düşecek. 100 200 tl olsa neyse.
-
Vakıfbanktan kredi çektim. İki tane hayat sigortası kestiler. Zaten poliçe bile 30 gün içerisinde iptal edilirse geri ödeme yapılır yazıyor. Cep Şubesinden talepte bulundum TBB filan uğraşmaya gerek kalmadan doğrudan hesabıma iade edildi.
-
Konut kredisi için miydi bu? Hangi menüden iptal ettiniz?
-
Taşıt kredisi. Profil kısmında bize yazın var. Oradan yazabilirsiniz
4 Ay önce 36 aylık kredi çekmiştim bugun kapattım , sigorta iadesini alma şansım var mı şube ile uğraşmadan ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X