Hocam yanlış anladınız, kredi çektiğiniz şuıbeye yazılı olarak iptal ve para iadesi için bildireceksiniz onlarda etmiyoruz diye yazı gönderince o yazı ve dekont görseli ile direkt e-devlet'ten türkiye bankalar birliğine başvuracaksınız. thh'de olur ama ben direkt tbb başvurdum |
Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (26. sayfa)
-
-
Enpara'nın şubesi yok,internetten yazayımquote:
Orijinalden alıntı: -PoseidoN-Hocam yanlış anladınız, kredi çektiğiniz şuıbeye yazılı olarak iptal ve para iadesi için bildireceksiniz onlarda etmiyoruz diye yazı gönderince o yazı ve dekont görseli ile direkt e-devlet'ten türkiye bankalar birliğine başvuracaksınız. thh'de olur ama ben direkt tbb başvurdum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
E-devlette arama yerine ne yazacağım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigortacılık ve Özel Emeklilik Şikayet Başvuru ve Takibi
-
Ziraatten bugün kredi çektim
Hayat sigortası 1700 küsür kesti. yıllık mı bu arkadaşlar 12 ay sonra bir daha mı kesilecek??
Hocam ziraat tüketici kredisi çektim babam adına 25000 TL 1700 TL hayat sigortası yaptılar. Bunu iade almak için nereye başvurunuz tam olarak?
Merhaba,
ilk olarak bankaya intertnet şubesi şikayet forumun'dan kredi bilgileri detaylı oalcak şekilde başvuracaksınız ve cevabını yazılı olarak göndermelerini isteyeceksiniz e-posta seçeceksiniz. Bankadan tabiki olumsuz cevap gelecek. SOnrasında e-devlet üzerinden türkiye bankalar birliği'ne başvuracaksınız. Açıklamaları detaylı bir şekilde poliçe numaraları tutarlar ne zaman çekildi vs detayl ışekilde yazacaksınız ayrıca dekont görselini ve kredi kullandırım görselini de ekleyip başvuracaksınız. 2-6 ay arası sürüyor.
-
Teşekkürler hocam buna göre işlemleri yapacağım, başkaca aklınıza gelen dikkat etmem gereken birşey varsa yazın lütfen 25 bin krediye 1700 ödemek zoruma gitti
Ziraattan bende aldım ev kredisi 10 yıllık 840 lira hayat 250 lira ev sigortası yapmışlar yıllık yenilemeli haziranda haberim yokken çektiler paraları hesaptan bankalar birliği tüketici hakem heyetine şikayet ettim geçen hafta hayat sigortası hesaba geri yattı diğeri bekliyo
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
merhaba sizinle aynı sorundan muzdaribim, bankaya ilk talebini hangi kanal aracılığıyla ilettiniz? Yani e devlet üzerinden başvurmadan önce. Hiç bir yerde iletişim maili bulamıyorum, şubeden yapılabiliyormuş sanırım ama sizin kullandığınız yöntem nedir
Arkadaşlar sigorta olmayınca toplam geri ödeme miktarı artıyor ne yapmalıyım?
-
Sigortalı sigortasız diye seçenek var ne yapmalıyım?
-
Kesebilirler süresi belli değilse her sene yenilenebilir ücret alırlar.
-
Mobil uygulama veya internet bankaciligina girip mobil den sol tukarida adamcik kafa resmi var ona tiklayin ve bize ulasin bolumunden talep gonder bolumune girip msjinizi yaziniz
Arkadaşlar hayat sigortasını iptal etmek için, başka bir kredideki hayat sigortasını mı ibraz etmek gerekiyor? İş bankasına mail atmıştım böyle dediler.
Teşekkür ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Rica ederim..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X