Şimdi Ara

Kredi Kartı Durumu(Çok Ciddi, Yardım Lütfen)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu an kirada olduğum eve yaklaşık bi 2 ay önce kadar yerleştim, yerleştiğimden beri de burada kalan önceki kiracıların değişik faturaları, banka ekstreleri falan hep benim eve geliyodu, ben açıp bakıp önemsemeyip çöpe atıyodum. Bugün önceki kiracıya ait bankadan bi uyarı yazısı gelmiş, özetle şöyle diyo : "Kredi kartınız kullanıma kapatılmıştır, 3 aydır borcunuzu ödememişsiniz, 1 ay daha asgarisini ödemezseniz kredi kartı borcunuz için İCRA YOLUNA BAŞVURULACAKTIR... ve devam ediyo..."

Şimdi benim sorum şu, sonuçta başkasının borcu tabi ki beni bağlamaz ama adam adresi olarak benim evi göstermiş zamanında ve bankadan 1 ay sonra icraya gelicekler garanti(çünkü kaç aydır faturaları falan buraya geldi, ama eski kiracı yok ortalarda...), adamlar geldiğinde ne olucak, ne demem lazım, benim mallara çökmezler di mi, sonuçta şu an o adreste ben varım.

Durum böyle, bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim.

• Eski kiracıya ulaşmayı denemedin mi hiç? Orta Dünya'ya göçmüş olamaz ya.
  • Hacize geldiklerinde burada öyle birsi oturmadigini senin yeni kiracı olduğunu söyle ve hiç bir evragi alma, bisey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snowor

Hacize geldiklerinde burada öyle birsi oturmadigini senin yeni kiracı olduğunu söyle ve hiç bir evragi alma, bisey olmaz

anladım hocam sağol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.