Şimdi Ara

Kredi Kart ücreti almayın dedim habersiz kartı kapattılar(BONUS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 24 kasım 2007 cumartesi günü benzin istasyonundan bonus kartım ile benzin aldım.Kart onay vermedi.Benzin parasını ödemeyemedim.Yanımdaki nakit para yetmediği için ödeme yapamadım.Çok mağdur duruma düştüm.

Sözüm ona haklı müşteri hattına mail attım,aradılar.Kartınızı sözleşmesi olmadığı farkettik sözleşmesiz kart kullanamazsınız o yüzden kapattık.(Aramaya gerek bile duymadan)

Bu kartı 2 yıldır sözleşmesiz kullanıyorum arkadaşlar.Bu yıl 3 .yılama girerken benden 30 YTL kart ücreti aldılar.Bende böyle bir hakkınız yok iade edin dedim.
    1 ay sonra ücreti iade ettiler.Tabi niye iade ettiklerini anlayamamıştım.Kartımı internet üzerinden başvuru ile aldım ve de gönderdiler o zaman sözleşmesiz göndermişler,ve doğal olarak kesinti yapamayacaklarını farkettiler.

Bunun üzerine kartı kullanıma kapattılar ve müşterilerine bilgi verme ihtiyaçı bile hissetmeden.

Ama geçtiğimiz sene 25 YTL olan kart ücretine ses çıkarmayıp ödeme yaptığım zamanda sözleşmem yoktu,o zaman nedense kimse bir şey demedi.

Kartımın son kullanma tarihine kadar açık kalmasını ve o tarihten itibaren bankanızdan sözleşmeli veye sözleşmesiz kart gönderilmesini istemiyorum.

Yeter artık bu adamlardan çektiğimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurcan77 -- 29 Kasım 2007; 23:04:08 >

• Bonus kartı için bende "ya kartımı kapatın yada kart ücreti almayın" demiştim, kartı kapatmışlar
    Oysaki worldcard aidat ücretini almamıştı.
  • Kart ücretinden dolayı direk kartı kapatın, ben kart ücreti ödemem dedim.Ertesi gün aradılar kart ücretinizi iptal ettik kartınızı kullanın dediler. Kart BonusPlus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makhan -- 26 Kasım 2007; 15:15:26 >
  • Kart ücreti yasa dışı. Alamazlar. Alırlarsa şikayet edin tüketiciyi koruma derneğine. Paşa paşa açacaklar o kartı arayıp söyleyin.
  • Evet kartı paşa paşa açtılar bugün,1 hafta direndiler.Yazmadığım forum şikayet etmediğim yer kalmadı.Ağzıma geleni saydım yani.
    Ama yaşadığım mağduriyeti hiçbir şey düzeltmez.

Bir daha Garantimi,reklamlarını bile izlemiyorum artık.

Millet boşuna antigaranti.com sitesi kurmamış.

Memurlar boşuna vakıfbank kullanmıyorlarmış,yıllık ücret falan yok.Kart ücretide 4 YTL miş.

Yani garantinin melek yüzlü şeytan olduğunu bu olay ile iyice anladım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.